| | |
18.10.2009 20:54 -
Re: Vykon motoru ve vyssi rychlosti
|
1107661
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
bossi napsal(a): Ahoj vichni. Tak ji se to zhorilo. Na cestě z Prahy jsen najednou zjistil e mi motor přestal uplně ,,táhnout" maximální otáčky 3500. Víc ani ,,Ň". Chci se podívat na EGR ventil. kde ho najdu?
no je lepsi nedriv auto rozebrat,utratit zbytecne spoustu penez,koupit spoustu jinych dilu a na diagnostice potom zjistit treba upadly podtlak
no je lepsi nedriv auto rozebrat,utratit zbytecne spoustu penez,koupit spoustu jinych dilu a na diagnostice potom zjistit treba upadly podtlak :palec
|
|
19.10.2009 20:49 -
|
1107700
|
|
bossi
|
Město: NEJDEK, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Tak jsem byl na diagnostice. Zjistili mi pokozený třetí vstřik. Dával moc a počítač proto ty ostatní přikrtil aby dávání paliva bylo v rovnováze a motor odmítal jít do táček nebo neměl ávu
Tak jsem byl na diagnostice. Zjistili mi pokozený třetí vstřik. Dával moc a počítač proto ty ostatní přikrtil aby dávání paliva bylo v rovnováze a motor odmítal jít do táček nebo neměl ávu:-(:-(:-(
|
|
28.12.2010 21:27 -
|
2367222
|
|
bossi
|
Město: NEJDEK, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Musim ve uvést na správnou cestu. - váha vzduchu oprava 4 tis
Musim ve uvést na správnou cestu. - váha vzduchu oprava 4 tis
|
|
22.07.2018 20:51 -
5 sekund prodleva ve výkonu
|
3172232
|
|
Petrol3883
|
Město: Chrudim, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 12 |
|
|
Dobrý den , potřeboval bych radu. Má Citroen C5 2,0 HDI rok 2002 . Auto a studené nebo ohřáté při selápnutí plynu po rozjezdu jede jam má , ale při dosaení 70 km se zastavý výkon a trvá zhruba 5 sekund a auto vystřelí jak kdy si stříkne nitro. Ale pokud při dám plyn plynule auto táhne v mezích normy prostě jede nemohl by mi zde někdo alespoň navést na co se zaměřit
Dobrý den , potřeboval bych radu. Má Citroen C5 2,0 HDI rok 2002 . Auto a studené nebo ohřáté při selápnutí plynu po rozjezdu jede jam má , ale při dosaení 70 km se zastavý výkon a trvá zhruba 5 sekund a auto vystřelí jak kdy si stříkne nitro. Ale pokud při dám plyn plynule auto táhne v mezích normy prostě jede nemohl by mi zde někdo alespoň navést na co se zaměřit :-p
|
|
22.07.2018 20:56 -
Re: 5 sekund prodleva ve výkonu
|
3172234
|
|
jumep
|
|
|
vaha vzduchu?
kazdopadne diagnostiku
vaha vzduchu?
kazdopadne diagnostiku
|
|
22.07.2018 21:02 -
|
3172235
|
|
moriss
|
Město: PRAHA, Auto: Citroën C5 I 1.8 16v Break | Počet příspěvků: 62 |
|
|
podobne chovani odstranil novej egr rv 2002
podobne chovani odstranil novej egr rv 2002
|
|
22.07.2018 22:12 -
|
3172245
|
|
Petrol3883
|
|
|
Vyzkouím obě varianty zatím díky.
Vyzkouím obě varianty zatím díky. :palec
|
|
26.07.2018 07:46 -
|
3172838
|
|
Petrol3883
|
|
|
Tak jsem byl na diagnostice a bohuel ádnou chybu to neukázalo. Jetě vyzkouím vyměnit podtlakové hadičky. Nebo jetě nějaká rada navíc co bych mohl vyzkouet .
Tak jsem byl na diagnostice a bohuel ádnou chybu to neukázalo. Jetě vyzkouím vyměnit podtlakové hadičky. Nebo jetě nějaká rada navíc co bych mohl vyzkouet . :-)
|
|
26.07.2018 09:32 -
|
3172843
|
|
jumep
|
|
|
tak ze niekto precital pamat chyb a nic tam nebolo, nie je diagnostika
s diagnostikou sa malo zistit co je vo veci
tak ze niekto precital pamat chyb a nic tam nebolo, nie je diagnostika
s diagnostikou sa malo zistit co je vo veci
|
|
26.07.2018 13:18 -
|
3172862
|
|
Petrol3883
|
|
|
A nějakou radu by jsi prosím tě měl ?
