| | |
10.08.2015 22:39 -
Re: Vstrekovace / C5 II 2.0i 16V
|
2849879
|
|
jumep
|
|
|
zmen servis
v kazdom pripade
poistka F5 15A petrol pump supply - canister purge electrovalve
na BSM
zmen servis :)
v kazdom pripade
poistka F5 15A petrol pump supply - canister purge electrovalve
na BSM
|
|
12.08.2015 10:02 -
|
2850372
|
|
Devilian
|
|
|
Ahoj
Auto teda ide(slo , to ale nebudem radsej rozpisovat). Nie je to poistka, pretoze uz poistkova skrinka nedostava ziadny prud z riadiacej jednotky. Zda sa ze som nasiel cloveka co vie dobre robit s elektrikou do auta. Chybna je urcite riadiaca jednotka, ale auto ide Spravil mi to tak, ze jeden drotik zo stredneho zvazku (siva farba) musim pred startovanim vzdy ukostrit, co spusti vsetko potrebne a auto nastartuje. Vraj to takto mozem mat stale (ked si to potiahnem dovnutra na gombik ako na stihacke), ale aj tak by som rad tu riadiacu jednotku dal dokopy. Len uz teraz to dokopy stoji ako starsia c5 takze tento rok dovolenka nebude.
Ahoj
Auto teda ide(slo :), to ale nebudem radsej rozpisovat). Nie je to poistka, pretoze uz poistkova skrinka nedostava ziadny prud z riadiacej jednotky. Zda sa ze som nasiel cloveka co vie dobre robit s elektrikou do auta. Chybna je urcite riadiaca jednotka, ale auto ide :) Spravil mi to tak, ze jeden drotik zo stredneho zvazku (siva farba) musim pred startovanim vzdy ukostrit, co spusti vsetko potrebne a auto nastartuje. Vraj to takto mozem mat stale (ked si to potiahnem dovnutra na gombik ako na stihacke), ale aj tak by som rad tu riadiacu jednotku dal dokopy. Len uz teraz to dokopy stoji ako starsia c5 :( takze tento rok dovolenka nebude.
|
|
12.08.2015 12:44 -
|
2850419
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
po tobe bych si chtel koupit auto ..a pak cist na forech jak je citroen na ho.no ..
podle me ECU motoru ok
po tobe bych si chtel koupit auto :) ..a pak cist na forech jak je citroen na ho.no :)..
podle me ECU motoru ok
|
|
12.08.2015 13:18 -
|
2850421
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
Devilian napsal(a): Ahoj
Auto teda ide(slo , to ale nebudem radsej rozpisovat). Nie je to poistka, pretoze uz poistkova skrinka nedostava ziadny prud z riadiacej jednotky. Zda sa ze som nasiel cloveka co vie dobre robit s elektrikou do auta. Chybna je urcite riadiaca jednotka, ale auto ide Spravil mi to tak, ze jeden drotik zo stredneho zvazku (siva farba) musim pred startovanim vzdy ukostrit, co spusti vsetko potrebne a auto nastartuje. Vraj to takto mozem mat stale (ked si to potiahnem dovnutra na gombik ako na stihacke), ale aj tak by som rad tu riadiacu jednotku dal dokopy. Len uz teraz to dokopy stoji ako starsia c5 takze tento rok dovolenka nebude.
Proč jsi vlastně měnil motor na tom autě?
Proč jsi vlastně měnil motor na tom autě?
|
|
12.08.2015 13:29 -
|
2850434
|
|
Devilian
|
|
|
Motor som menil preto, lebo sa mi auto podarilo kupit s jemnou vadou na krase. Zralo olej asi 1l na 2000 km, podla toho ci som vytacal motor. Pri vytacani to niekedy stihol aj za 1000km. Dalej motor cvakal, co sme pripisovali hydrostelam, tie som vymenil, zial motor cvakal dalej. Odmerali sa tlaky a najvyssie cislo bolo 8. Vsetci vraveli ze nie je mozne aby to takto fungovalo. Ale ono to islo Motor som menil preto, lebo ked ma teraz auto nechalo stat, myslel som ze motor je uz KO. A tak som jeden objednal. Prisiel este predtym, ako mi bolo oznamene, ze problem je v elektrike Ale tak aj tak som ho chcel menit, ak to auto budem predavat, nechcem aby na mna niekto krivo pozeral. A navyse mam nahradnu hlavu a prevodovku Inak stary motor sme vybrali, a vyzera hrozne. Ma take vole, ze sa na nom da rukou nahmatat vola aj na klukovke Ale isiel, nechapem to.
