| | |
31.12.2017 14:08 -
Nestartuje / C5 I 2.0i 16V
|
3121680
|
|
biftek
|
Město: Turnov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Na autě před půl rokem odeel centrál na DO,před rokem podavací čerpadlo jinak 3.roky bez závady . Před 3.týdny auto spadlo uplně na doraz a nelo zvedat ,stalo se během jízdy , zkouel jsem klasické rady (odpojit baretku, atd.)
nic nepomohlo odtáhnul jsem to ke známému,který kdysi dělal léta mechanika přímo v citroenu ,e se na to mrkne . dojel jsem k němu: napojil na Dia, nic . Pak přede mnou zvedl vůz na zvedáku,tak e byl ve vzduchu jen předek , aby se pod něj mohl kouknout , v tu chvíly se auto začalo zvedat na zadní nápravě , tak ho dal ze zvedáku dolu a ve začalo fungovat . TAK A TEĎ TA ZAHADA : od té doby se auto nepovedlo nikomu nastartovat DIA hlásila e je KO řídící jednotka motoru + BSI , známej u nevěděl co dál tak sme to dotáhly do autorizáku v MB ,kde mi po připojení na DIA ve ví slunosti oznámily a to hodím ze skály e naprosto netuej co s tím , můou to tam prej 14 dní zkoumat ale to pak můe taky vyjít na stejný peníze jako nová C5 .
auto jsem odtáhnul tedy domu ,sehnal jsem bourané ze stejnou motorizací koupil : motorovou jednotku+BSI+BSM+klíček z kroukem IMO přehodil to a výsledek ( začal fungovat DO ale auto pořád mrtvé)
tak a kdo teď bude tak chytrej a poradí mi co s tím mam dělat
Na autě před půl rokem odeel centrál na DO,před rokem podavací čerpadlo jinak 3.roky bez závady . Před 3.týdny auto spadlo uplně na doraz a nelo zvedat ,stalo se během jízdy , zkouel jsem klasické rady (odpojit baretku, atd.)
nic nepomohlo odtáhnul jsem to ke známému,který kdysi dělal léta mechanika přímo v citroenu ,e se na to mrkne . dojel jsem k němu: napojil na Dia, nic . Pak přede mnou zvedl vůz na zvedáku,tak e byl ve vzduchu jen předek , aby se pod něj mohl kouknout , v tu chvíly se auto začalo zvedat na zadní nápravě , tak ho dal ze zvedáku dolu a ve začalo fungovat . :palec TAK A TEĎ TA ZAHADA : od té doby se auto nepovedlo nikomu nastartovat :( DIA hlásila e je KO řídící jednotka motoru + BSI , známej u nevěděl co dál tak sme to dotáhly do autorizáku v MB ,kde mi po připojení na DIA ve ví slunosti oznámily a to hodím ze skály :( e naprosto netuej co s tím , můou to tam prej 14 dní zkoumat ale to pak můe taky vyjít na stejný peníze jako nová C5 :) .
auto jsem odtáhnul tedy domu ,sehnal jsem bourané ze stejnou motorizací koupil : motorovou jednotku+BSI+BSM+klíček z kroukem IMO přehodil to a výsledek ( začal fungovat DO ale auto pořád mrtvé)
tak a kdo teď bude tak chytrej a poradí mi co s tím mam dělat :)
|
|
31.12.2017 14:28 -
Re: Nestartuje / C5 I 2.0i 16V
|
3121687
|
|
jruze
|
|
|
biftek napsal(a): Na autě před půl rokem odeel centrál na DO,před rokem podavací čerpadlo jinak 3.roky bez závady . Před 3.týdny auto spadlo uplně na doraz a nelo zvedat ,stalo se během jízdy , zkouel jsem klasické rady (odpojit baretku, atd.)
nic nepomohlo odtáhnul jsem to ke známému,který kdysi dělal léta mechanika přímo v citroenu ,e se na to mrkne . dojel jsem k němu: napojil na Dia, nic . Pak přede mnou zvedl vůz na zvedáku,tak e byl ve vzduchu jen předek , aby se pod něj mohl kouknout , v tu chvíly se auto začalo zvedat na zadní nápravě , tak ho dal ze zvedáku dolu a ve začalo fungovat . TAK A TEĎ TA ZAHADA : od té doby se auto nepovedlo nikomu nastartovat DIA hlásila e je KO řídící jednotka motoru + BSI , známej u nevěděl co dál tak sme to dotáhly do autorizáku v MB ,kde mi po připojení na DIA ve ví slunosti oznámily a to hodím ze skály e naprosto netuej co s tím , můou to tam prej 14 dní zkoumat ale to pak můe taky vyjít na stejný peníze jako nová C5 .
tak a kdo teď bude tak chytrej a poradí mi co s tím mam dělat
Je v diag jednotka motoru v odblokovaném stavu? Vechny pojistky jsou OK? Není (nehlásí imo OFF)?
Asi bych začal kontrolou kabeláe u pravého př.světlometu a popř. jiné BHI je málo informací Podávací čerpadlo běí ? při startu synchronizace ano ? Co to hlásí za chyby ?
Je v diag jednotka motoru v odblokovaném stavu? Vechny pojistky jsou OK? Není (nehlásí imo OFF)?
Asi bych začal kontrolou kabeláe u pravého př.světlometu a popř. jiné BHI:nevim je málo informací ;-) Podávací čerpadlo běí ? při startu synchronizace ano ? Co to hlásí za chyby ?
|
|
31.12.2017 17:30 -
Re: Nestartuje / C5 I 2.0i 16V
|
3121722
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
me by zajimalo co je to za chybu : DIA hlásila e je KO řídící jednotka motoru + BSI
muzes specifikovat?
jakou diagnostikou?
komunikuje ABS?
komunikuje BHI ?
co pise LCD?
sviti kontrolka ASR/ABS?
me by zajimalo co je to za chybu : DIA hlásila e je KO řídící jednotka motoru + BSI
muzes specifikovat?
jakou diagnostikou?
komunikuje ABS?
komunikuje BHI ?
co pise LCD?
sviti kontrolka ASR/ABS?
|
|
| |
|
|