17.09.2016 19:44 -
Re: Trhanie prevodovky po zohriati
|
2994839
|
|
Rockwolf
|
Město: Pezinok, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 9 |
|
|
Osobne som to chcel riesti tym strojom nech sa vymeni cela napln mozno preto my zadrel 200 a neni to ziaden autorizak len cavo sa tvari ze sa vyzna a robi to v stodole
Osobne som to chcel riesti tym strojom nech sa vymeni cela napln mozno preto my zadrel 200 a neni to ziaden autorizak len cavo sa tvari ze sa vyzna a robi to v stodole
|
|
17.09.2016 19:46 -
|
2994843
|
|
jruze
|
|
|
Mně se stávalo jednou dvakrát do měsíce e kopla(ale morda e jsem myslel e to utrhne poloosu- to si normálně po kopnutí hráblo)Chyba pokud - tak jen ztráta komunikace (bez upřesnění - jen teď naposlet e komunikace s ABS) - před nedávnem jsem dělal zadní ramena a při rozebírání jsem zjistil mimo jiné e dřívějí mechanik utrhl roubek od čidla ABS a to bylo asi 2 mm od dorazu.Po opravě ramen AP řadí na 1. s hvězdičkou. Jinak jsem se setkal několikrát i stím e někdy stačí rozdíl vzorků pneu, typ pneu(o rozměru ani nemluvím) a i hodně KO ramena.Nevím proč ale největí vliv na to má pravá zadní strana.- jestli je hlavní toto kolo na snímání rychlosti a ESP
Mně se stávalo jednou dvakrát do měsíce e kopla(ale morda e jsem myslel e to utrhne poloosu- to si normálně po kopnutí hráblo)Chyba pokud - tak jen ztráta komunikace (bez upřesnění - jen teď naposlet e komunikace s ABS) - před nedávnem jsem dělal zadní ramena a při rozebírání jsem zjistil mimo jiné e dřívějí mechanik utrhl roubek od čidla ABS a to bylo asi 2 mm od dorazu.Po opravě ramen AP řadí na 1. s hvězdičkou. Jinak jsem se setkal několikrát i stím e někdy stačí rozdíl vzorků pneu, typ pneu(o rozměru ani nemluvím) a i hodně KO ramena.Nevím proč ale největí vliv na to má pravá zadní strana.- jestli je hlavní toto kolo na snímání rychlosti a ESP :nevim
|
|
17.09.2016 19:58 -
|
2994859
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
mne sa vidi 4-4,5L na vymenu..6L tam nedas urcite
Pravdepodobne si si doniesol vadnu prevodovku..250 je podozrivo nizka cena..
Kto ti menil olej na tej dovezenej?
mne sa vidi 4-4,5L na vymenu..6L tam nedas urcite :)
Pravdepodobne si si doniesol vadnu prevodovku..250 je podozrivo nizka cena..
Kto ti menil olej na tej dovezenej?
|
|
18.09.2016 11:52 -
|
2995072
|
|
jumep
|
|
|
4L je dost ked menis len vypustit a naliat
5L je treba ked sa meni hydroblok
to co popisujes je uplne bezne - hydroblok (ked si daval starsiu prevodovku, na 90% bude nacaty tiez)
a este byva nacata spojka C v prevodovke, ale to skor v tych novsich
vadnu jednotku som snad este nemal
a hlavne, ak uz seka nepomoze ziadna vymena oleja
4L je dost ked menis len vypustit a naliat
5L je treba ked sa meni hydroblok
to co popisujes je uplne bezne - hydroblok (ked si daval starsiu prevodovku, na 90% bude nacaty tiez)
a este byva nacata spojka C v prevodovke, ale to skor v tych novsich
vadnu jednotku som snad este nemal
a hlavne, ak uz seka nepomoze ziadna vymena oleja
|
|
18.09.2016 12:44 -
|
2995139
|
|
jruze
|
|
|
To je jedna věc proč jsem omezil (nebo se mi nechce ) v poslední době výměnu oleje v AP - e bez záruky nějak dvakrát moc situaci neřeí. Zjistit jestli je AP v nějakém problému není vdy moné a ono řeit potom jestli je to výměnou oleje ??? atd... (Ta má to dělala (i kdy asi z důvodu toho čidla ABS- ve tomu nasvědčuje) třaba jednou po 300Km (někdy si vzpoměla třeba 3x do 100Km-z tím jsem to kupoval a je to i ve smouvě abych to neuplatňoval nebo nemohl) a to je při zkuebce před výměnou nezjistitelné - nevěřím nikomu e by se nesnail uhrát to na výměnu kdy se potom jedná o třeba 30000,- za repas.
To je jedna věc proč jsem omezil (nebo se mi nechce ) v poslední době výměnu oleje v AP - e bez záruky nějak dvakrát moc situaci neřeí. Zjistit jestli je AP v nějakém problému není vdy moné a ono řeit potom jestli je to výměnou oleje ??? atd... (Ta má to dělala (i kdy asi z důvodu toho čidla ABS- ve tomu nasvědčuje) třaba jednou po 300Km (někdy si vzpoměla třeba 3x do 100Km-z tím jsem to kupoval a je to i ve smouvě abych to neuplatňoval nebo nemohl) a to je při zkuebce před výměnou nezjistitelné - nevěřím nikomu e by se nesnail uhrát to na výměnu kdy se potom jedná o třeba 30000,- za repas.:nevim
|
|
| |