| | |
07.04.2009 21:41 -
Re: Problémy se startováním - C5 I 2,2HDi
|
659916
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ja te chapu ale dobre diagnostikovat zavadu spolecne s zarizenim k tomu potrebnym (diagnostika,osciloskop a znalosti) moc servisu nema..vymenit olej nebo opravit mechanickou cast auta neni to same jako odhalit problem v elektronice ,snad jsem to napsal dobre a porozumime si co jsem tim myslel
ja te chapu ale dobre diagnostikovat zavadu spolecne s zarizenim k tomu potrebnym (diagnostika,osciloskop a znalosti) moc servisu nema..vymenit olej nebo opravit mechanickou cast auta neni to same jako odhalit problem v elektronice ,snad jsem to napsal dobre a porozumime si co jsem tim myslel
|
|
07.04.2009 21:45 -
|
659917
|
|
máca
|
|
|
autodiag napsal(a): ja te chapu ale dobre diagnostikovat zavadu spolecne s zarizenim k tomu potrebnym (diagnostika,osciloskop a znalosti) moc servisu nema..vymenit olej nebo opravit mechanickou cast auta neni to same jako odhalit problem v elektronice ,snad jsem to napsal dobre a porozumime si co jsem tim myslel
já ti rozumím,ale kam se tedy mám obrátit?Servisů je hafo,ale jak říká, vude to neumí,zkus mi někoho tady v okolí Prahy doporučit.Nemůu riskovat, e pojedu někam dál a auto pak nenastartuju.
já ti rozumím,ale kam se tedy mám obrátit?Servisů je hafo,ale jak říká, vude to neumí,zkus mi někoho tady v okolí Prahy doporučit.Nemůu riskovat, e pojedu někam dál a auto pak nenastartuju.
|
|
18.10.2009 18:55 -
|
1107655
|
|
jumep
|
|
|
mam tu taky problem, ci ste sa s tym niekto uz nestretol:
C5 1 2.0HDi, ked startujem a kluc pustim vo chvili ked uz by vlastne motor mal bezat, tento zacne skakat, ide nepravidelne a o 5 sekund zhasne. Pokial sa podrzi kluc dlhsie tak motor bezi potom normalne.
bol vymeneny solenoid railu, ked motor bezi tak tlak railu je ok
dalsia vec je ze ho obcas treba dlhsie tocit kym chyti / ked uz bezi tak je vsetko ok
to autodiag: mam podozrenie na cerpadlo, ked ho poslem za tebou, vies mu to aspon na 90% potvrdit / na aku dlhu dobu to budes potrebovat?
este jedna vec, ked to tak povedzme zle chyti tak je tlak v raily okolo 170 - z toho sudim to cerpadlo - ked ho podzim dlhsie starterom tak sa tlak upravy na normal a tam drzi jak ma
mam tu taky problem, ci ste sa s tym niekto uz nestretol:
C5 1 2.0HDi, ked startujem a kluc pustim vo chvili ked uz by vlastne motor mal bezat, tento zacne skakat, ide nepravidelne a o 5 sekund zhasne. Pokial sa podrzi kluc dlhsie tak motor bezi potom normalne.
bol vymeneny solenoid railu, ked motor bezi tak tlak railu je ok
dalsia vec je ze ho obcas treba dlhsie tocit kym chyti / ked uz bezi tak je vsetko ok
to autodiag: mam podozrenie na cerpadlo, ked ho poslem za tebou, vies mu to aspon na 90% potvrdit / na aku dlhu dobu to budes potrebovat?
este jedna vec, ked to tak povedzme zle chyti tak je tlak v raily okolo 170 - z toho sudim to cerpadlo - ked ho podzim dlhsie starterom tak sa tlak upravy na normal a tam drzi jak ma
|
|
18.10.2009 19:07 -
|
1107657
|
|
Poffa
|
Město: Spiská Belá, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 282 |
|
|
Mne to robil prvý citron ja som to hned vypol ale stále to urobil ked som nečakal na čerpadlo ako bzz trocha ale hned tartol ale nebolo to pravidelné.U ho nemám tak nerieim. Ete ma napadlo nemoe to byt ako sa hovorí e padla nafta?
