22.02.2020 09:31 -
Re: Turbo / C5 III 2.0 HDi 100kW
|
3260420
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
na volnobeh turbina se sice toci ,ale "netlaci" (mala rychlost otacek ,nastavena regulace) to znamena ze nepreplnuje,neboli neprekova atmosfericky tlak
turbina plni sani pretlakem vuci atmosferickemu tlaku (cca 950-980) a ten je potreba odecist od vysledne namerene hodnoty a vyjde ti realny tlak preplnovani,obvykle maximum je cca 0.9
na volnobeh turbina se sice toci ,ale "netlaci" (mala rychlost otacek ,nastavena regulace) to znamena ze nepreplnuje,neboli neprekova atmosfericky tlak
turbina plni sani pretlakem vuci atmosferickemu tlaku (cca 950-980) a ten je potreba odecist od vysledne namerene hodnoty a vyjde ti realny tlak preplnovani,obvykle maximum je cca 0.9
|
|
22.02.2020 12:20 -
|
3260434
|
|
jruze
|
|
|
Já reagoval na to e z hadice ,,nic nefouká" - pokud se turbo točí tak u odpojené hadice to ucítí e něco fouká.
Já reagoval na to e z hadice ,,nic nefouká" - pokud se turbo točí tak u odpojené hadice to ucítí e něco fouká.
|
|
22.02.2020 17:34 -
|
3260472
|
|
Klusee
|
Město: Brno, Auto: Citroën XM 2,1 Turbo D (80 kW) | Počet příspěvků: 36 |
|
|
autodiag napsal(a): na volnobeh turbina se sice toci ,ale "netlaci" (mala rychlost otacek ,nastavena regulace) to znamena ze nepreplnuje,neboli neprekova atmosfericky tlak
Diky, jak budu mit moznost se mrknout na data, tak overim. Existuje nekde mapa turba pro tento motor (MAP vs skrtici klapka nebo neco podobneho)?
Diky, jak budu mit moznost se mrknout na data, tak overim. Existuje nekde mapa turba pro tento motor (MAP vs skrtici klapka nebo neco podobneho)?
|
|
22.02.2020 17:35 -
|
3260473
|
|
Klusee
|
Město: Brno, Auto: Citroën XM 2,1 Turbo D (80 kW) | Počet příspěvků: 36 |
|
|
jruze napsal(a): Já reagoval na to e z hadice ,,nic nefouká" - pokud se turbo točí tak u odpojené hadice to ucítí e něco fouká.
Neco fouka, ale malo. Dnes jsem kontroloval u stejneho modelu a zdalo se mi, ze to tam fouka lehce vic, ale to muze byt zdani, bylo to hodne podobne.
Neco fouka, ale malo. Dnes jsem kontroloval u stejneho modelu a zdalo se mi, ze to tam fouka lehce vic, ale to muze byt zdani, bylo to hodne podobne.
|
|
| |