29.08.2016 23:24 -
Re: Zhasínání motoru / C5 II 2.0 HDi
|
2989129
|
|
jumep
|
|
|
ide to od remenice pouchytavane na dekli rozvodov hore do kabelaze priamo az na riadiacku motora
konektor je len dole pri remenici
ide to od remenice pouchytavane na dekli rozvodov hore do kabelaze priamo az na riadiacku motora
konektor je len dole pri remenici
|
|
29.08.2016 23:30 -
|
2989133
|
|
WOLODA
|
Město: Humenne, Auto: C4 coupe 2.0HDi 16v RHR 100kw | Počet příspěvků: 32 |
|
|
Zeby bol kabel v prdeli??? Ked tam ziju mysky hryzky tak najskor.... mna este napada ci citaci kruzok neni ovolneny vybity alebo daco tale ... vraj je na klinku a Vy ste pposali ze ma aj magneticke pruzky .... ale pokial nebol porusany mechanicky tak ten sa nepokazi ani neposunie .... vsakze
Zeby bol kabel v prdeli??? Ked tam ziju mysky hryzky tak najskor.... mna este napada ci citaci kruzok neni ovolneny vybity alebo daco tale ... vraj je na klinku a Vy ste pposali ze ma aj magneticke pruzky .... ale pokial nebol porusany mechanicky tak ten sa nepokazi ani neposunie .... vsakze :palec
|
|
29.08.2016 23:32 -
|
2989134
|
|
jumep
|
|
|
ten je pritlaceny remenicou, nema byt ako volny a sam od seba sa nema ako dototo, poskodit sa moze pri rozvodoch ked je demontovany
ten je pritlaceny remenicou, nema byt ako volny a sam od seba sa nema ako dototo, poskodit sa moze pri rozvodoch ked je demontovany
|
|
29.08.2016 23:37 -
|
2989136
|
|
WOLODA
|
Město: Humenne, Auto: C4 coupe 2.0HDi 16v RHR 100kw | Počet příspěvků: 32 |
|
|
Najjednuchsie to bude s tim snimacom
Mimochodom Vam jumep som raz pisal emaila... mal som problem so svojou c4 s tlakom turba .. nakoniec to bol zly snimac turba kt som kupil... bol ok ale asi iba mesiac ...
Teraz mam problem tiez so snimanim HU mam 43° predstih ale o tom zalozim novu temu az na par tem odpoviem sam
Najjednuchsie to bude s tim snimacom
Mimochodom Vam jumep som raz pisal emaila... mal som problem so svojou c4 s tlakom turba .. nakoniec to bol zly snimac turba kt som kupil... bol ok ale asi iba mesiac ...
Teraz mam problem tiez so snimanim HU mam 43° predstih ale o tom zalozim novu temu az na par tem odpoviem sam
|
|
30.08.2016 19:29 -
|
2989577
|
|
fesoJ
|
Město: Praha 4, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Děkuju za rady, jdu na to, dám vědět...myky hryzky samozřejmě máme...
Děkuju za rady, jdu na to, dám vědět...myky hryzky samozřejmě máme...
|
|
06.09.2016 11:19 -
|
2992056
|
|
kratatom
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Tak auto mam zpet ze servisu. Rozvody byly v ramci reklamace udelany znovu, vcetne vymeny obou plastovych krytu, ktere vzaly za sve pri te prvni vymene. Remen byl na jednom miste uprostred protrzeny skrz (viz ma drivejsi fotka) a po obou stranach drzel pouze na cca 5 mm. Vysvetlenim snad muze byt spadly predmet (mozna maticka?) pri vymene do soukoli rozvodu, ktery remen nasledne protrhnul. Kazdopadne pristup servisu byl profesionalni, vcetne nekolika omluv a reklamace probehla zcela bez problemu. V dnesni dobe me to uprimne potesilo.
Ke zhasinani motoru za jizdy: Na diagnostice se pry vubec nic neukazalo, auto ted startuje za studena i za tepla a jezdi bez problemu (najeto zatim cca 75 km). Pouze ma traktorovejsi zvuk a opet si na na me po delsim odpojeni baterie zrejme zvyka. Zatim jsem ve fazi testovani, tak uvidime.
Tak auto mam zpet ze servisu. Rozvody byly v ramci reklamace udelany znovu, vcetne vymeny obou plastovych krytu, ktere vzaly za sve pri te prvni vymene. Remen byl na jednom miste uprostred protrzeny skrz (viz ma drivejsi fotka) a po obou stranach drzel pouze na cca 5 mm. Vysvetlenim snad muze byt spadly predmet (mozna maticka?) pri vymene do soukoli rozvodu, ktery remen nasledne protrhnul. Kazdopadne pristup servisu byl profesionalni, vcetne nekolika omluv a reklamace probehla zcela bez problemu. V dnesni dobe me to uprimne potesilo.
Ke zhasinani motoru za jizdy: Na diagnostice se pry vubec nic neukazalo, auto ted startuje za studena i za tepla a jezdi bez problemu (najeto zatim cca 75 km). Pouze ma traktorovejsi zvuk a opet si na na me po delsim odpojeni baterie zrejme zvyka. Zatim jsem ve fazi testovani, tak uvidime.
|
|
06.09.2016 18:43 -
|
2992124
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
secteno a podtrzeno se asi rozvody napoprve nepovedli
secteno a podtrzeno se asi rozvody napoprve nepovedli
|
|
07.09.2016 19:47 -
|
2992521
|
|