| | |
13.09.2016 14:24 -
Demontá vstřiků bez přípravku
|
2993748
|
|
WOLODA
|
Město: Humenne, Auto: C4 coupe 2.0HDi 16v RHR 100kw | Počet příspěvků: 32 |
|
|
Zdravim... takze ak tu uz take tema bolo zruste to
Pomali ale isto ma caka vyberanie 4x vstrekovacov z 2.0hdi 100kw RHR.. a nechcem to zatial robit speci pripravkami a poatupmi ako rozoberanie el. Casti vstreku a vyberanie razovym kladivom.
Uz som mal vyhodene sanie,trubky prepady... nasadil som na vstrek 21 vidlicovy .. malu rulu na neho ale neslo s nim pohnut... moznoze som mal kratku lesenarku ale sused ma este nastavitelny trhak....takze...
Dostal som radu od kamaratov zo servisu ze dost pomoze naliat brzdovku .. nechat postat... pojazdit ...
Mate este nejake skisenosti a napady? O nejakej chemii ... videl som ze vstrek sa uvolnuje nejakym tipom origo vybrovacky na vstreky .... dalo by sa to moznoze normalnou zbijackou... trosku ho nacechrat
Samozrejme pri zlozeni sa daju nove podlozky tie co su 2x sirsie a vstrek sa namaze tou origo pastou alebo aspon medenou vazelinou ....
Zdravim... takze ak tu uz take tema bolo zruste to
Pomali ale isto ma caka vyberanie 4x vstrekovacov z 2.0hdi 100kw RHR.. a nechcem to zatial robit speci pripravkami a poatupmi ako rozoberanie el. Casti vstreku a vyberanie razovym kladivom.
Uz som mal vyhodene sanie,trubky prepady... nasadil som na vstrek 21 vidlicovy .. malu rulu na neho ale neslo s nim pohnut... moznoze som mal kratku lesenarku ale sused ma este nastavitelny trhak..:nevim..takze...
Dostal som radu od kamaratov zo servisu ze dost pomoze naliat brzdovku .. nechat postat... pojazdit ... :palec
Mate este nejake skisenosti a napady? O nejakej chemii ... videl som ze vstrek sa uvolnuje nejakym tipom origo vybrovacky na vstreky .... dalo by sa to moznoze normalnou zbijackou... trosku ho nacechrat :-))))
Samozrejme pri zlozeni sa daju nove podlozky tie co su 2x sirsie a vstrek sa namaze tou origo pastou alebo aspon medenou vazelinou ....
|
|
13.09.2016 17:09 -
Re: Demontá vstřiků bez přípravku
|
2993793
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
Na YTB je video, ako ich vytahuju z BMW, tam je velka inspiracia. Ak to nenajdes, tak vecer hodim video.
Na YTB je video, ako ich vytahuju z BMW, tam je velka inspiracia. Ak to nenajdes, tak vecer hodim video.
|
|
13.09.2016 17:11 -
|
2993794
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
u Siemens jsem jeste nemel problem vstriky vytahnout,tm spis trpi Bosch
meli by jit krasne vytahnout pokud ovsem nestalo auto dva roky nekde v koprivach
je tam dost mista mezi vstrikem a hlavou
pokud vstrik drzi karbon pomuze nahrat horkym vzduchem nebo pouzit spray k tomu urceny (funguje i cistic na klapku)
pokud ho drzi rez je problem vetsi...bud to jde a nebo uz jsme nekolikrat davali hlavu dolu
pokud jsi to nedelal radeji to sver nekomu kdo s tim tu zkusenost ma aby ti tam pulka vstriku nezustala zalomena
pri zpetne montazi to taky neni jen tak..musi se vyfrezovat sedla do roviny a vycistit jinak to bude foukat
u Siemens jsem jeste nemel problem vstriky vytahnout,tm spis trpi Bosch
meli by jit krasne vytahnout pokud ovsem nestalo auto dva roky nekde v koprivach
je tam dost mista mezi vstrikem a hlavou
pokud vstrik drzi karbon pomuze nahrat horkym vzduchem nebo pouzit spray k tomu urceny (funguje i cistic na klapku)
pokud ho drzi rez je problem vetsi...bud to jde a nebo uz jsme nekolikrat davali hlavu dolu
pokud jsi to nedelal radeji to sver nekomu kdo s tim tu zkusenost ma aby ti tam pulka vstriku nezustala zalomena
pri zpetne montazi to taky neni jen tak..musi se vyfrezovat sedla do roviny a vycistit jinak to bude foukat
|
|
13.09.2016 19:13 -
|
2993824
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
.link.