Autodiag napisal som ti PM. Urcite tu potom napisem co s tym bolo. Sameho ma to dost zaujima. Len nech uz to auto ide.
Motor som menil preto, lebo sa mi auto podarilo kupit s jemnou vadou na krase. Zralo olej asi 1l na 2000 km, podla toho ci som vytacal motor. Pri vytacani to niekedy stihol aj za 1000km. Dalej motor cvakal, co sme pripisovali hydrostelam, tie som vymenil, zial motor cvakal dalej. Odmerali sa tlaky a najvyssie cislo bolo 8. Vsetci vraveli ze nie je mozne aby to takto fungovalo. Ale ono to islo :) Motor som menil preto, lebo ked ma teraz auto nechalo stat, myslel som ze motor je uz KO. A tak som jeden objednal. Prisiel este predtym, ako mi bolo oznamene, ze problem je v elektrike :) Ale tak aj tak som ho chcel menit, ak to auto budem predavat, nechcem aby na mna niekto krivo pozeral. A navyse mam nahradnu hlavu a prevodovku :) Inak stary motor sme vybrali, a vyzera hrozne. Ma take vole, ze sa na nom da rukou nahmatat vola aj na klukovke :D Ale isiel, nechapem to.
Autodiag napisal som ti PM. Urcite tu potom napisem co s tym bolo. Sameho ma to dost zaujima. Len nech uz to auto ide.
|
|
20.08.2015 16:21 -
|
2853066
|
|
Devilian
|
|
|
Tak vysledok je, ze je vraj vadna BSM. Myslite ze sa oplati zobrat nejaku z polska? Nova stoji okolo 200 eur, a to je dost.
Tak vysledok je, ze je vraj vadna BSM. Myslite ze sa oplati zobrat nejaku z polska? Nova stoji okolo 200 eur, a to je dost.
|
|
20.08.2015 18:49 -
|
2853106
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
kup ji podle vin v citroenu a nevymejslej a bud rad ze ti neodesla ECU nebo BSI
nebo ti ji muzu vzit u nas ale bude az v pondeli
kup ji podle vin v citroenu a nevymejslej a bud rad ze ti neodesla ECU nebo BSI
nebo ti ji muzu vzit u nas ale bude az v pondeli
|
|
22.08.2015 16:06 -
|
2853399
|
|
Devilian
|
|
|
Zdravim. Takze dnes som namontoval nahradnu bsm a v pohode som dosiel 200 km domov. Potom som nabalil auto vecami, s rodinou sme sa posadili a nastartovali. A nic. Auto sa snazi chytat, ale palivove cerpadlo nefunguje. Opakujem ze som v pohode presiel 200 km a nic som nezaznamenal. Co s tym moze byt tentokrat? Ktora poistka je na palivove cerpadlo?
Zdravim. Takze dnes som namontoval nahradnu bsm a v pohode som dosiel 200 km domov. Potom som nabalil auto vecami, s rodinou sme sa posadili a nastartovali. A nic. Auto sa snazi chytat, ale palivove cerpadlo nefunguje. Opakujem ze som v pohode presiel 200 km a nic som nezaznamenal. Co s tym moze byt tentokrat? Ktora poistka je na palivove cerpadlo?
|
|
22.08.2015 16:16 -
|
2853400
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Mám dojem v motorovém prostoru F5 a pojistka má 15A.
Mám dojem v motorovém prostoru F5 a pojistka má 15A. ;-)
|
|
22.08.2015 16:31 -
|
2853402
|
|
Devilian
|
|
|
Poistka je dobra. Vychadza mi to znova na to, ze odislo nieco na BSM...
