15.11.2017 16:10 -
Nereaguje na plynový pedál / C5 I 3.0 V6
|
3109892
|
|
3.0V6
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Mam na svém Citroenu problém. Nereaguje mi plynový pedál a motor je zaroven při tom přiduený a vypadne ASR/ESP. Dalo se popojet na automat asi 5-10 km/h to u take nejde od doby co jsem prohliel kabelá. Závada se mě u několikrat letos projevila, akorat před tim se auto rozjelo behem několika minut. U bylo v jednom servisu kde nic nenali. Zkouela se jetě měnit skrtici klapka. Setkal se tu někdou s takovou závadou ?
Mam na svém Citroenu problém. Nereaguje mi plynový pedál a motor je zaroven při tom přiduený a vypadne ASR/ESP. Dalo se popojet na automat asi 5-10 km/h to u take nejde od doby co jsem prohliel kabelá. Závada se mě u několikrat letos projevila, akorat před tim se auto rozjelo behem několika minut. U bylo v jednom servisu kde nic nenali. Zkouela se jetě měnit skrtici klapka. Setkal se tu někdou s takovou závadou ?
|
|
15.11.2017 17:11 -
Re: Nereaguje na plynový pedál / C5 I 3.0 V6
|
3109898
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
servis/diagnostika
ze neni chyba neznamena ze neni problem
servis/diagnostika
ze neni chyba neznamena ze neni problem
|
|
28.11.2017 18:15 -
Re: Nereaguje na plynový pedál / C5 I 3.0 V6
|
3113739
|
|
3.0V6
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Zavada byla v řídící jednotce motoru. Opravil a servis, který se řídícími jednotkami zabývá. Několik předelých servisů si stím nevedělo rady.
Zavada byla v řídící jednotce motoru. Opravil a servis, který se řídícími jednotkami zabývá. Několik předelých servisů si stím nevedělo rady.
|
|
| |