Ked som sa bavil s mojim mechanikov, tak ze je to ako kedy
Niekedy v pohode a dakedy ma co robit aj ta hydraulika. Ze to dokaze davat take rany
Aj petrolej je dobry na povolenie
https://m.youtube.com/watch?list=FLFrGOPKXmplzozHQaIS5BOA&v=XwZOTf8vYhE
Ked som sa bavil s mojim mechanikov, tak ze je to ako kedy
Niekedy v pohode a dakedy ma co robit aj ta hydraulika. Ze to dokaze davat take rany :-o
Aj petrolej je dobry na povolenie
|
|
13.09.2016 20:19 -
|
2993826
|
|
WOLODA
|
|
|
Samotne vstreky su ok ale bude treba menit hydrostesli....
Totiz auto nemalo kryt motora... a v c4 preteka cez plast pod stieracmi a rovno k nim ako v citr. C8 ...
Tak skusim petrolej brzdovku kyslik plyn pripadne len horacik nejaky dlhu lesenarku a jemne kyvat ...
U kamosov s servise na 1.6hdi povolili stale aj ked semering vstrekovaca bol spatny ... ale stale to rozkyvaly...
Sedlo som na svojom brebrusil s tickou na kt. Bol na konci zavareny velky plochy vrtak a podlozka isla nie ako original tenka ale nova 2x hrubsia....
Samotne vstreky su ok ale bude treba menit hydrostesli....
Totiz auto nemalo kryt motora... a v c4 preteka cez plast pod stieracmi a rovno k nim ako v citr. C8 ...
Tak skusim petrolej brzdovku kyslik plyn pripadne len horacik nejaky dlhu lesenarku a jemne kyvat ...
U kamosov s servise na 1.6hdi povolili stale aj ked semering vstrekovaca bol spatny ... ale stale to rozkyvaly...
Sedlo som na svojom brebrusil s tickou na kt. Bol na konci zavareny velky plochy vrtak a podlozka isla nie ako original tenka ale nova 2x hrubsia....
|
|
14.09.2016 08:28 -
|
2993932
|
|
Danipet
|
|
|
taky pomáhá to prolejt naftou a jezdit.
taky pomáhá to prolejt naftou a jezdit.
|
|
14.09.2016 09:16 -
|
2993939
|
|
WOLODA
|
|
|
Naftou mozno ked auto stoji a motor toci naprazdno.... ale takto sa len odpary... olej sa neodpary ale je husty aby tam zatiekol... a vobec prejde tam nieco okolo toho plastoveho tesniaceho kruzka?
Naftou mozno ked auto stoji a motor toci naprazdno.... ale takto sa len odpary... olej sa neodpary ale je husty aby tam zatiekol... a vobec prejde tam nieco okolo toho plastoveho tesniaceho kruzka?
|
|
14.09.2016 10:18 -
|
2993956
|
|
jumep
|
|
|
ano, voda - preto zahrdzaveju
inak na karbon mi vzdy pomohlo vyrazacie kladivo a cistic na klapky
ano, voda - preto zahrdzaveju :)
inak na karbon mi vzdy pomohlo vyrazacie kladivo a cistic na klapky
|
|
14.09.2016 18:58 -
|
2994098
|
|
WOLODA
|
|
|
A ked rozmetam el. Cast vstreku a vybijem kladivon vonku vstrek.... a nasledne ho zlozim... je NUTNE NEVYHNUTNE dat vstrek na stolicu a naprogramovat ho? Nepomoze ak ho zlozim preeeesne na moment a milimeter ako som ho rozmetal?
