| | |
14.07.2015 16:20 -
Spojkovy pedal - vibracie
|
2840843
|
|
StevoH
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Ahojte,
zistil som, ze mi vibruje spojkovy pedal na volnobehu ( ked nan jemne polozim nohu - samozrejme nikdy nemam nohu stale na spojke ).
V predovke vobec nic nebucha neklepe, nehuci. Jedine tie vibracie, je to normalne? Ako velmi vazne to je ?
V akej polohe vam spojka zabera ? Mne az v hornej polovici.
Vsade pisu, ze je aj problem dvojhmotaku ale neviem. Neprejavil sa mi ani jeden priznak opotrebenia zotrvacnika ( vibracie pri rozjazde iba na spojke, prudka akceleracia medzi 1600--2200 otackami ).
Dikes za odpoved.
Auto C5 II, r.v. 2006, 2.0HDI 100kw.
Ahojte,
zistil som, ze mi vibruje spojkovy pedal na volnobehu ( ked nan jemne polozim nohu - samozrejme nikdy nemam nohu stale na spojke ).
V predovke vobec nic nebucha neklepe, nehuci. Jedine tie vibracie, je to normalne? Ako velmi vazne to je ?
V akej polohe vam spojka zabera ? Mne az v hornej polovici.
Vsade pisu, ze je aj problem dvojhmotaku ale neviem. Neprejavil sa mi ani jeden priznak opotrebenia zotrvacnika ( vibracie pri rozjazde iba na spojke, prudka akceleracia medzi 1600--2200 otackami ).
Dikes za odpoved.
Auto C5 II, r.v. 2006, 2.0HDI 100kw.
|
|
14.07.2015 21:46 -
Re: Spojkovy pedal - vibracie
|
2841037
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Souhlas, po výměně celé sady dvouhmoty je lehké vibrování v pedále stále, pokud to netluče, nebo nedělá rachot, nemá cenu to řeit, jedině u kterých aut to nevibruje, jsou automaty, to ale bude asi tím, e tam není pedál spojky.
Souhlas, po výměně celé sady dvouhmoty je lehké vibrování v pedále stále, pokud to netluče, nebo nedělá rachot, nemá cenu to řeit, jedině u kterých aut to nevibruje, jsou automaty, to ale bude asi tím, e tam není pedál spojky. :-d
|
|
15.07.2015 08:22 -
|
2841124
|
|
StevoH
|
Město: Bratislava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Aha, okej, potesili ste ma Este jedna vec v spojeni so spojkou, vcera som si vsimol, ze medzi vrchnou polohou a polohou ked zabera ide strasne lahko, treba tam vymenit nejaky piestik, co som sa docital, ci funkcnosti to vobec neprekaza ?
Aha, okej, potesili ste ma :-) Este jedna vec v spojeni so spojkou, vcera som si vsimol, ze medzi vrchnou polohou a polohou ked zabera ide strasne lahko, treba tam vymenit nejaky piestik, co som sa docital, ci funkcnosti to vobec neprekaza ? :-)
|
|
15.07.2015 09:41 -
|
2841142
|
|
jumep
|
|
|
neviem co riesis, je to hydraulicka spojka
tj. vzdy pojde lahko az do miesta kym netlacis do pritlacneho taniera
neviem co riesis, je to hydraulicka spojka
tj. vzdy pojde lahko az do miesta kym netlacis do pritlacneho taniera
|
|
15.07.2015 11:59 -
|
2841161
|
|
StevoH
|
|
|
vdaka za rady a kludny spanok
vdaka za rady a kludny spanok :-)
|
|
| |
|
|