Mne to robil prvý citron ja som to hned vypol ale stále to urobil ked som nečakal na čerpadlo ako bzz trocha ale hned tartol ale nebolo to pravidelné.U ho nemám tak nerieim.:-) Ete ma napadlo nemoe to byt ako sa hovorí e padla nafta?
|
|
22.10.2009 20:15 -
|
1107887
|
|
Tomik
|
Město: Hrdejovice, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Ahojte,
tak po více ne 50 tisích relativně bezproblémových km jsem si taky okusil to netěstí, kdy vás auto někde nechá. Zastavil jsem u pumpy, dal plnou nádr nafty a u to nenatočil. Tak mě odtáhli do servisu, na diagnostice zjstili, e není tlak paliva a bylo to vadným (prý přidřeným) čerpadlem v nádri. Take výměna, přetěsnění vstřiků, u kterých prosakoval jakýsi dehet, jetě výměna oleje, který jsem jim tam hodil a deset tisic změnilo majitele. Ale snad to auto zase dalích 50 tisíc km ujede bez nějakých větích investic.
Ahojte,
tak po více ne 50 tisích relativně bezproblémových km jsem si taky okusil to netěstí, kdy vás auto někde nechá. Zastavil jsem u pumpy, dal plnou nádr nafty a u to nenatočil. Tak mě odtáhli do servisu, na diagnostice zjstili, e není tlak paliva a bylo to vadným (prý přidřeným) čerpadlem v nádri. Take výměna, přetěsnění vstřiků, u kterých prosakoval jakýsi dehet, jetě výměna oleje, který jsem jim tam hodil a deset tisic změnilo majitele:-((((. Ale snad to auto zase dalích 50 tisíc km ujede bez nějakých větích investic.
|
|
21.12.2009 03:22 -
|
1429619
|
|
citC5
|
|
|
to máca: Jak jsi dopadla s tím startováním?
to máca: Jak jsi dopadla s tím startováním?
|
|
05.01.2010 20:19 -
|
1430396
|
|
ctirad23
|
Město: Prachatice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Ahojky c5káři.Jak jsem se dočetl u Tomíka,C5 má v nádri podávací čerpadlo,má ho i 2.0Hdi z roku 2004?Mám problém v zimě se starty.Větinou na po6ty nastartuji.Pritom cívka havení o.k. havící svíčky o.k. adytiva dávám,Vervu tankuji a prd platný.Take mě napadlo jediné,e mi padá nafta.Nemáte někdo zkuenost s podobným?Díky
Ahojky c5káři.Jak jsem se dočetl u Tomíka,C5 má v nádri podávací čerpadlo,má ho i 2.0Hdi z roku 2004?Mám problém v zimě se starty.Větinou na po6ty nastartuji.Pritom cívka havení o.k. havící svíčky o.k. adytiva dávám,Vervu tankuji a prd platný.Take mě napadlo jediné,e mi padá nafta.Nemáte někdo zkuenost s podobným?Díky:-(
|
|
05.01.2010 21:23 -
|
1430398
|
|
ctirad23
|
|
|
Jetě bych chtěl dodat,e pokud auto stojí v -20C 5hod a předtím jsem startoval,neni problem,ale pokud stoji 10 a více hodin nelze nastartovat.Opravdu az tak na po esté a to čtyři starty ani neslíbi pouze se převaluje motor a nic.
Jetě bych chtěl dodat,e pokud auto stojí v -20C 5hod a předtím jsem startoval,neni problem,ale pokud stoji 10 a více hodin nelze nastartovat.Opravdu az tak na po esté a to čtyři starty ani neslíbi pouze se převaluje motor a nic.;-)
|
|
05.01.2010 22:07 -
|
1430401
|
|
jumep
|
|
|
to moze byt ale skor nebude tym cerpadlom, tam je viacej faktorov a najskor by som to typoval na klasicku chybu solenoidu railu, zajdi na diagnostiku kde sa da zistit viac
to moze byt ale skor nebude tym cerpadlom, tam je viacej faktorov a najskor by som to typoval na klasicku chybu solenoidu railu, zajdi na diagnostiku kde sa da zistit viac
|
|
06.01.2010 11:13 -
|
1430412
|
|
ctirad23
|
|
|
Děkuji za vae reakce a diagnostika ok.To planetové kolečko jak si psal asi nema spojitost s podáváním nafty nebo ano?Kadopádně moc děkuju a dál.....
Děkuji za vae reakce a diagnostika ok.To planetové kolečko jak si psal asi nema spojitost s podáváním nafty nebo ano?Kadopádně moc děkuju a dál.....:-)
|
|
06.01.2010 11:33 -
|
1430415
|
|
tief
|
|
|
Nepises ci starter toci motorom ochotne alebo chciple ...