Hej a kamos raz daval nejake srubky do SAVA a ze vyzralo vsetku hrdzu... skusit tam naliat savo? A co kyselina citronova?
To ca sa stane s tim plastovim prstencom ma netrapy splasi sa druhy.
A ked rozmetam el. Cast vstreku a vybijem kladivon vonku vstrek.... a nasledne ho zlozim... je NUTNE NEVYHNUTNE dat vstrek na stolicu a naprogramovat ho? Nepomoze ak ho zlozim preeeesne na moment a milimeter ako som ho rozmetal?
Hej a kamos raz daval nejake srubky do SAVA a ze vyzralo vsetku hrdzu... skusit tam naliat savo? A co kyselina citronova?
To ca sa stane s tim plastovim prstencom ma netrapy splasi sa druhy.
|
|
14.09.2016 19:07 -
|
2994100
|
|
jumep
|
|
|
neviem, ja ich vzdy davam aj na stolicu a pripadne chemicke cistenie na stolici ked uz ich vyberam
neviem, ja ich vzdy davam aj na stolicu a pripadne chemicke cistenie na stolici ked uz ich vyberam
|
|
14.09.2016 19:37 -
|
2994108
|
|
eisy811
|
|
|
Nespekuluj s kyselinami
Hlinik to nemusi zniest, kedze je alkalicky, si zarobis na problemy este vacsie. Preco to nedas niekomu vybrat?
Nespekuluj s kyselinami
Hlinik to nemusi zniest, kedze je alkalicky, si zarobis na problemy este vacsie. Preco to nedas niekomu vybrat?
|
|
14.09.2016 23:23 -
|
2994183
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Kokos jen asnu, kladivem jít na vstřik. Zřejmě slunej oddíl. STS Chvojkovice Brod. Edit. Omlouvam se, spatne jsem to pochopil. Ty si mel na mysli razove kladivo. To moc nepomaha. Vetsinou kdyz nejsou rukou coz Siemens vetsinou jde tak je uz potreba hydraulicky lis. Ted jsme tahali 1,6 HDI a na 3 kousky musel jit 20T lis a jenom v nich prastilo. Kompletne zarezle v hlave.
Kokos jen asnu, kladivem jít na vstřik. Zřejmě slunej oddíl. STS Chvojkovice Brod. :-(((( Edit. Omlouvam se, spatne jsem to pochopil. Ty si mel na mysli razove kladivo. To moc nepomaha. Vetsinou kdyz nejsou rukou coz Siemens vetsinou jde tak je uz potreba hydraulicky lis. Ted jsme tahali 1,6 HDI a na 3 kousky musel jit 20T lis a jenom v nich prastilo. Kompletne zarezle v hlave.
|
|
14.09.2016 23:30 -
|
2994186
|
|
jumep
|
|
|
zalezi ake kladivo pouzijes
na mysli je taketo nieco .link.
zalezi ake kladivo pouzijes :)
na mysli je taketo nieco http://www.naradietriumf.sk/kategoria/vstrekovace/vstrekovace/kladivo-s-vystupom-m18x1-5-na-vyberanie-vstrekovacov/
|
|
15.09.2016 07:53 -
|
2994204
|
|
Danipet
|
|
|
Autodiag, jj zkoueno.
Autodiag, jj zkoueno.
|
|
15.09.2016 14:05 -
|
2994269
|
|
WOLODA
|
|
|
100% sa musi programovat? Aaach ....
Myslel som razove kladivo....
