03.02.2020 18:07 -
Vibrace při brzdeni motorem 2,2HDI
|
3257297
|
|
karensky
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Nevim proc, ale kdyz brzdim motorem tak okolo 2000 az 1800 otacek se cele auto rozvibruje....je jedno jaky rychlostni stupen....vyslapnu spojku a je klid....
Kontrolovalo se kde co , vcetne vyvazovacich hrideli atd....Chudak Bartak si s timhle autem uziva svoje, ale neprisli jsme na to. proste ma motor tenhle problem a navic nechce jit pres 3500otacek v akceleraci, coz je problem cislo dva...
Nevim proc, ale kdyz brzdim motorem tak okolo 2000 az 1800 otacek se cele auto rozvibruje....je jedno jaky rychlostni stupen....vyslapnu spojku a je klid....
Kontrolovalo se kde co , vcetne vyvazovacich hrideli atd....Chudak Bartak si s timhle autem uziva svoje, ale neprisli jsme na to. proste ma motor tenhle problem a navic nechce jit pres 3500otacek v akceleraci, coz je problem cislo dva...
|
|
10.05.2020 15:32 -
Re: Vibrace při brzdeni motorem 2,2HDI
|
3269282
|
|
Fakrop
|
Město: Bolatice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Přiel jsi prosím na to, čím to je/bylo? Obávám se, e mám stejný problém s vibracema, přitom auto táhne normálně.
Přiel jsi prosím na to, čím to je/bylo? Obávám se, e mám stejný problém s vibracema, přitom auto táhne normálně.
|
|
12.05.2020 06:29 -
|
3269542
|
|
karensky
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Bohuel zatím ne. Auto teď bylo mimo provoz protoe jsem zaseknuty v Německu.
Obecně aktuálně nevím jak a s kým řeit tenhle problém a obávám se e dříve ne na konci léta ance nebude. Budu hledat spíe teoreticky potencionální oblasti na které se zaměřím, ale nevím no.
Kdy napi do zpráv
Bohuel zatím ne. Auto teď bylo mimo provoz protoe jsem zaseknuty v Německu.
Obecně aktuálně nevím jak a s kým řeit tenhle problém a obávám se e dříve ne na konci léta ance nebude. Budu hledat spíe teoreticky potencionální oblasti na které se zaměřím, ale nevím no.
Kdy napi do zpráv
|
|
15.06.2020 11:44 -
|
3273346
|
|
karensky
|
|
|
karensky napsal(a): Nevim proc, ale kdyz brzdim motorem tak okolo 2000 az 1800 otacek se cele auto rozvibruje....je jedno jaky rychlostni stupen....vyslapnu spojku a je klid....
NO a aktuálně u se nedostanu přes 3100 otáček. Tedy pokud to rozjídím z kopce tak ano, ale jinak na rovině nebo do kopce končí těsně nad tři tisíce otáček....Nechápu to a je to docela problém při potřebě razantněji akcelerovat
NO a aktuálně u se nedostanu přes 3100 otáček. Tedy pokud to rozjídím z kopce tak ano, ale jinak na rovině nebo do kopce končí těsně nad tři tisíce otáček....Nechápu to a je to docela problém při potřebě razantněji akcelerovat
|
|
15.06.2020 13:01 -
|
3273358
|
|
jumep
|
|
|
to je klasicky nudzak
to je klasicky nudzak
|
|
15.06.2020 22:12 -
|
3273409
|
|
xm.milan
|
Město: Praha, Auto: C6/2.2 hdi biturbo | Počet příspěvků: 114 |
|
|
Mě to dělala dvouhmota .zaklepalo se to jak při akceleraci tak i při brdění.
Mě to dělala dvouhmota .zaklepalo se to jak při akceleraci tak i při brdění.
|
|
15.06.2020 23:32 -
|
3273412
|
|
karensky
|
|
|
xm.milan napsal(a): Mě to dělala dvouhmota .zaklepalo se to jak při akceleraci tak i při brdění.
No je to docela mozne i kdyz je tam rok max dva nova a ma najeto max 20tkm
No je to docela mozne i kdyz je tam rok max dva nova a ma najeto max 20tkm
|
|
16.06.2020 08:58 -
|
3273423
|
|
jumep
|
|
|
Nudzak a vibracie su dve veci a nemali by mat ziaden suvis.
Nudzak a vibracie su dve veci a nemali by mat ziaden suvis.
|
|
16.06.2020 09:10 -
|
3273433
|
|
karensky
|
|
|
jumep napsal(a): Nudzak a vibracie su dve veci a nemali by mat ziaden suvis.
To je jasné, trochu se tady pomíchaly dva problémy co mne trápí...Ani vibrace pravděpodobně souvisí s dvouhmotou
Nicméně limit otáček na tři tisíce a nouzový reim je věc druhá...A tady si nejsem jistý, protoe kdybych při dosaení ltěch tří tisíc otáček spadl do nouzového reimu měl by se rozsvítit červený servis a případně na mne skočit nějaká hláka na počítači ne?
To je jasné, trochu se tady pomíchaly dva problémy co mne trápí...Ani vibrace pravděpodobně souvisí s dvouhmotou
Nicméně limit otáček na tři tisíce a nouzový reim je věc druhá...A tady si nejsem jistý, protoe kdybych při dosaení ltěch tří tisíc otáček spadl do nouzového reimu měl by se rozsvítit červený servis a případně na mne skočit nějaká hláka na počítači ne?
|
|
| |