23.04.2025 14:41 -
Re: Nestartuje / C5 I 2.0 HDi
|
3391703
|
|
jruze
|
|

|
kedaro napsal(a): No rozvody přesně nevím, musím zjistit od kamaráda, od kterého jsem ho kupoval a který je dělal. Ale bude to dlouho.  V Lexii mě teda jedna poloka docela překvapila: Synchronizace : vačkové hřídele - klikový hřídel - ne. Ale kdy spustím startér, tak se to změní na ano.
A jinak se mi to předtím podařilo asi třikrát nastartovat třeba jednou z 20 pokusů, kdy jsem to zkouel v průběhu několika dní. Tak jsem třeba dojel jeden den do práce a u jsem neodjel, ale hned druhý den u to na několikátý pokus chytlo, tak jsem to aspoň dostal domů. Ale teď u to vypadá, e to bez zásahu nepůjde.
Podávací čerpadlo, vstřiky - to e ti najede sinchronizace na ,,ano je normální
Podávací čerpadlo, vstřiky - to e ti najede sinchronizace na ,,ano je normální
|
|
26.04.2025 01:49 -
|
3391808
|
|
kedaro
|
Město: Praha 5, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 8 |
|
|
jruze napsal(a): Podávací čerpadlo, vstřiky - to e ti najede sinchronizace na ,,ano je normální
Pardon, neviml jsem si odpovědi. Podávací čerpadlo funguje. Včera jsem zkusil odpojit hadičku přívodu k palivovému čerpadlu a takový třeba čtvrtlitr z toho při zapnutí zapalování vytekl. Moná to souvisí s nějakým čidlem, protoe mi Lexia ukazuje trvalou závadu Regulace momentu motoru.
Pardon, neviml jsem si odpovědi. Podávací čerpadlo funguje. Včera jsem zkusil odpojit hadičku přívodu k palivovému čerpadlu a takový třeba čtvrtlitr z toho při zapnutí zapalování vytekl. Moná to souvisí s nějakým čidlem, protoe mi Lexia ukazuje trvalou závadu Regulace momentu motoru.
|
|
Dnes 19:08 -
|
3391882
|
|
kedaro
|
Město: Praha 5, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 8 |
|
|
jruze napsal(a): Jaký je tlak na litě ?
Bohuel jsem se k tomu dřív nedostal, protoe jsem auto nechal odtáhnout ke známému, u nás zrovna probíhalo čitění ulic, tak jsem nechtěl riskovat neplánovaný odtah. On má taky diagnostiku, ale prý mu ádnou chybu neukazuje, ale ten tlak na litě mu to prý ukazuje 50.
Bohuel jsem se k tomu dřív nedostal, protoe jsem auto nechal odtáhnout ke známému, u nás zrovna probíhalo čitění ulic, tak jsem nechtěl riskovat neplánovaný odtah. :-) On má taky diagnostiku, ale prý mu ádnou chybu neukazuje, ale ten tlak na litě mu to prý ukazuje 50.
|
|
| |