| | |
05.06.2017 08:29 -
Re: Vytéká nafta ze vstřiku..
|
3071902
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
to Jarda:
no po 250 by si zaslouzilo vsechny...na vsech co jsem je menil si nasledni mejitel vsiml kultivovanejsiho chodu motoru a lepsu spotreby co vim...
jasne ono kdyz reknes kvuli jedne tekouci jekupovat vsechny tak to zni blbe to jo,ale kdyz reknes po 250 a 12 letech nasi dobre nafty ,tak uz ne ..levne no nereknu ti uplne presne(zalezi jakou mas tridu) ale kolem 25 to je
to Jruze:
tak to ti nepotvrdim ani nevyvratim,protoze ja takove veci nechavam tem kdo to delaji (diesel servis praha)
mam ale zato ze pokud je podlozka vymackana uz nikdy nebude tak jak ma byt....
to Jarda:
no po 250 by si zaslouzilo vsechny...na vsech co jsem je menil si nasledni mejitel vsiml kultivovanejsiho chodu motoru a lepsu spotreby co vim...
jasne ono kdyz reknes kvuli jedne tekouci jekupovat vsechny tak to zni blbe to jo,ale kdyz reknes po 250 a 12 letech nasi dobre nafty ,tak uz ne :)..levne no nereknu ti uplne presne(zalezi jakou mas tridu) ale kolem 25 to je
to Jruze:
tak to ti nepotvrdim ani nevyvratim,protoze ja takove veci nechavam tem kdo to delaji (diesel servis praha)
|
|
05.06.2017 13:13 -
|
3071936
|
|
jruze
|
|
|
autodiag napsal(a): to Jarda:
jasne ono kdyz reknes kvuli jedne tekouci jekupovat vsechny tak to zni blbe to jo,ale kdyz reknes po 250 a 12 letech nasi dobre nafty ,tak uz ne ..levne no nereknu ti uplne presne(zalezi jakou mas tridu) ale kolem 25 to je
to Jruze:
Ano souhlasím - po 250 jsou vechny někde .. jezdit jetě budou ale... no o tom úniku - stalo se mi e se to hnulo po povolení trubky a tam stačí opět dotáhnout(a jestli se mu to stalo po utáhnutí trubky kterou napruil tak by to mohlo jít takto)Jinak vstřiky po 250000Km přes test neprojdou, repas pokud někdo dělá stojí za (sázka do loterie)-pokud nejsou ze značky(tam je ance e dostane nové za cenu repasu
Ano souhlasím - po 250 jsou vechny někde .. jezdit jetě budou ale... no o tom úniku - stalo se mi e se to hnulo po povolení trubky a tam stačí opět dotáhnout(a jestli se mu to stalo po utáhnutí trubky kterou napruil tak by to mohlo jít takto)Jinak vstřiky po 250000Km přes test neprojdou, repas pokud někdo dělá stojí za (sázka do loterie)-pokud nejsou ze značky(tam je ance e dostane nové za cenu repasu;-)
|
|
05.06.2017 16:44 -
|
3071986
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
V práci mám nejvyí třídu 7, pak u je jenom vedoucí , doma říká ena, e ádnou nepotřebuju, protoe mám jí.
Ale k věci, jak jsem včera psal, jetě jednou ve povolil a utáhl s lehkým předpruením trubičky, aby neměla anci po utaení povolení, po dnením protaení auta do Bolky a z5, 100km ve ok, i kdy souhlasím jak s Martinem, tak i s Jardou v jejich názorech, za které děkuji, e u by si ta moje kára po tolika letech a km, moná těch 250 má i několikrát zaslouila vstřiky novějí.
Akorát s tou spotřebou je to na delí debatu, po zamezení úniku je bezesporu mení, ale nedávno kdy jsem dal auto jednomu nejmenovanému servismenovi od nás se spotřebou 3,1 l a vrátilo se mi s 10.1, je to divné , to bude asi tím, e má automat a u mého manuálu víc jak jedničku neuměl dát, jsem rád, e jsem to dnes stáhnul na 5,2l.
V práci mám nejvyí třídu 7, pak u je jenom vedoucí :-)), doma říká ena, e ádnou nepotřebuju, protoe mám jí. :-d
Ale k věci, jak jsem včera psal, jetě jednou ve povolil a utáhl s lehkým předpruením trubičky, aby neměla anci po utaení povolení, po dnením protaení auta do Bolky a z5, 100km ve ok, i kdy souhlasím jak s Martinem, tak i s Jardou v jejich názorech, za které děkuji, e u by si ta moje kára po tolika letech a km, moná těch 250 má i několikrát :-d zaslouila vstřiky novějí. ;-)
Akorát s tou spotřebou je to na delí debatu, po zamezení úniku je bezesporu mení, ale nedávno kdy jsem dal auto jednomu nejmenovanému servismenovi od nás se spotřebou 3,1 l a vrátilo se mi s 10.1, je to divné :-d, to bude asi tím, e má automat a u mého manuálu víc jak jedničku neuměl dát, jsem rád, e jsem to dnes stáhnul na 5,2l.
|
|
09.06.2017 22:29 -
|
3073119
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Tak dnes zjiěna cena vstřiků v prodejně Citroen, cena za 4 vstřiky 37 tis., nedokázala zjistit zda je cena za nové, nebo repas, ale jinak je to tam samej odborník.
