| | |
13.06.2018 20:32 -
Re: Spojka / C5 III
|
3163800
|
|
Johny
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 32 |
|
|
Ahoj chlapi. Jedna otázka. Mám trochu problém so spojkou, ale...do polovice prepadáva a potom pri samom konci začína chyta, stalo sa to naraz, nebolo to postupne. Občas keď ju naslapem, alebo vrátim spä nohou ide. Inak občas tak prepadne e nejde zaradi, potom chvížu ide...môe to by spojkovy pomocný valec? Stretol sa s tým niekto?
Ahoj chlapi. Jedna otázka. Mám trochu problém so spojkou, ale...do polovice prepadáva a potom pri samom konci začína chyta, stalo sa to naraz, nebolo to postupne. Občas keď ju naslapem, alebo vrátim spä nohou ide. Inak občas tak prepadne e nejde zaradi, potom chvížu ide...môe to by spojkovy pomocný valec? Stretol sa s tým niekto?
|
|
13.06.2018 21:09 -
|
3163806
|
|
jumep
|
|
|
znie ako zavzdusnene
ak mas dost kvapaliny tak to bude niektory valec (bude aj tiect)
znie ako zavzdusnene
ak mas dost kvapaliny tak to bude niektory valec (bude aj tiect)
|
|
13.06.2018 21:54 -
|
3163824
|
|
jumep
|
|
|
niekade sa tam ten vzduch dostat musi
niekade sa tam ten vzduch dostat musi
|
|
13.06.2018 22:28 -
|
3163826
|
|
jumep
|
|
|
su ich tam 3 druhy, ked das vin tak ti dam objednacie cislo
su ich tam 3 druhy, ked das vin tak ti dam objednacie cislo
|
|
14.06.2018 10:56 -
|
3163992
|
|
jruze
|
|
|
Asi bych nemněl radit protoe jak porádím hned se najde někdo kdo ze mne chce udělat blbce ale i tak - rozdíl je základní propojení mezi válci v plastu nebo kovovou trubkohadičkou a jedna rada nakonec - vyměň oba jinak pokud není KO hlavní (pod posilovačem) tak odejde v zápětí - a vyměnit hlavní je docela opruz = musí ven posilovač jinak ho nedostane ven
Asi bych nemněl radit protoe jak porádím hned se najde někdo kdo ze mne chce udělat blbce ale i tak - rozdíl je základní propojení mezi válci v plastu nebo kovovou trubkohadičkou a jedna rada nakonec - vyměň oba jinak pokud není KO hlavní (pod posilovačem) tak odejde v zápětí - a vyměnit hlavní je docela opruz = musí ven posilovač jinak ho nedostane ven ;-)
|
|
14.06.2018 21:28 -
|
3164480
|
|
Johny
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 32 |
|
|
No auto som u odstavil, lebo u ani nezaradim rýchlosami a dnes som auto len tak tak priviezol domov. V utorok idem do servisu, vymenia mi to a k tomu aj predné ramená ( rozbité silentbloky ). Povedal mi e pravdepodobne to bude hlavný, ale ten pomocný je oroseny, čie začneme tým a potom podža potreby.
No auto som u odstavil, lebo u ani nezaradim rýchlosami a dnes som auto len tak tak priviezol domov. V utorok idem do servisu, vymenia mi to a k tomu aj predné ramená ( rozbité silentbloky ). Povedal mi e pravdepodobne to bude hlavný, ale ten pomocný je oroseny, čie začneme tým a potom podža potreby.
|
|
|
TomasV
|
Město: Hradec Králové, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Ahoj, vichni, mám na Vás dotaz, protoe se moc v autech nevyznám. Před časem jsem koupil C5. O původních peripetiích nebudu psát. Potřebuji poradit. Ráno jsem sednul do auta a spojkový pedál zůstal před nastartováním úplně u podlahy. Zvednul jsem ho nohou, ale nefunguje, take nezařadím. Můete mi někdo poradit co s tím můe být? Díky. Tomá
Ahoj, vichni, mám na Vás dotaz, protoe se moc v autech nevyznám. Před časem jsem koupil C5. O původních peripetiích nebudu psát. Potřebuji poradit. Ráno jsem sednul do auta a spojkový pedál zůstal před nastartováním úplně u podlahy. Zvednul jsem ho nohou, ale nefunguje, take nezařadím. Můete mi někdo poradit co s tím můe být? Díky. Tomá
|
|
28.11.2018 08:52 -
Re: Spojka
|
3193613
|
|
gtv8
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 73 |
|
|
e, by netěsný okruh hydraulického ovladaní spojky.
