14.05.2017 00:05 -
6. automat C5II kolisave otacky
|
3065884
|
|
jozefson
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Ahoj,
poradil by mi niekto prosím pekne
pri mestskej rýchlosti kolísajú otáčky, auto akceleruje a potom pustí otáčky nadol ako pri pustení plynového pedálu, v krátkych intervaloch, plyn samozrejme nepútam. Robí to to isté aj na tempomat tak som z toho vyvodil e pedálom to nebude
Pri vyích rýchlostiach sa to nedeje a najazdil som tak asi u 20 000 km, iadne závané zmeny som nezaregistroval, ale začalo mi to minule vŕta v hlave, e či u mám čaka nejakú vánu závadu v najbliom čase, alebo a niekedy neskôr.
Pred zahriatím je citežné mierne klbanie ktoré vak rýchlo odznie, to je vak tie také isté od kedy citróna mám, zmenu k horiemu som si tie nevimol, ale to môe by aj tým e a tak veža za rok nenajazdím, ale keď u niekam pôjdem, nechcel by som zosta vysie.
ďakujem za kadú radu
Ahoj,
poradil by mi niekto prosím pekne
pri mestskej rýchlosti kolísajú otáčky, auto akceleruje a potom pustí otáčky nadol ako pri pustení plynového pedálu, v krátkych intervaloch, plyn samozrejme nepútam. Robí to to isté aj na tempomat tak som z toho vyvodil e pedálom to nebude :-)
Pri vyích rýchlostiach sa to nedeje a najazdil som tak asi u 20 000 km, iadne závané zmeny som nezaregistroval, ale začalo mi to minule vŕta v hlave, e či u mám čaka nejakú vánu závadu v najbliom čase, alebo a niekedy neskôr.
Pred zahriatím je citežné mierne klbanie ktoré vak rýchlo odznie, to je vak tie také isté od kedy citróna mám, zmenu k horiemu som si tie nevimol, ale to môe by aj tým e a tak veža za rok nenajazdím, ale keď u niekam pôjdem, nechcel by som zosta vysie.
ďakujem za kadú radu
|
|
| |