Nepises ci starter toci motorom ochotne alebo chciple ...
|
|
06.01.2010 13:49 -
|
1430418
|
|
jumep
|
|
|
diagnostika ok = neni zapisana ziadna zavada?
solenoid sa totiz nezapise ako zavada, to chce sledovat
a spravna otazka je ako toci starter
diagnostika ok = neni zapisana ziadna zavada?
solenoid sa totiz nezapise ako zavada, to chce sledovat
a spravna otazka je ako toci starter
|
|
06.01.2010 17:31 -
|
1430432
|
|
d3fr0st
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 35 |
|
|
Tiez poprosim radu kazde rano mi naskoci auto az po 2 alebo 3 toceni (1tocenie 5sec-10sec) motora cez den mi toci v pohode. Moze to byt zimou ? pred tym som mal tiez diesel tiez bol problem so startom ale ten mi nechcel naskocit kvoli slabej baterke tu je baterka v pohode len toci dlhsie. Mozno mi pada nafta startuje to horsie len ked dlhsie stoji 10 a viac hodin teploty okolo -6C v noci.
Tiez poprosim radu kazde rano mi naskoci auto az po 2 alebo 3 toceni (1tocenie 5sec-10sec) motora cez den mi toci v pohode. Moze to byt zimou ? pred tym som mal tiez diesel tiez bol problem so startom ale ten mi nechcel naskocit kvoli slabej baterke tu je baterka v pohode len toci dlhsie. Mozno mi pada nafta startuje to horsie len ked dlhsie stoji 10 a viac hodin teploty okolo -6C v noci.
|
|
06.01.2010 22:46 -
|
1430440
|
|
ctirad23
|
|
|
Cauky,no to se omlouvam,ale myslel jsem,e jsem to napsal.Take není problém se startérem.Startér funguje na 100%.Pouze nastartuji az na 6ty pokus.Tak co myslíte?Skratka dvakrat nazhavým,začnu startovat,motor se normálně převaluje,ale nenaskočí,a tak na čtvrtý pokus popokytne jako,e by naskočil,ale naskocčí a na po 6tý a 8mý.Proto jsem chtěl vědět jestli je podávací čerpadlo v nádri,protoe si osobně myslím,e tam někde bude problém.Co vy?Díky
Cauky,no to se omlouvam,ale myslel jsem,e jsem to napsal.Take není problém se startérem.Startér funguje na 100%.Pouze nastartuji az na 6ty pokus.Tak co myslíte?Skratka dvakrat nazhavým,začnu startovat,motor se normálně převaluje,ale nenaskočí,a tak na čtvrtý pokus popokytne jako,e by naskočil,ale naskocčí a na po 6tý a 8mý.Proto jsem chtěl vědět jestli je podávací čerpadlo v nádri,protoe si osobně myslím,e tam někde bude problém.Co vy?Díky
|
|
06.01.2010 23:01 -
|
1430441
|
|
ctirad23
|
|
|
d3fr0st napsal(a): Tiez poprosim radu kazde rano mi naskoci auto az po 2 alebo 3 toceni (1tocenie 5sec-10sec) motora cez den mi toci v pohode. Moze to byt zimou ? pred tym som mal tiez diesel tiez bol problem so startom ale ten mi nechcel naskocit kvoli slabej baterke tu je baterka v pohode len toci dlhsie. Mozno mi pada nafta startuje to horsie len ked dlhsie stoji 10 a viac hodin teploty okolo -6C v noci.
To právě normální neni,mám to samé.Minulý rok bez problému,a letos to co ty.Je fakt,ze to můe dělat malinká dirka v hadičce která vede z nádre.V důsledku chladnutí se materiál smrtuje a přisaje se vzduch který má za následek spadávání nafty.No uvidíme,zítra to budu řeit,tak písnu co a jak.
To právě normální neni,mám to samé.Minulý rok bez problému,a letos to co ty.Je fakt,ze to můe dělat malinká dirka v hadičce která vede z nádre.V důsledku chladnutí se materiál smrtuje a přisaje se vzduch který má za následek spadávání nafty.No uvidíme,zítra to budu řeit,tak písnu co a jak.
|
|
06.01.2010 23:04 -
|
1430442
|
|
jumep
|
|
|
no to co som povedal, solenoid na cerpadle a nizky tlak na raily, na diagnostike krasne odhalitelne, samozrejme musi s tym ten clovek vedet narabat a nie len citat zavady, to vacsinou nestaci
no to co som povedal, solenoid na cerpadle a nizky tlak na raily, na diagnostike krasne odhalitelne, samozrejme musi s tym ten clovek vedet narabat a nie len citat zavady, to vacsinou nestaci
|
|
06.01.2010 23:18 -
|
1430443
|
|
ctirad23
|
|
|
No bomba,take jim to zítra odcituji a dam vědět jak sem dopadl.Doufam,e to bude tím.Moc děkuju!!!
No bomba,take jim to zítra odcituji a dam vědět jak sem dopadl.Doufam,e to bude tím.Moc děkuju!!!:-d;-):palec
|
|
| |
|
|