| | |
16.07.2015 23:19 -
havící svíčky / C5 III 2.7 HDi
|
2841744
|
|
Sikorka
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Zdravím vás, jsem tu nový. Diagnostika mi ukazuje chybu P1351
Chtěl bych tedy provést kontrolu havících svíček.
Poradí mi někdo kde je najdu a co vechno se musí rozebrat?
Vím e jsou v hlavě motoru
Dík
Zdravím vás, jsem tu nový. Diagnostika mi ukazuje chybu P1351
Chtěl bych tedy provést kontrolu havících svíček.
Poradí mi někdo kde je najdu a co vechno se musí rozebrat?
Vím e jsou v hlavě motoru:-)
Dík
|
|
16.07.2015 23:23 -
Re: havící svíčky / C5 III 2.7 HDi
|
2841749
|
|
jumep
|
|
|
to uprimnu sustrast
cele sanie musi dole, olejovy filter a potom je k nim pristup
a tiez obrovsky pozor pri vyberani
to uprimnu sustrast
cele sanie musi dole, olejovy filter a potom je k nim pristup
a tiez obrovsky pozor pri vyberani
|
|
16.07.2015 23:29 -
|
2841751
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Peto nestras ho neni to tak zle, musi se dat dole ta rozbocka co je do sani, odpojit listu co je propojovaci na zhavky, je na ne jen nacvakla, ten olejovy filtry musi taky dolu jinak se tam nedostanes. Ja jeste odpojoval podtlaky a odfuky co jsou na viku. Jsou na dlouhou osmicku golu a fakt bachapokud nepujdou lehce tak je sance ze je zalomis.
Peto nestras ho :-D neni to tak zle, musi se dat dole ta rozbocka co je do sani, odpojit listu co je propojovaci na zhavky, je na ne jen nacvakla, ten olejovy filtry musi taky dolu jinak se tam nedostanes. Ja jeste odpojoval podtlaky a odfuky co jsou na viku. Jsou na dlouhou osmicku golu a fakt bachapokud nepujdou lehce tak je sance ze je zalomis.
|
|
17.07.2015 00:32 -
|
2841825
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Nechal bych tomu jednu zimu, a se to usadí - pokud to bude celou zimu startovat bez problémů, tak jde o bezvýznamný problém, co není potřeba řeit.
Alespoň u mě to s chybou havičů takhle funguje u 5 let.
Nechal bych tomu jednu zimu, a se to usadí - pokud to bude celou zimu startovat bez problémů, tak jde o bezvýznamný problém, co není potřeba řeit.
Alespoň u mě to s chybou havičů takhle funguje u 5 let.
|
|
17.07.2015 09:03 -
|
2841890
|
|
Luki_C5
|
|
|
U me stacilo po koupi auta z nemecka jen ty zhavice dotahnout. Normalne ti idioti v autorizovanem v nemecku nedotahli 3 ze 6 zhavice. tak jsem je rovnou zkusil a dotahl ale jedna byla tak zarostena ze jsem ji ani nepokousel ulomit. Ale jak rika jarda na zadni hlave pokud zalomis tak je to motor ven a nebo specializovana firma co je vytahuje za asi 3tis ks.
U me stacilo po koupi auta z nemecka jen ty zhavice dotahnout. Normalne ti idioti v autorizovanem v nemecku nedotahli 3 ze 6 zhavice. tak jsem je rovnou zkusil a dotahl ale jedna byla tak zarostena ze jsem ji ani nepokousel ulomit. Ale jak rika jarda na zadni hlave pokud zalomis tak je to motor ven a nebo specializovana firma co je vytahuje za asi 3tis ks.
|
|
17.07.2015 10:44 -
|
2841940
|
|
Sikorka
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 3 |
|
|
Zdravím, děkuji za informace, dnes jsem měnil olej, tak jsem se na to díval a ten olejový filtr musí ven + ta rozbočka na sání. Moná by bylo dobré, kvůli lepímu přístupu odmontovat i odvětrání oleje, nebo co to je (na pravé straně). Nevíte kde se to povoluje, nikde jsem rouby neviděl. A u té rozbočky sání bude potřeba nějaké těsnění?
Zdravím, děkuji za informace, dnes jsem měnil olej, tak jsem se na to díval a ten olejový filtr musí ven + ta rozbočka na sání. Moná by bylo dobré, kvůli lepímu přístupu odmontovat i odvětrání oleje, nebo co to je (na pravé straně). Nevíte kde se to povoluje, nikde jsem rouby neviděl. A u té rozbočky sání bude potřeba nějaké těsnění?
|
|
17.07.2015 13:27 -
|
2841965
|
|
Luki_C5
|
|
|
Na svoje auto bych si tesneni na tu rozbocku sani dal i ty dva kdouzky do sani i ten krouzek na to telefonni sluchatko co vede do hadice. Ten odfuk oleje jsem si daval taky dolu, je tam jen nasunuty ve vodicich kolejnicich...
Na svoje auto bych si tesneni na tu rozbocku sani dal i ty dva kdouzky do sani i ten krouzek na to telefonni sluchatko co vede do hadice. Ten odfuk oleje jsem si daval taky dolu, je tam jen nasunuty ve vodicich kolejnicich...
|
|
17.07.2015 19:55 -
|
2842074
|
|
Sikorka
|
|
|
Dnes jsme zjistili CO2 v chladící kapalině, take půjdou hlavy dolů a při tom se budou muset stejně vyndat havící svíčky ne to půjde na srovnání
Dnes jsme zjistili CO2 v chladící kapalině, take půjdou hlavy dolů a při tom se budou muset stejně vyndat havící svíčky ne to půjde na srovnání :-((((
|
|
17.07.2015 20:24 -
|
2842075
|
|
Luki_C5
|
|
|
Tak to se nevyhnes motoru ven. Ale je to bezne. Ty 2,7 HDI to je peklo. Bud vari a nebo se rovnou zastavi na klice
Tam to neni jestli, ale kdy !!!
Tak to se nevyhnes motoru ven. Ale je to bezne. Ty 2,7 HDI to je peklo. Bud vari a nebo se rovnou zastavi na klice :-(
Tam to neni jestli, ale kdy !!! :nevim
|
|
17.07.2015 20:54 -
|
2842091
|
|
jumep
|
|