Rozpraval som s otcom ako tam dostat nieco.... taaak ze nahriat teplovzdusnou ten prsten kim sa neroztavy a naliat dnu nieco...
Prstence sa daju z inych vstrekov co su KO
Nepotrebujem to dakomu davat tahat... ked sa mu zlomi tak ci tak hlavu da dole a to mozem aj ja
Hej c8 maju problem ak maju zapchate odtoky od stieracov tak to preteka cez rooooovno na vstreky ... ako bonus tie motory nemaju kryty...
100% sa musi programovat? Aaach ....
Myslel som razove kladivo....
Rozpraval som s otcom ako tam dostat nieco.... taaak ze nahriat teplovzdusnou ten prsten kim sa neroztavy a naliat dnu nieco...
Prstence sa daju z inych vstrekov co su KO
Nepotrebujem to dakomu davat tahat... ked sa mu zlomi tak ci tak hlavu da dole a to mozem aj ja :palec
Hej c8 maju problem ak maju zapchate odtoky od stieracov tak to preteka cez rooooovno na vstreky ... ako bonus tie motory nemaju kryty...
|
|
15.09.2016 14:32 -
|
2994270
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
nejde o programovani vstriku do auta..u RHR se zadava jen trida vstrikovace a ta jako takova musi byt stejna pro vsechny 4,takze tan meuzes vrazit jakykoliv
pokud rozeberes vstrik mel by se nastavit na slolici
v pripade ze pouzijes el.cast j jine mechanicke je to nutnost a zase plati ze musis mit stejnou tridu vrchu a hlavne spodku o ten jde nejvic (konstrukce)
prstence myslis co ? ty plastove antivybracni vlozky? dal bych je nove neni to zas takova polozka
co se tyka zarovych podlozek ty bych dal ty co tam patri(prumer a tloustku)
nejde o programovani vstriku do auta..u RHR se zadava jen trida vstrikovace a ta jako takova musi byt stejna pro vsechny 4,takze tan meuzes vrazit jakykoliv
pokud rozeberes vstrik mel by se nastavit na slolici
v pripade ze pouzijes el.cast j jine mechanicke je to nutnost a zase plati ze musis mit stejnou tridu vrchu a hlavne spodku o ten jde nejvic (konstrukce)
prstence myslis co ? ty plastove antivybracni vlozky? dal bych je nove neni to zas takova polozka
co se tyka zarovych podlozek ty bych dal ty co tam patri(prumer a tloustku)
|
|
15.09.2016 21:08 -
|
2994390
|
|
WOLODA
|
|
|
No takto zle som sa vyjadril... nastavit vstrek po rozobrati .. myslel som stolicu.... viem v RHR som daval triedu vstrekovacov... dokonca som dal mensii triedu nez mam a autu aktualna skala z povodnych max 25l na 30l ale potom sa preprogramovali nas5...
Podlozka ta hrubsia..... tie su original od citroenu ... je proste 2x hrubsia nez v mojom boli povodne ...
Ano ten antivybracny kruzok... ten by som roztavil teplovzduanou alebo propan butanovou pistolou s plameno..... narobil do neho dierky alebo a tak ... a nalial tam nieco
Kruzky by sa kupili druhe ...
No takto zle som sa vyjadril... nastavit vstrek po rozobrati .. myslel som stolicu.... viem v RHR som daval triedu vstrekovacov... dokonca som dal mensii triedu nez mam a autu aktualna skala z povodnych max 25l na 30l ale potom sa preprogramovali nas5...
Podlozka ta hrubsia..... tie su original od citroenu ... je proste 2x hrubsia nez v mojom boli povodne ...
Ano ten antivybracny kruzok... ten by som roztavil teplovzduanou alebo propan butanovou pistolou s plameno..... narobil do neho dierky alebo a tak ... a nalial tam nieco
Kruzky by sa kupili druhe ...
|
|
| |
|
|