| | |
25.09.2013 09:29 -
Re: chladič
|
2621695
|
|
Stirius
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 229 |
|
|
Jen pro info, koupil jsem ho tady .link. Dodání do 2 dnů a ve ok. S potovným asi 4600,- Teď ho jetě namontovat
Jen pro info, koupil jsem ho tady http://www.e-cat.cz/ Dodání do 2 dnů a ve ok. S potovným asi 4600,- Teď ho jetě namontovat :-)
|
|
11.01.2014 22:49 -
|
2655946
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
tak vzhledem k tome, e jsem se nudil, tak jsem sundal přední nárazník, pak větrák a nestačil jsem se divit, za větrákem hlava kosáka, peří , pod chladičem a těmi klapkami snad 1/2 kýble listí.... pár lamel sklopených, přerovnal jsem je kartáčem , vystříkal vodou se vzduchem a v místě za motorem , kde byla doslova vrstva bordelu je normálně ten hliník - ábry vyhnilé, vude kolem OK, místo, kde to nejde bez sundání větráku vystříkat, myslím si, e tímto jarním aktem jsem zvýil podstatně účinnost chladiče
tak vzhledem k tome, e jsem se nudil, tak jsem sundal přední nárazník, pak větrák a nestačil jsem se divit, za větrákem hlava kosáka, peří , pod chladičem a těmi klapkami snad 1/2 kýble listí.... pár lamel sklopených, přerovnal jsem je kartáčem , vystříkal vodou se vzduchem a v místě za motorem , kde byla doslova vrstva bordelu je normálně ten hliník - ábry vyhnilé, vude kolem OK, místo, kde to nejde bez sundání větráku vystříkat, myslím si, e tímto jarním aktem jsem zvýil podstatně účinnost chladiče ;-)
|
|
11.01.2014 22:52 -
|
2655949
|
|
jumep
|
|
|
to je presne to co hovorim, kvoli tomuto umieraju tie klimove chladice
to je presne to co hovorim, kvoli tomuto umieraju tie klimove chladice
|
|
17.08.2018 12:22 -
|
3176089
|
|
cjeky
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 133 |
|
|
Měl bych prosbu. Neválí se někomu doma starý chladič na C5 II V6 . Ovzduňoval jsem chladič a nevím jestli se to povedlo mě,či někomu předtím,ale je ulomená packa na odvzduňovacím roubu zhora chladiče. Nemá prosím někdo navíc který nepotřebuje? Zatím mi to tam drí,ale nechci to pokouet a nerad bych aby mi ta zátka někde na cestě ulítla.
Pochybuji e se to dá sehnat samotné
Budu moc vděčný.
Měl bych prosbu. Neválí se někomu doma starý chladič na C5 II V6 . Ovzduňoval jsem chladič a nevím jestli se to povedlo mě,či někomu předtím,ale je ulomená packa na odvzduňovacím roubu zhora chladiče. Nemá prosím někdo navíc který nepotřebuje? Zatím mi to tam drí,ale nechci to pokouet a nerad bych aby mi ta zátka někde na cestě ulítla.
Pochybuji e se to dá sehnat samotné
Budu moc vděčný.
Přílohy: zátka.jpg ( 75832b ) - |
|
17.08.2018 13:45 -
|
3176105
|
|
jumep
|
|
|
ja som to 2x vymenil a potom praskol chladic za tym, takze uz som vymenil chladic, ale nepomozem ti, je to tam zlomene
tymto som len chcel povedat ze ta to pravdepodobne takisto dobehne
ja som to 2x vymenil a potom praskol chladic za tym, takze uz som vymenil chladic, ale nepomozem ti, je to tam zlomene
tymto som len chcel povedat ze ta to pravdepodobne takisto dobehne
|
|
| |
|
|