| | |
02.10.2016 18:40 -
Vibrace po zařazení automatické převodovky / C5 III
|
2998894
|
|
Otas4u
|
|
|
Zdravím vechny. Pročetl jsem snad vechno, co jsem zde nael, ale nenael jsem nic o mém problému. Mám C5 III r.v. 2010 s AT. Poslední dobou pozoruji po zahřátí kubání po zařazení vyího rychlostního stupně při niích otáčkách. Auto se chová stejně, jako kdy najedete na příčné nerovnosti před křiovatkou. Celé se roztřese ne nabere rychlost. Pomůe selápnout plynový pedál, aby zařadila nií rychlost a po dosaení vyích otáček zařadí vyí rychlost ji bez dalího kubání. Tak se ale jezdit nedá. Neví někdo co to můe být, ne navtívím servis?
Zdravím vechny. Pročetl jsem snad vechno, co jsem zde nael, ale nenael jsem nic o mém problému. Mám C5 III r.v. 2010 s AT. Poslední dobou pozoruji po zahřátí kubání po zařazení vyího rychlostního stupně při niích otáčkách. Auto se chová stejně, jako kdy najedete na příčné nerovnosti před křiovatkou. Celé se roztřese ne nabere rychlost. Pomůe selápnout plynový pedál, aby zařadila nií rychlost a po dosaení vyích otáček zařadí vyí rychlost ji bez dalího kubání. Tak se ale jezdit nedá. Neví někdo co to můe být, ne navtívím servis?
|
|
02.10.2016 19:23 -
Re: Vibrace po zařazení automatické převodovky / C5 III
|
2998902
|
|
jruze
|
|
|
Otas4u napsal(a): Zdravím vechny. Pročetl jsem snad vechno, co jsem zde nael, ale nenael jsem nic o mém problému. Mám C5 III r.v. 2010 s AT. Poslední dobou pozoruji po zahřátí kubání po zařazení vyího rychlostního stupně při niích otáčkách. Auto se chová stejně, jako kdy najedete na příčné nerovnosti před křiovatkou. Celé se roztřese ne nabere rychlost. Pomůe selápnout plynový pedál, aby zařadila nií rychlost a po dosaení vyích otáček zařadí vyí rychlost ji bez dalího kubání. Tak se ale jezdit nedá. Neví někdo co to můe být, ne navtívím servis?
Myslím e podobné vlákno tu asi je , ale zkus zadat do vyhledávače jen ,,vybrace" - můoe to dělat sylentbloky ale spí poloosa-y kolik to má najeto?
Myslím e podobné vlákno tu asi je , ale zkus zadat do vyhledávače jen ,,vybrace" - můoe to dělat sylentbloky ale spí poloosa-y kolik to má najeto?:nevim
|
|
02.10.2016 19:26 -
|
2998910
|
|
Otas4u
|
|
|
Nael jsem něco podobného, ale tohle chování tam nebylo. Psali rázy při řazení, ale mě tam kvalty padají jak po másle. Problém nastane a po zařazení. Mám najeto cca 145tis. km.
Nael jsem něco podobného, ale tohle chování tam nebylo. Psali rázy při řazení, ale mě tam kvalty padají jak po másle. Problém nastane a po zařazení. Mám najeto cca 145tis. km.
|
|
02.10.2016 20:17 -
|
2998923
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Mě napadl zámek měniče. Zamykat by to mělo hlavně a při vyích kvaltech.
Mě napadl zámek měniče. Zamykat by to mělo hlavně a při vyích kvaltech.
|
|
02.10.2016 20:37 -
|
2998926
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Zámek měniče automatické převodovky. Jak koukám na tvoji reakci, doporučuji zajet za někým z klubu, kdo se iví servisem, tady na fóru se toho u asi víc nedozví. I kdybys měl jet třeba na Slovensko, Pieany nemá zas tak daleko.
Zámek měniče automatické převodovky. Jak koukám na tvoji reakci, doporučuji zajet za někým z klubu, kdo se iví servisem, tady na fóru se toho u asi víc nedozví. I kdybys měl jet třeba na Slovensko, Pieany nemá zas tak daleko.
|
|
02.10.2016 21:23 -
|
2998930
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Chlapče, buď si jistý, e lepí radu jsi dostat nemohl. Nejspí na to přijde sám a po několika návtěvách různých servisů, který nebudou nepřekonatelných 230 km daleko. Za dobrým servisem se v těchto případech vyplatí jet i podstatně dál. Cena a čas za opravu o odborníka je zlomkem toho, co z tebe postupně vytahá "značkový", nebo nezkuený servis.
A jen tak mimochodem. Poloosa větinou klepe jen při zátahu a obvykle a po zahřátí.
Chlapče, buď si jistý, e lepí radu jsi dostat nemohl. Nejspí na to přijde sám a po několika návtěvách různých servisů, který nebudou nepřekonatelných 230 km daleko. Za dobrým servisem se v těchto případech vyplatí jet i podstatně dál. Cena a čas za opravu o odborníka je zlomkem toho, co z tebe postupně vytahá "značkový", nebo nezkuený servis.
A jen tak mimochodem. Poloosa větinou klepe jen při zátahu a obvykle a po zahřátí. ;-)
|
|
02.10.2016 21:29 -
|
2998931
|
|
Otas4u
|
|
|
Ale mě nic neklepe. Mimochodem díky za lichotku.
Je tady nějaký odborník z Piean prosím?
Ale mě nic neklepe. Mimochodem díky za lichotku.
Je tady nějaký odborník z Piean prosím?
|
|
02.10.2016 22:00 -
|
2998955
|
|
Hanz 397
|
|
|
Hoď sem VIN (stačí posledních 8 znaků),a víme, co tam má za převodovku. Můe tam být robot a v tom případě by mi to,co popisuje přilo,jako dvouhmota...
Hoď sem VIN (stačí posledních 8 znaků),a víme, co tam má za převodovku. Můe tam být robot a v tom případě by mi to,co popisuje přilo,jako dvouhmota...
|
|
02.10.2016 22:57 -
|
2998993
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Na dvoulitr 163 davali i ten jejich slavnej robot. DS5 Hybrid ma 163 a robota a v X7 jej cpali take. takze to chce opravdu to VIN
Na dvoulitr 163 davali i ten jejich slavnej robot. DS5 Hybrid ma 163 a robota a v X7 jej cpali take. takze to chce opravdu to VIN
|
|
02.10.2016 22:58 -
|
2998994
|
|
jumep
|
|
|