Poistka je dobra. Vychadza mi to znova na to, ze odislo nieco na BSM...
|
|
22.08.2015 20:26 -
|
2853424
|
|
Devilian
|
|
|
Skusal som ale vratit vsetko spat na gombik so starou bsm, no nefunguje uz ani to. Myslis ze mohlo odist podavacie cerpadlo? Viem ho vyskusat 9v baterkou? (som v byte, a z naradia tu mam iba izolacnu pasku😒 )
Myslite,ze je mozne, ze bsm relatko odislo kvoli zlemu cerpadlu? Ze ho velmi namahalo napr. dlhodobo vyssim
odberom?
Skusal som ale vratit vsetko spat na gombik so starou bsm, no nefunguje uz ani to. Myslis ze mohlo odist podavacie cerpadlo? Viem ho vyskusat 9v baterkou? (som v byte, a z naradia tu mam iba izolacnu pasku😒 )
Myslite,ze je mozne, ze bsm relatko odislo kvoli zlemu cerpadlu? Ze ho velmi namahalo napr. dlhodobo vyssim
odberom?
|
|
22.08.2015 20:44 -
|
2853428
|
|
autodiag
|
|
|
zkus zarovkou na tom pinu 5 proti kostre jestli se tam obevi napeti cca na 10s po zapnuti klicku
zkus zarovkou na tom pinu 5 proti kostre jestli se tam obevi napeti cca na 10s po zapnuti klicku
|
|
22.08.2015 20:45 -
|
2853429
|
|
Devilian
|
|
|
ok zajtra to hned skusim.
ok zajtra to hned skusim.
|
|
27.08.2015 10:26 -
|
2854633
|
|
Devilian
|
|
|
Tak na aute bolo vymenene podavacie cerpadlo, ktore odislo. Vyzeralo dost biedne, a napr. ta sietka na spodku, co ma chranit pred bordelom, bola roztrhana na kusy a pustala vsetko dalej do vstrekovacov. Nastastie tu mam palivovy filter, aj ked okolo neho vedie dalsia rurka napriamo. Hadam sa ale podarilo nieco zachytit. Auto kazdopadne startuje a funguje. Dakujem vsetkym za pomoc.
Tak na aute bolo vymenene podavacie cerpadlo, ktore odislo. Vyzeralo dost biedne, a napr. ta sietka na spodku, co ma chranit pred bordelom, bola roztrhana na kusy a pustala vsetko dalej do vstrekovacov. Nastastie tu mam palivovy filter, aj ked okolo neho vedie dalsia rurka napriamo. Hadam sa ale podarilo nieco zachytit. Auto kazdopadne startuje a funguje. Dakujem vsetkym za pomoc.
|
|
27.08.2015 21:35 -
|
2854814
|
|
autodiag
|
|
|
Henry napsal(a):
Cerpadlo byla nova zavada,kdyby jsi cetl pozorne vedel bys
Cerpadlo byla nova zavada,kdyby jsi cetl pozorne vedel bys :nevim
|
|
03.09.2015 11:48 -
|
2856956
|
|
Devilian
|
|
|
Caute,
Z dovolenky som sa uz konecne vratil a tak mozem pokracovat v tomto vlakne. Otazka: Myslite ze zle utiahnute palivove cerpadlo v nadrzi moze sposobit, ze po noci sa auto tazsie (dlhsie) startuje? Alebo po jeho utiahnuti mozem hladat dalej? Co by to mohlo sposobit?
Caute,
Z dovolenky som sa uz konecne vratil a tak mozem pokracovat v tomto vlakne. Otazka: Myslite ze zle utiahnute palivove cerpadlo v nadrzi moze sposobit, ze po noci sa auto tazsie (dlhsie) startuje? Alebo po jeho utiahnuti mozem hladat dalej? Co by to mohlo sposobit?
|
|
03.09.2015 12:42 -
|
2857015
|
|
jumep
|
|
|
mozes hladat dalej, bud je to nacate aj to nove, alebo je este nacaty spetny ventil
to skusis pomerne lahko, po 15-20min by mal byt na rampe stale tlak benzinu (stlacit opatrne ten ventil tam)
mozes hladat dalej, bud je to nacate aj to nove, alebo je este nacaty spetny ventil
to skusis pomerne lahko, po 15-20min by mal byt na rampe stale tlak benzinu (stlacit opatrne ten ventil tam)
|
|
| |
|
|