| | |
16.03.2023 18:07 -
Spojkový pedál zůstal na podlaze
|
3358228
|
|
Janmusil10
|
Město: Borovany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 17 |
|
|
Čaute klubáci,
Stojím si na semaforu, padne mi zelená, spojka - chci dát jedničku, ale pedál zůstal na podlaze. Spojka mi zabírá dobře, problém s řazením nebyl. Pedál jsem zkusil ručně zvednout, tak jakoby vystřelil nahoru ale při selápnutí zase zůstane na podlaze. Takhle lze opakovat do nekonečna. Auto jsme odtáhli na dílnu, zítra to budu rozebírat. Zkouim jen jestli tu někdo neřeil něco podobného. Forum jsem pročítal, ale tento stejný problém jsem nenael.
Co jsem tak četl, tak by to měl dělat tenhle kloub, viz příloha.
Kadopádně zítra dám vědět, jak jsem vyřeil a co to reálně bylo.
Čaute klubáci,
Stojím si na semaforu, padne mi zelená, spojka - chci dát jedničku, ale pedál zůstal na podlaze. Spojka mi zabírá dobře, problém s řazením nebyl. Pedál jsem zkusil ručně zvednout, tak jakoby vystřelil nahoru ale při selápnutí zase zůstane na podlaze. Takhle lze opakovat do nekonečna. Auto jsme odtáhli na dílnu, zítra to budu rozebírat. Zkouim jen jestli tu někdo neřeil něco podobného. Forum jsem pročítal, ale tento stejný problém jsem nenael.
Přílohy: Snímek obrazovky 2023-03-16 173238.png ( 218846b ) - Kloub |
|
16.03.2023 18:22 -
Re: Spojkový pedál zůstal na podlaze
|
3358231
|
|
jruze
|
|
|
Janmusil10 napsal(a): Čaute klubáci,
No jestli horní prasátko ( spojkovej váleček) tak upřímnou soustrast - pedály ven brz. Posilovač ven , jestli spodní tak brzo odejde i ten horní
No jestli horní prasátko ( spojkovej váleček) tak upřímnou soustrast - pedály ven brz. Posilovač ven , jestli spodní tak brzo odejde i ten horní
|
|
16.03.2023 18:30 -
|
3358233
|
|
Janmusil10
|
Město: Borovany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 17 |
|
|
Uvidíme, zítra budu chytřejí. Pokud to budou prasátka, tak to vlastně bude i výhra.
Uvidíme, zítra budu chytřejí. Pokud to budou prasátka, tak to vlastně bude i výhra. :D
|
|
16.03.2023 18:32 -
|
3358234
|
|
Carlík
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 256 |
|
|
Nemas jen malo brzdovky, na spojku je v nadobce komora zezadu a nejde to tak dobre videt a i kdyz mas relativne dost, nemusi byt zaplnena, plni se az kdyz je docela vysoko.
Nemas jen malo brzdovky, na spojku je v nadobce komora zezadu a nejde to tak dobre videt a i kdyz mas relativne dost, nemusi byt zaplnena, plni se az kdyz je docela vysoko.
|
|
17.03.2023 08:26 -
|
3358303
|
|
Janmusil10
|
|
|
Tak po rozebrání to vypadá na hlavní spojkovej válec. Kdy se ručně máčkne, tak z něho vude lítá voda.. Zkusíme vyměnit a uvidíme
Tak po rozebrání to vypadá na hlavní spojkovej válec. Kdy se ručně máčkne, tak z něho vude lítá voda.. Zkusíme vyměnit a uvidíme :-)
|
|
17.03.2023 16:04 -
|
3358321
|
|
jruze
|
|
|
Na X7 musí ven posilovač ( elektronika, pedály! Posilovač) a vyměň oba jinak to bude dělat brzi znovu.
Na X7 musí ven posilovač ( elektronika, pedály! Posilovač) a vyměň oba jinak to bude dělat brzi znovu.
|
|
20.03.2023 12:58 -
|
3358409
|
|
Janmusil10
|
|
|
Tak to byl válec. Zas tak hrozný to nebylo, čekal jsem to mnohem horí. Kadopádně díky za reakce!
Tak to byl válec. Zas tak hrozný to nebylo, čekal jsem to mnohem horí. Kadopádně díky za reakce! :palec
|
|
| |
|
|