| | |
21.10.2018 15:50 -
cerpadlo a vstriky
|
3185908
|
|
Jakub84
|
Město: Breznice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 5 |
|
|
zdravim, mam uz delsi dobu problem se svou c5kou, na diagnostice to vyhazovalo problem kolem tlaku paliva...mam to i primo v servisu v citroenu a uz mi i volali co s tim...samozrejme spatne cerpadlo, je tam pry nejake podavaci cerpadlo a spatne prepady vstriku, takze repase vsech ctyr vstriku...
samozrejme cena celkem vysoka...4800 za vstrik a kolem 12tis cerpadlo....da se vymenit nejdriv jen cerpadlo a pak doresit vstriky nebo je to blbost....
a ta cena jestli se da vyresit nekde lip, ze zacatku kdyz mi to zacalo delat, tak mi rikali, ze vymena cerpadla tak 12tis, coz odpovida plus cisteni vstriku, tak 2tis za jeden, coz je samozrejme vic jak o polovinu mene. Otazka jestli jen cisteni vstriku staci v tomto pripade....
zdravim, mam uz delsi dobu problem se svou c5kou, na diagnostice to vyhazovalo problem kolem tlaku paliva...mam to i primo v servisu v citroenu a uz mi i volali co s tim...samozrejme spatne cerpadlo, je tam pry nejake podavaci cerpadlo a spatne prepady vstriku, takze repase vsech ctyr vstriku...
samozrejme cena celkem vysoka...4800 za vstrik a kolem 12tis cerpadlo....da se vymenit nejdriv jen cerpadlo a pak doresit vstriky nebo je to blbost....
a ta cena jestli se da vyresit nekde lip, ze zacatku kdyz mi to zacalo delat, tak mi rikali, ze vymena cerpadla tak 12tis, coz odpovida plus cisteni vstriku, tak 2tis za jeden, coz je samozrejme vic jak o polovinu mene. Otazka jestli jen cisteni vstriku staci v tomto pripade....
|
|
21.10.2018 18:17 -
Re: cerpadlo a vstriky
|
3185923
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
jaky mas presne motor? krome HPi me nenapada motor ktery by vedel o tlaku paliva
jaky mas presne motor? krome HPi me nenapada motor ktery by vedel o tlaku paliva
|
|
21.10.2018 18:21 -
|
3185925
|
|
bobe
|
Město: Praha - Zásmuky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 161 |
|
|
Omlouvám se, přehlédl jsem e je to benzín
Omlouvám se, přehlédl jsem e je to benzín :-)
|
|
21.10.2018 19:11 -
|
3185940
|
|
Jakub84
|
Město: Breznice, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 5 |
|
|
jj, koukam, ze jsem tam zadal spatne parametry....mam HDI 2,0, r. v. 2008
jj, koukam, ze jsem tam zadal spatne parametry....mam HDI 2,0, r. v. 2008
|
|
21.10.2018 20:15 -
|
3185968
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no pokud to budes delat postupne,jako by jsi to nedelal..je potreba to udelat kompet a naraz jinak hrozi ze ty nove vstriky poskodi hnovu cerpadlo pokud je vydrene...mozna by stacil jen regulator
co mas za motor RHR ?
no pokud to budes delat postupne,jako by jsi to nedelal..je potreba to udelat kompet a naraz jinak hrozi ze ty nove vstriky poskodi hnovu cerpadlo pokud je vydrene...mozna by stacil jen regulator
co mas za motor RHR ?
|
|
22.10.2018 05:50 -
|
3186024
|
|
Jakub84
|
|
|
regulator je vymeneny a nepomohlo to....co znamena motor RHR? jinak spis jsem myslel, opacne, vymenit to cerpadlo a pak doresit ty vstriky....tady v tom pripade vycisteni tech vstriku asi nestaci vid?
regulator je vymeneny a nepomohlo to....co znamena motor RHR? jinak spis jsem myslel, opacne, vymenit to cerpadlo a pak doresit ty vstriky....tady v tom pripade vycisteni tech vstriku asi nestaci vid?
|
|
22.10.2018 12:56 -
|
3186055
|
|
jruze
|
|
|
dej sem vin!!!
dej sem vin!!!
