| |  |
14.06.2015 22:03 -
Re: Problémy se startováním / C5 II 2.2 HDi
|
2831150
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|

|
:nevim
|
|
15.06.2015 21:53 -
|
2831511
|
|
mrJekill
|
Město: Polička, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 23 |
|
|
Přátelé,moc díky za nabídky,bohužel jsem do středy v Rakousku,tak se neozývám.
Hned,jak přijedu,ozvu se a budeme to řešit.
Můj mechanik prohlásil,že je pouhým mechanikem a ne záhadologem s intuicí Muldera ....
Přátelé,moc díky za nabídky,bohužel jsem do středy v Rakousku,tak se neozývám.
Hned,jak přijedu,ozvu se a budeme to řešit.
Můj mechanik prohlásil,že je pouhým mechanikem a ne záhadologem s intuicí Muldera ....:-))))
|
|
15.06.2015 21:59 -
|
2831519
|
|
jumep
|
|

|
tak ho vymen, tu neni nic extra zahadne na tom ... len par veci poznat si myslim
tak ho vymen, tu neni nic extra zahadne na tom ... len par veci poznat si myslim
|
|
17.06.2015 17:23 -
|
2832321
|
|
Robert
|
Město: Horní Holetín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 52 |
|
|
Smrt těchhle aut nastává díky tomu, že se do toho pustí každý. Je hezké mít diagnostiku, ale mechanik taky musí vědět, co která hláška znamená a jak je relevantní k danému problému. Je to tak, jako jednu zákaznici přesvědčovali ve "všeobecném servisu" k výměně turba, když se objevovala hláška o nekoherenci atmosférického tlaku a tlaku turba. Také by zákazníci měli pochopit, že ne vše se dá řešit na počkání, že některý druh závad potřebuje víc času a nejdražší není oprava, ale právě to zjištění.
Smrt těchhle aut nastává díky tomu, že se do toho pustí každý. Je hezké mít diagnostiku, ale mechanik taky musí vědět, co která hláška znamená a jak je relevantní k danému problému. Je to tak, jako jednu zákaznici přesvědčovali ve "všeobecném servisu" k výměně turba, když se objevovala hláška o nekoherenci atmosférického tlaku a tlaku turba. Také by zákazníci měli pochopit, že ne vše se dá řešit na počkání, že některý druh závad potřebuje víc času a nejdražší není oprava, ale právě to zjištění.
|
|
17.06.2015 20:44 -
|
2832429
|
|
mrJekill
|
Město: Polička, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 23 |
|
|
Dnes jsem byl u Martina alias Autodiag a snad na to přišel.Pravděpodobně se jedná o mnou už jednou zmiňovaný ,,pravý bazmek´´na trubce common railu.Podobný názor měl už chlapík,co mi dělal diagnostiku u nás.Je to taky super borec,ale nespecializuje se jen na francouze,tak nemá tolik zkušeností s jedním modelem.
to Jumep-druhého osobního mechanika vyměnit nemůžu,protože má podvál a je ochoten kdykoli a kamkoli pro mě přijet,což poslední dobou,coby hrdý majitel C5 potřebuji tak dvakrát do týdne 
Jinak Martina v Lužici u Šternberka maximálně doporučuju.Ochotnej kluk se zkušenostma,co je schopen se na auto mrknout bez nutnosti týdenního odstavení auta v servisu a je vidět,že už to asi párkrát dělal 
Samozřejmě za cenu ve výši všimného oproti ,,značkovým´´servisům,kde stejně umí prd a jen vyměňují,dokud se to nepovede
Dnes jsem byl u Martina alias Autodiag a snad na to přišel.Pravděpodobně se jedná o mnou už jednou zmiňovaný ,,pravý bazmek´´na trubce common railu.Podobný názor měl už chlapík,co mi dělal diagnostiku u nás.Je to taky super borec,ale nespecializuje se jen na francouze,tak nemá tolik zkušeností s jedním modelem.
to Jumep-druhého osobního mechanika vyměnit nemůžu,protože má podvál a je ochoten kdykoli a kamkoli pro mě přijet,což poslední dobou,coby hrdý majitel C5 potřebuji tak dvakrát do týdne :-((((
Jinak Martina v Lužici u Šternberka maximálně doporučuju.Ochotnej kluk se zkušenostma,co je schopen se na auto mrknout bez nutnosti týdenního odstavení auta v servisu a je vidět,že už to asi párkrát dělal :palec
Samozřejmě za cenu ve výši všimného oproti ,,značkovým´´servisům,kde stejně umí prd a jen vyměňují,dokud se to nepovede
|
|
02.07.2015 13:13 -
|
2836830
|
|
Geff
|
Město: Rumburk, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 37 |
|
|
Ahoj, mám na Vás všechny prosbu o rady. Mám C5 2,2 Tourer 125KW. Jedu domu zařadím 4 ,pustím spojku, zachrastilo to a motor chcíp. Zkouším točit a nic. Diagnostika lexia 0 závad. Kontrola vstřiků- kalibrace jednoho jinak ok. Dáno zpět a auto nechytne. Čerpadlo prej tlačí a má správný tlak. Nestalo se někomu něco podobného? Nutné prosí o rady.   
Ahoj, mám na Vás všechny prosbu o rady. Mám C5 2,2 Tourer 125KW. Jedu domu zařadím 4 ,pustím spojku, zachrastilo to a motor chcíp. Zkouším točit a nic. Diagnostika lexia 0 závad. Kontrola vstřiků- kalibrace jednoho jinak ok. Dáno zpět a auto nechytne. Čerpadlo prej tlačí a má správný tlak. Nestalo se někomu něco podobného? Nutné prosí o rady. :-((((:-((((:-((((:-((((
|
|
02.07.2015 17:59 -
|
2836853
|
|
jumep
|
|