Tak dnes zjiěna cena vstřiků v prodejně Citroen, cena za 4 vstřiky 37 tis., nedokázala zjistit zda je cena za nové, nebo repas, ale jinak je to tam samej odborník. :-d
|
|
09.06.2017 23:35 -
|
3073158
|
|
63zdenda
|
|
|
e jsem tý babě nekoukal přes rameno, moná tam ten repas měla a nevimla si ho, poradil bych jí, stejně jak kdy mě tenkrát přesvědčovaly, e ruční brzda je na zadním třmenu, také jsem jim to ukázal na jejich počítači, e se mílí, vdy se musela zeptat kolegy, jak to má udělat, aby se jí ukázala cena, fakt tam nerad chodim, je to samej odborník, Jardo díky.
e jsem tý babě nekoukal přes rameno, moná tam ten repas měla a nevimla si ho, poradil bych jí, stejně jak kdy mě tenkrát přesvědčovaly, e ruční brzda je na zadním třmenu, také jsem jim to ukázal na jejich počítači, e se mílí, vdy se musela zeptat kolegy, jak to má udělat, aby se jí ukázala cena, fakt tam nerad chodim, je to samej odborník, Jardo díky. ;-)
|
|
10.06.2017 07:49 -
|
3073234
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
za cca 25 vsechny vstriky se daji koupit
za cca 25 vsechny vstriky se daji koupit
|
|
11.06.2017 08:17 -
|
3073475
|
|
63zdenda
|
|
|
Za 18 nové by mému auto také sluely, to by si motor jenom předl .
No uvidím po kontrole FAPu, zda budu řeit jeho, nebo se vrhnu na vstřiky, asi je blbost se ptát na výměnu třeba dvou vstřiků a časem dalích dvou, jinak má zkuenosti z těma repasovanejma od Citroenu?
Manelce jsi musel koupit nové, bo za repasované by jsi mohl mít nastěhované pyamo i s kartáčkem na zuby před dílnou a navíc si nové zaslouí, jak ena, tak i zlaák.
Za 18 nové by mému auto také sluely, to by si motor jenom předl :-d.
No uvidím po kontrole FAPu, zda budu řeit jeho, nebo se vrhnu na vstřiky, asi je blbost se ptát na výměnu třeba dvou vstřiků a časem dalích dvou, jinak má zkuenosti z těma repasovanejma od Citroenu? ;-)
Manelce jsi musel koupit nové, bo za repasované by jsi mohl mít nastěhované pyamo i s kartáčkem na zuby před dílnou :-)) a navíc si nové zaslouí, jak ena, tak i zlaák. ;-)
|
|
11.06.2017 08:31 -
|
3073478
|
|
autodiag
|
|
|
no ono je to jak pise jarda...cena je za repasovane ale prijdou nove
bavime se o RHR
no ono je to jak pise jarda...cena je za repasovane ale prijdou nove
bavime se o RHR
|
|
11.06.2017 08:48 -
|
3073479
|
|
63zdenda
|
|
|
Ano, jde o RHR motor, trochu ot, akorát jsem se dočetl, e ty saze by mohly mít spojitost i se vstřiky, samozřejmě je tam víc věcí, no plácám se v tom pěkně .
Ano, jde o RHR motor, trochu ot, akorát jsem se dočetl, e ty saze by mohly mít spojitost i se vstřiky, samozřejmě je tam víc věcí, no plácám se v tom pěkně :-d.
|
|
11.06.2017 09:40 -
|
3073500
|
|
autodiag
|
|
|
..vzal bych si zachranny kruh,to uz neni prdel
..vzal bych si zachranny kruh,to uz neni prdel :-)))):-)):-))
|
|
11.06.2017 12:24 -
|
3073541
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a): Za 18 nové by mému auto také sluely, to by si motor jenom předl .
No uvidím po kontrole FAPu, zda budu řeit jeho, nebo se vrhnu na vstřiky, asi je blbost se ptát na výměnu třeba dvou vstřiků a časem dalích dvou, jinak má zkuenosti z těma repasovanejma od Citroenu?
Manelce jsi musel koupit nové, bo za repasované by jsi mohl mít nastěhované pyamo i s kartáčkem na zuby před dílnou a navíc si nové zaslouí, jak ena, tak i zlaák.
Zdendo ale zase kdo si hraje nezlobí a pořád je dost lidí kteří se to potom pokusí dát dokupy
Tomu věřím ale to musí odebírat od nich díly měsíčně tak 20. - 30000,- a několik let a potom ti nechají pro tebe za tyto peníze(blbej příklad s těma klapkama na biturbo - jste se do mne obuly tak jsem musel aby byl klid vzít dvě najednou a hned mne stáli o 500,- kadá víc = okamitě to berou jako e jsou na keft - a to jsem byl u toho e jí pro větí mnoství nepustil na plnou slevu - proč nevěděla ani ona jednu ano dvě ne)
Zdendo ale zase kdo si hraje nezlobí a pořád je dost lidí kteří se to potom pokusí dát dokupy
Tomu věřím ale to musí odebírat od nich díly měsíčně tak 20. - 30000,- a několik let a potom ti nechají pro tebe za tyto peníze:-p(blbej příklad s těma klapkama na biturbo - jste se do mne obuly tak jsem musel aby byl klid vzít dvě najednou a hned mne stáli o 500,- kadá víc = okamitě to berou jako e jsou na keft - a to jsem byl u toho e jí pro větí mnoství nepustil na plnou slevu - proč nevěděla ani ona jednu ano dvě ne):nevim
|
|
| |
|
|