e, by netěsný okruh hydraulického ovladaní spojky.
|
|
28.11.2018 21:59 -
Re: Spojka
|
3193823
|
|
jruze
|
|
|
Mohl odejít spojkovej váleček (jeden nebo druhý nebo oba) - hejbe se ovládání spojky ? je tam dost brzdovky ?
Chce to okud válečky tak rovnou oba - jinak odejde i ten druhej v dohledné době. A jestli mám pravdu s válečkama tak upřímnou soustrast = to je rozebrat půl auta (jsou dva druhy - s plastovou trubičkou a kovovou = nedají se zaměnit pokud by jsi měnil jen jeden)
Mohl odejít spojkovej váleček (jeden nebo druhý nebo oba) - hejbe se ovládání spojky ? je tam dost brzdovky ?
Chce to okud válečky tak rovnou oba - jinak odejde i ten druhej v dohledné době. A jestli mám pravdu s válečkama tak upřímnou soustrast:-(((( = to je rozebrat půl auta (jsou dva druhy - s plastovou trubičkou a kovovou = nedají se zaměnit pokud by jsi měnil jen jeden);-)
|
|
31.10.2020 13:12 -
Spojkoví pedál Citroen C5 X7 2.0HDi 120kW
|
3288973
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
Zdravím,
dneska jsem se chtěl rozjet a při tom něco umřelo. Spojka zůstala viset na podlaze. Co by mohlo umřít? Děkuji za radu
Zdravím,
dneska jsem se chtěl rozjet a při tom něco umřelo. Spojka zůstala viset na podlaze. Co by mohlo umřít? Děkuji za radu
|
|
31.10.2020 13:31 -
Re: Spojkoví pedál Citroen C5 X7 2.0HDi 120kW
|
3288975
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
Vypadá to na patný pomocný válec e prasknul ze spodu s něho teče kapalina. Je to náročné na výměnu stylem rozebrání spojky nebo stačí přeroubovat a je hotovo? PS poslal by jste mi prosím někdo, kdo máte přístup do citroen service návod na demontá a objednávací díly. na email michal.cepelak@gmail.com . Děkuji
Vypadá to na patný pomocný válec e prasknul ze spodu s něho teče kapalina. Je to náročné na výměnu stylem rozebrání spojky nebo stačí přeroubovat a je hotovo? PS poslal by jste mi prosím někdo, kdo máte přístup do citroen service návod na demontá a objednávací díly. na email michal.cepelak@gmail.com . Děkuji
|
|
31.10.2020 13:31 -
|
3288976
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pokud mas kapalinu tak s nejvetsi pravdepodobnosti spojkovej nebo pomocnej valec...popripade lozisko
pokud mas kapalinu tak s nejvetsi pravdepodobnosti spojkovej nebo pomocnej valec...popripade lozisko
|
|
31.10.2020 13:59 -
|
3288977
|
|
michal
|
|
|
teče to z pomocného válce. počítám s tím e pedál nejde nahoro protoe pomocný válec je prasklí a nedrí tlak je zavzduněný. Pokud ho vyměním a odvzduním vedení tak by měla spojka zase dret nahoře. Pokud samozřejmě něco není i z hlavním spojkovím válcem, kdy jsem se díval tak mi to teklo z pomocného spojkového válce take počítám s tím e tento je KO.
teče to z pomocného válce. počítám s tím e pedál nejde nahoro protoe pomocný válec je prasklí a nedrí tlak je zavzduněný. Pokud ho vyměním a odvzduním vedení tak by měla spojka zase dret nahoře. Pokud samozřejmě něco není i z hlavním spojkovím válcem, kdy jsem se díval tak mi to teklo z pomocného spojkového válce take počítám s tím e tento je KO.
|
|
| |
|
|