A nějakou radu by jsi prosím tě měl ?
|
|
28.07.2018 21:18 -
|
3173115
|
|
jumep
|
|
|
diagnostika kde sa precitaju hodnoty a niekto kto ma zakladny poznatok co kde a ako ma byt
tazko tu viac povedat, co odhadujem som ti uz pisal predtym
diagnostika kde sa precitaju hodnoty a niekto kto ma zakladny poznatok co kde a ako ma byt
tazko tu viac povedat, co odhadujem som ti uz pisal predtym
|
|
28.10.2018 13:15 -
Výkon motoru
|
3188017
|
|
Petrol3883
|
|
|
Dobrý den , mám asi takový problém , při jízdě např. 70 km /h chci selápnout plynový pedál abych zrychlil na 4 stupni tak auto zareaguje následovně pomalu se přidávají otáčky spotřeba pomalu stoupá a po chvilce to teprve zabere a jede jak a takté to dělá kdy jedu po dálnici při 110 km/h tak je to podobné nevěděl by prosím někdo poradit co stím diagnostika nic neukázala a na volnoběhu to funguje normál.
Dobrý den , mám asi takový problém , při jízdě např. 70 km /h chci selápnout plynový pedál abych zrychlil na 4 stupni tak auto zareaguje následovně pomalu se přidávají otáčky spotřeba pomalu stoupá a po chvilce to teprve zabere a jede jak a takté to dělá kdy jedu po dálnici při 110 km/h tak je to podobné nevěděl by prosím někdo poradit co stím diagnostika nic neukázala a na volnoběhu to funguje normál.
|
|
28.10.2018 15:52 -
Re: Výkon motoru
|
3188061
|
|
jumep
|
|
|
diagnostika ukaze veci vzdy, len to nechce len citat chyby, tam to nemusi byt
turbo zabera tak pri 1600 otackach, dotial to ide, ale presne bez zaberu
ak to zabera neskor, tak z 90% pri tomto motore je na vine vaha vzduchu
diagnostika ukaze veci vzdy, len to nechce len citat chyby, tam to nemusi byt
turbo zabera tak pri 1600 otackach, dotial to ide, ale presne bez zaberu
ak to zabera neskor, tak z 90% pri tomto motore je na vine vaha vzduchu
|
|
28.10.2018 22:55 -
|
3188241
|
|
Petrol3883
|
|
|
Děkuji za odpověd , myslel jsem si to e to bude mít něco společného se sáním vyzkouím a dám vědět jak jsem dopadl
Děkuji za odpověd , myslel jsem si to e to bude mít něco společného se sáním vyzkouím a dám vědět jak jsem dopadl
|
|
29.10.2018 08:08 -
|
3188261
|
|
jruze
|
|
|
Petrol3883 napsal(a): Děkuji za odpověd , myslel jsem si to e to bude mít něco společného se sáním vyzkouím a dám vědět jak jsem dopadl
Tenhle ,,turboefekt" můe dělat váha , ale také třeba načatej elektroventil turba - netěsnej,přidřenej (tento turboefekt je víc patrnej a častějí na biturbech a tam váha neodchází a dělá to elektroventil) ecu mu dá příkaz ale jak je přidřenej nebo propoutí a nedostatečně otevře(přidá na turbu) ecu ,,přidá" poadavek elektroventilu a ten překoná odpor a otevře víc - tím se stane e auto vyrazí (mohlo by být i znát eauto jakoby jetě přidá i po ubrání(nebo ustálení polohy pedálu - jednotka zároveň reaguje na mnoství vzduchu v poměru k správném poměru paliva)- je to nepatrná prodleva. na biturbech je to markantnějí díky výkonu motoru. - na váhu se to svést dá a má na to vliv a to kupodivu i kdy má v měřených hodnotách dobré hodnoty( na jedné C8 jsem si u nevědel rady tak jsem dál jinou váhu (hodnoty stejné s původní) a auto jelo jak načipované - nepochopil jsem ale uspěl
Tenhle ,,turboefekt" můe dělat váha , ale také třeba načatej elektroventil turba - netěsnej,přidřenej (tento turboefekt je víc patrnej a častějí na biturbech a tam váha neodchází a dělá to elektroventil) ecu mu dá příkaz ale jak je přidřenej nebo propoutí a nedostatečně otevře(přidá na turbu) ecu ,,přidá" poadavek elektroventilu a ten překoná odpor a otevře víc - tím se stane e auto vyrazí (mohlo by být i znát eauto jakoby jetě přidá i po ubrání(nebo ustálení polohy pedálu - jednotka zároveň reaguje na mnoství vzduchu v poměru k správném poměru paliva)- je to nepatrná prodleva. na biturbech je to markantnějí díky výkonu motoru. - na váhu se to svést dá a má na to vliv a to kupodivu i kdy má v měřených hodnotách dobré hodnoty( na jedné C8 jsem si u nevědel rady tak jsem dál jinou váhu (hodnoty stejné s původní) a auto jelo jak načipované - nepochopil jsem ale uspěl :nevim
|
|
09.12.2018 12:47 -
|
3195687
|
|
Petrol3883
|
|
|
Děkuji vám za vae rady a opravdu to byla váha vzduchu jetě jednou opravdu děkuji :-
Děkuji vám za vae rady a opravdu to byla váha vzduchu jetě jednou opravdu děkuji :-:palec
|
|
| |
|
|