|
rozvody?
synchronizacia kluka - vacka ok?
rozvody?
|
|
02.07.2015 19:47 -
|
2836886
|
|
Luki_C5
|
Město: Holešov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|

|
Mno napadlo me ukroucena vacka na cerpadlo jak to byva u RHR ale pokud ma tlak tak to neni ono. Jak rika Petr. Synchronizace v merenych parametrech ti rika co ?
Mno napadlo me ukroucena vacka na cerpadlo jak to byva u RHR ale pokud ma tlak tak to neni ono. Jak rika Petr. Synchronizace v merenych parametrech ti rika co ?
|
|
02.07.2015 21:51 -
|
2836900
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|

|
zkus odpojit vacku(snimac),melo by to chytnout
kdyz ne koukni na EGR nebo klapku
bez auta se spatne radi
mimochodem pokud by vycka zlobila tak na diag se nabonzuje
zkus odpojit vacku(snimac),melo by to chytnout
kdyz ne koukni na EGR nebo klapku
bez auta se spatne radi
mimochodem pokud by vycka zlobila tak na diag se nabonzuje
|
|
03.07.2015 00:09 -
|
2836911
|
|
mrJekill
|
|
|
Tak to strašně moc rád o biturbu slyším
Tak to strašně moc rád o biturbu slyším :-((((
|
|
03.07.2015 13:32 -
|
2836952
|
|
Geff
|
Město: Rumburk, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 37 |
|
|
jumep napsal(a): rozvody?
Rozvody dělány před 2 roky najet cca 20000
Rozvody dělány před 2 roky najet cca 20000
|
|
03.07.2015 20:27 -
|
2836984
|
|
jumep
|
|

|
z 90% je to o schopnostiach servisaka, ostatne je smolny kus alebo zanedbane auto
z 90% je to o schopnostiach servisaka, ostatne je smolny kus alebo zanedbane auto
|
|
07.07.2015 10:59 -
|
2838225
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|

|
Teda taky si nedokážu představit uhoněné biturbo - když tomu pravidelně měníš olej. Dostat olej nad běžnou provozní teplotu znamená letět po německé dálnici jak blázen - alespoň 180 km/h a ne jen chviličku, atd...
Je to dobrej motor tak potřebuje taky dobrej servis - když nebudeš servisovat šestiválcový bávo tak se vysypeš taky.
Teda taky si nedokážu představit uhoněné biturbo - když tomu pravidelně měníš olej. Dostat olej nad běžnou provozní teplotu znamená letět po německé dálnici jak blázen - alespoň 180 km/h a ne jen chviličku, atd...
Je to dobrej motor tak potřebuje taky dobrej servis - když nebudeš servisovat šestiválcový bávo tak se vysypeš taky.
|
|
| |
|
|