| | |
18.02.2018 18:19 -
Aretace rozvodů 2.2hdi
|
3132506
|
|
RobinGrepl
|
|
|
Zdravím,chystám se na výměnu těsnění pod hlavou motoru a zasekl jsem se při aretaci rozvodů.Aretaci vačky mám ale nemůu najít aretační díru pro setrvačník,prosím vás nevíte někdo kde by mohla být ? co jsem vyčetl tak někde u startéru ale ten jsem oddělal ale díra nikde.Ostatní radí vykalat se na aretaci a udělat jen rysky vačka čerpadlo a setrvačník.Díky za rady
Zdravím,chystám se na výměnu těsnění pod hlavou motoru a zasekl jsem se při aretaci rozvodů.Aretaci vačky mám ale nemůu najít aretační díru pro setrvačník,prosím vás nevíte někdo kde by mohla být ? co jsem vyčetl tak někde u startéru ale ten jsem oddělal ale díra nikde.Ostatní radí vykalat se na aretaci a udělat jen rysky vačka čerpadlo a setrvačník.Díky za rady
|
|
18.02.2018 18:48 -
Re: Aretace rozvodů 2.2hdi
|
3132518
|
|
jumep
|
|
|
zozadu nad vanou
pod starterom to ma 2.0
zozadu nad vanou
pod starterom to ma 2.0
|
|
18.02.2018 19:12 -
|
3132523
|
|
RobinGrepl
|
|
|
jumep napsal(a): zozadu nad vanou
pod starterom to ma 2.0 Take 2.2hdi to má za zadu nad vanou ? jak se tam prosím tě dostanu ?
Take 2.2hdi to má za zadu nad vanou ? jak se tam prosím tě dostanu ?
|
|
18.02.2018 19:19 -
|
3132524
|
|
jumep
|
|
|
spod auta si tam posviet
davam dole vzdy kvoli lepsiemu pristupu trubku od turba prec
spod auta si tam posviet
davam dole vzdy kvoli lepsiemu pristupu trubku od turba prec
|
|
18.02.2018 19:40 -
|
3132531
|
|
RobinGrepl
|
|
|
jumep napsal(a): spod auta si tam posviet
davam dole vzdy kvoli lepsiemu pristupu trubku od turba prec Díky za radu zítra ráno na to kouknu.
Díky za radu zítra ráno na to kouknu.
|
|
18.02.2018 20:23 -
|
3132543
|
|
jruze
|
|
|
Některé to mají i pod starterem a dokonce jsem tu měl e nebyl ani vzadu ani vepředu.
Některé to mají i pod starterem a dokonce jsem tu měl e nebyl ani vzadu ani vepředu.;-)
|
|
18.02.2018 20:27 -
|
3132544
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
je to dle OPR ,posli VIN kouknu se ti...
zalezi na roku a prevodovce
je to dle OPR ,posli VIN kouknu se ti...
zalezi na roku a prevodovce
|
|
18.02.2018 22:31 -
|
3132551
|
|
RobinGrepl
|
|
|
autodiag napsal(a): je to dle OPR ,posli VIN kouknu se ti...
zalezi na roku a prevodovce vf7de4hxb76240034
vf7de4hxb76240034
|
|
19.02.2018 07:28 -
|
3132569
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
...
...
Přílohy: Kontrola _ Nastavení rozvodu.pdf ( 166801b ) - Demontá - montá _ Rozvodový řemen.pdf ( 305836b ) - |
|
19.02.2018 19:15 -
|
3132706
|
|
RobinGrepl
|
|
|
autodiag napsal(a): ...
Díky moc,ale stejně jsem to nikde nenael.Take jsem zaaretoval jen vačku a čerpadlo + setrvák jsou rysky. Můu mít jetě otázku ? Jsem ted ve fázi kdy jsem oddělal plastový kryt vačky a chci se dostat ke roubům hlavy,co jsem koukal tak musím oddělat i celé hliníkové sání co drí i vačky,ted jde o to jestli se mi vačky nějak nerozhodí. Příloha fotky co přesně myslím.Díky moc
Díky moc,ale stejně jsem to nikde nenael.Take jsem zaaretoval jen vačku a čerpadlo + setrvák jsou rysky. Můu mít jetě otázku ? Jsem ted ve fázi kdy jsem oddělal plastový kryt vačky a chci se dostat ke roubům hlavy,co jsem koukal tak musím oddělat i celé hliníkové sání co drí i vačky,ted jde o to jestli se mi vačky nějak nerozhodí. Příloha fotky co přesně myslím.Díky moc
Přílohy: DSC_0095.JPG ( 1501703b ) - |
|
19.02.2018 19:39 -
|
3132717
|
|
autodiag
|
|
|
ja te nechci nejak shazovat ,ale vic co vlastne delas,delal jsi to nekdy,nebo jen setris na servise ?
v pdf co jsem ti poslal je vse potrebne
ja te nechci nejak shazovat ,ale vic co vlastne delas,delal jsi to nekdy,nebo jen setris na servise ?
|
|
19.02.2018 19:43 -
|
3132718
|
|
RobinGrepl
|
|
|
autodiag napsal(a): ja te nechci nejak shazovat ,ale vic co vlastne delas,delal jsi to nekdy,nebo jen setris na servise ?
