06.10.2016 14:57 -
Re: Zdvihátka ventilů
|
3000143
|
|
jruze
|
|
|
ord napsal(a): Moc děkuji za rady.
Kostry na předním sloupku řidiče...to je kde přesně? V kabině? A kde tam? U nohou?
A přívod + do BHI je kde?
Nemůe blbnout i něco u spínače podvozku? Občas se mi tam něco vylilo a někdy nemohu zapnout reim sport.
Sloupek = pod plastem otvírání kapoty v kabině,+ přívod= hlavní přívod do BSM(pojitkovnice = v mot.prostoru v té černé krabici(na 13.klíč),konektory v pojistkovnici BSM = napálené piny - zkontrolovat , kostry na podběhu = v místě pantu kapoty a u světla a na převodovce také svorky na aku,změřit dobíjení a pokles napětí při sepnutí BHI - to ve můe mít vliv = pokles pod 10-11V u můe být problém pro ecu.
Sloupek = pod plastem otvírání kapoty v kabině,+ přívod= hlavní přívod do BSM(pojitkovnice = v mot.prostoru v té černé krabici(na 13.klíč),konektory v pojistkovnici BSM = napálené piny - zkontrolovat , kostry na podběhu = v místě pantu kapoty a u světla a na převodovce také svorky na aku,změřit dobíjení a pokles napětí při sepnutí BHI - to ve můe mít vliv = pokles pod 10-11V u můe být problém pro ecu.
|
|
06.10.2016 17:55 -
|
3000156
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
jruze napsal(a): Ta věc co dobíjí v autě je alternátor : ...
Ty jsi rychlejí ne jen na silnici, ale i v počtech.
Já ne napočítám 1, 2, 3, 4, tak ty řekne 2 a jsi u u čtyřky.
Ty jsi rychlejí ne jen na silnici, ale i v počtech. :palec
Já ne napočítám 1, 2, 3, 4, tak ty řekne 2 a jsi u u čtyřky.
:-)))):-)))):-))))
|
|
06.10.2016 20:04 -
|
3000181
|
|
jruze
|
|
|
Mikra napsal(a):
Jsem u starí - myslí mi to pomaleji a tak jsem to nepochopil.
Jsem u starí - myslí mi to pomaleji a tak jsem to nepochopil.:nevim
|
|
06.10.2016 21:38 -
|
3000202
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
To nic, já jen e to není o dva příspěvky vý, ale o čtyři.
Sorry za OT.
To nic, já jen e to není o dva příspěvky vý, ale o čtyři. :-))
Sorry za OT.
|
|
07.10.2016 18:05 -
|
3000252
|
|
ord
|
Město: Ludgeřovice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 25 |
|
|
to jruze: Jetě jednou děkuji za rady. Ve vyzkouím a dám vědět jak to dopadlo.
to jruze: Jetě jednou děkuji za rady. Ve vyzkouím a dám vědět jak to dopadlo.
|
|
15.10.2016 15:28 -
|
3002914
|
|
ord
|
Město: Ludgeřovice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 25 |
|
|
Včera jsem se k tomu konečně dostal. Byl prodřený jeden kabel u koster u nohou řidiče. Ostatní kostry byly hodně zalé. Ve jsem vyčistil. Vzhledem k tomu, e jeden kabel byl prodřený, myslím, e problém je vyřeen. Moc děkuji za rady Jruzemu. Omlouvám se Jumepovi...loiska v ramenách jsem měnil podle jeho návodu
Včera jsem se k tomu konečně dostal. Byl prodřený jeden kabel u koster u nohou řidiče. Ostatní kostry byly hodně zalé. Ve jsem vyčistil. Vzhledem k tomu, e jeden kabel byl prodřený, myslím, e problém je vyřeen. Moc děkuji za rady Jruzemu. Omlouvám se Jumepovi...loiska v ramenách jsem měnil podle jeho návodu ;-)
|
|
| |