|
|
22.10.2018 14:32 -
|
3186060
|
|
Jakub84
|
|
|
VF7RWRHRH54012685
VF7RWRHRH54012685
|
|
23.10.2018 08:59 -
|
3186164
|
|
Jakub84
|
|
|
Ahoj, diky za info. Presne toto mi rekli v citroenu, ze je spatna ta podavaci cast a samostatne, ze nejde objednat. I castka cca. Sedi, rikali mi kolem 12tis. Vstriky, ze normalne fungujou, ale ze tam jsou spatny ty prepady nebo jak se tomu nadava, za ty si rekli 4800 a ze jsou potreba repasovat vsechny. Nechal jsem si to poslat zpet a zkusim jeste poslat jinam kvuli tem vstrikum, ze by se dali udelat za lepsi cenu a totazka jestli se musi delat vsechny.
Ahoj, diky za info. Presne toto mi rekli v citroenu, ze je spatna ta podavaci cast a samostatne, ze nejde objednat. I castka cca. Sedi, rikali mi kolem 12tis. Vstriky, ze normalne fungujou, ale ze tam jsou spatny ty prepady nebo jak se tomu nadava, za ty si rekli 4800 a ze jsou potreba repasovat vsechny. Nechal jsem si to poslat zpet a zkusim jeste poslat jinam kvuli tem vstrikum, ze by se dali udelat za lepsi cenu a totazka jestli se musi delat vsechny.
|
|
23.10.2018 16:56 -
|
3186189
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Určitě se nemusí dělat vechny. Přece nejsou k sobě svařený.
Kdy maluje obývák, taky můe vymalovat jen jednu stěnu a druhou si dát třeba za měsíc, dalí na jaře a čtvrtou těsně před dovolenou. Uije si malování celý rok a jako bonus bude moct 4x uklízet po malování. A to se vyplatí.
Ty vstřiky budou pravděpodobně odcházet taky jeden po druhým a jestli nechce vechno absolvovat 4x, tak je nech udělat vechny najednou. Nebo má snad v plánu to auto střelit hned jak se podaří ho roztlačit? Jestli jo, tak tady ho v inzerci raději nenabízej.
Určitě se nemusí dělat vechny. Přece nejsou k sobě svařený.
Kdy maluje obývák, taky můe vymalovat jen jednu stěnu a druhou si dát třeba za měsíc, dalí na jaře a čtvrtou těsně před dovolenou. Uije si malování celý rok a jako bonus bude moct 4x uklízet po malování. A to se vyplatí.
Ty vstřiky budou pravděpodobně odcházet taky jeden po druhým a jestli nechce vechno absolvovat 4x, tak je nech udělat vechny najednou. Nebo má snad v plánu to auto střelit hned jak se podaří ho roztlačit? Jestli jo, tak tady ho v inzerci raději nenabízej. ;-)
|
|
12.11.2018 11:39 -
|
3190316
|
|
Maty114
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Já repasoval na e-injector.cz za těch 4.800
nejenom, e jim poslání trvalo týden, jetě ty vstřikovače byly vyloeně nehezký.
Ty moje byly prej proti nim krásný.
Nu co, krása nejezdí, ale po namontování se za studena auto straně klepalo, jinak jede jak lak.
Pak na diagnostice mi to hodilo tuhle hláku, take vstřik na reklamaci.
Take ted musím objednat jetej vstřik, abych mohl tenrepasovanej poslat na reklamaci a mohl jezdit.
Take za mě, koupit nový......
Pro místní odborníky, ten čtvrtej válec se počítá od rozvodů ?? viz obrázek v příloze.
jo jinak Siemens podávací čerpadlo nemá, jen vysokotlaký
Díky Maty
Já repasoval na e-injector.cz za těch 4.800
nejenom, e jim poslání trvalo týden, jetě ty vstřikovače byly vyloeně nehezký.
Ty moje byly prej proti nim krásný.
Nu co, krása nejezdí, ale po namontování se za studena auto straně klepalo, jinak jede jak lak.
Pak na diagnostice mi to hodilo tuhle hláku, take vstřik na reklamaci.
Take ted musím objednat jetej vstřik, abych mohl tenrepasovanej poslat na reklamaci a mohl jezdit.
Take za mě, koupit nový......
Pro místní odborníky, ten čtvrtej válec se počítá od rozvodů ?? viz obrázek v příloze.
jo jinak Siemens podávací čerpadlo nemá, jen vysokotlaký
Díky Maty
Přílohy: korekce.jpg ( 2767778b ) - |
|
| |
|
|