V pohodě,něco takového jsem čekal e přijde.Ano dělal jsem komplet GO na benzínu 2.0 20v Fiat a v pořádku.Servis nechci,chci si to udělat sám.
V pohodě,něco takového jsem čekal e přijde.Ano dělal jsem komplet GO na benzínu 2.0 20v Fiat a v pořádku.Servis nechci,chci si to udělat sám.
|
|
20.02.2018 14:39 -
|
3133022
|
|
jumep
|
|
|
neviem kam si pozeral ale ten aretacny otvor je 8cka diera na tom motore dostupna aj ked je auto na zemi a lahnes si k tomu (ale to uz fakt musis vediet kde sahas)
ako som pisal, daj dole to sanie a najdes to tam
cerpadlo nemusis znacit uplne nijako, je to CR a to cerpadlo nema ziadnu aretaciu ani nastavenie
vacky maju na sebe oznaceny zub a retiazka ma inu farbu na clankoch
kazdopadne sa pustas do niecoho k comu nic nemas a nemas nikoho k tomu, co nie je dobry postup (hlavne ked nevies najst ani tie zakladne veci)
neviem kam si pozeral ale ten aretacny otvor je 8cka diera na tom motore dostupna aj ked je auto na zemi a lahnes si k tomu (ale to uz fakt musis vediet kde sahas)
ako som pisal, daj dole to sanie a najdes to tam
cerpadlo nemusis znacit uplne nijako, je to CR a to cerpadlo nema ziadnu aretaciu ani nastavenie
vacky maju na sebe oznaceny zub a retiazka ma inu farbu na clankoch
kazdopadne sa pustas do niecoho k comu nic nemas a nemas nikoho k tomu, co nie je dobry postup (hlavne ked nevies najst ani tie zakladne veci)
|
|
20.02.2018 18:29 -
|
3133114
|
|
jumep
|
|
|
no striky von a potom cele to hlinikove sanie
no striky von a potom cele to hlinikove sanie
|
|
20.02.2018 18:59 -
|
3133126
|
|
RobinGrepl
|
|
|
jumep napsal(a): no striky von a potom cele to hlinikove sanie vstřiky ven,sání ven a rouby jsou opravdu pod vackami? Nechci je nějak rozhodit
vstřiky ven,sání ven a rouby jsou opravdu pod vackami? Nechci je nějak rozhodit
|
|
20.02.2018 19:04 -
|
3133127
|
|
jumep
|
|
|
ked das dole to sanie tak uvolnis vacky (samozrejme este predtym musis dat dole ten napinak na tych 3 imbusoch) a tiez je pri skladani dolezite nezalepit mazaciu dieru
ostatne k vackam som ti uz napisal vyssie
ked das dole to sanie tak uvolnis vacky (samozrejme este predtym musis dat dole ten napinak na tych 3 imbusoch) a tiez je pri skladani dolezite nezalepit mazaciu dieru
ostatne k vackam som ti uz napisal vyssie
|
|
20.02.2018 19:13 -
|
3133129
|
|
RobinGrepl
|
|
|
jumep napsal(a): ked das dole to sanie tak uvolnis vacky (samozrejme este predtym musis dat dole ten napinak na tych 3 imbusoch) a tiez je pri skladani dolezite nezalepit mazaciu dieru
ostatne k vackam som ti uz napisal vyssie Díky moc,je tu plno lidí co jsou chytří...neumí nedělej,ale málo kdo poradí.Nahodou nějaký způsob jak nejlíp vytáhnout vstřiky?
Díky moc,je tu plno lidí co jsou chytří...neumí nedělej,ale málo kdo poradí.Nahodou nějaký způsob jak nejlíp vytáhnout vstřiky?
|
|
20.02.2018 19:15 -
|
3133131
|
|
jumep
|
|
|
povolit a vytiahnut
ked nepojdu tak si zavolaj niekoho kto ma na to naradie
ked ho povolis a pojde potocit doprava, dolava, pojde aj von
samozrejme aj tie stifty co co drzia striky sa musia dat dole aby slo to sanie povolit
ps. tie sroby su utahovane vsetky okolo 10nm, to ze nejdu povolit neznamena ze boli zatiahnute ale ze su v hliniku zapecene a malo by im pomoct pobuchat po nich
povolit a vytiahnut
ked nepojdu tak si zavolaj niekoho kto ma na to naradie
ked ho povolis a pojde potocit doprava, dolava, pojde aj von
samozrejme aj tie stifty co co drzia striky sa musia dat dole aby slo to sanie povolit
ps. tie sroby su utahovane vsetky okolo 10nm, to ze nejdu povolit neznamena ze boli zatiahnute ale ze su v hliniku zapecene a malo by im pomoct pobuchat po nich
|
|
| |
|
|