| | |
14.06.2015 22:03 -
Re: Problémy se startováním / C5 II 2.2 HDi
|
2831150
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
:nevim
|
|
15.06.2015 21:53 -
|
2831511
|
|
mrJekill
|
Město: Polička, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 23 |
|
|
Přátelé,moc díky za nabídky,bohuel jsem do středy v Rakousku,tak se neozývám.
Hned,jak přijedu,ozvu se a budeme to řeit.
Můj mechanik prohlásil,e je pouhým mechanikem a ne záhadologem s intuicí Muldera ....
Přátelé,moc díky za nabídky,bohuel jsem do středy v Rakousku,tak se neozývám.
Hned,jak přijedu,ozvu se a budeme to řeit.
Můj mechanik prohlásil,e je pouhým mechanikem a ne záhadologem s intuicí Muldera ....:-))))
|
|
15.06.2015 21:59 -
|
2831519
|
|
jumep
|
|
|
tak ho vymen, tu neni nic extra zahadne na tom ... len par veci poznat si myslim
tak ho vymen, tu neni nic extra zahadne na tom ... len par veci poznat si myslim
|
|
17.06.2015 17:23 -
|
2832321
|
|
Robert
|
Město: Horní Holetín, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 52 |
|
|
Smrt těchhle aut nastává díky tomu, e se do toho pustí kadý. Je hezké mít diagnostiku, ale mechanik taky musí vědět, co která hláka znamená a jak je relevantní k danému problému. Je to tak, jako jednu zákaznici přesvědčovali ve "veobecném servisu" k výměně turba, kdy se objevovala hláka o nekoherenci atmosférického tlaku a tlaku turba. Také by zákazníci měli pochopit, e ne ve se dá řeit na počkání, e některý druh závad potřebuje víc času a nejdraí není oprava, ale právě to zjitění.
Smrt těchhle aut nastává díky tomu, e se do toho pustí kadý. Je hezké mít diagnostiku, ale mechanik taky musí vědět, co která hláka znamená a jak je relevantní k danému problému. Je to tak, jako jednu zákaznici přesvědčovali ve "veobecném servisu" k výměně turba, kdy se objevovala hláka o nekoherenci atmosférického tlaku a tlaku turba. Také by zákazníci měli pochopit, e ne ve se dá řeit na počkání, e některý druh závad potřebuje víc času a nejdraí není oprava, ale právě to zjitění.
|
|
17.06.2015 20:44 -
|
2832429
|
|
mrJekill
|
Město: Polička, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 23 |
|
|
Dnes jsem byl u Martina alias Autodiag a snad na to přiel.Pravděpodobně se jedná o mnou u jednou zmiňovaný ,,pravý bazmek´´na trubce common railu.Podobný názor měl u chlapík,co mi dělal diagnostiku u nás.Je to taky super borec,ale nespecializuje se jen na francouze,tak nemá tolik zkueností s jedním modelem.
to Jumep-druhého osobního mechanika vyměnit nemůu,protoe má podvál a je ochoten kdykoli a kamkoli pro mě přijet,co poslední dobou,coby hrdý majitel C5 potřebuji tak dvakrát do týdne
Jinak Martina v Luici u ternberka maximálně doporučuju.Ochotnej kluk se zkuenostma,co je schopen se na auto mrknout bez nutnosti týdenního odstavení auta v servisu a je vidět,e u to asi párkrát dělal
Samozřejmě za cenu ve výi vimného oproti ,,značkovým´´servisům,kde stejně umí prd a jen vyměňují,dokud se to nepovede
Dnes jsem byl u Martina alias Autodiag a snad na to přiel.Pravděpodobně se jedná o mnou u jednou zmiňovaný ,,pravý bazmek´´na trubce common railu.Podobný názor měl u chlapík,co mi dělal diagnostiku u nás.Je to taky super borec,ale nespecializuje se jen na francouze,tak nemá tolik zkueností s jedním modelem.
to Jumep-druhého osobního mechanika vyměnit nemůu,protoe má podvál a je ochoten kdykoli a kamkoli pro mě přijet,co poslední dobou,coby hrdý majitel C5 potřebuji tak dvakrát do týdne :-((((
Jinak Martina v Luici u ternberka maximálně doporučuju.Ochotnej kluk se zkuenostma,co je schopen se na auto mrknout bez nutnosti týdenního odstavení auta v servisu a je vidět,e u to asi párkrát dělal :palec
Samozřejmě za cenu ve výi vimného oproti ,,značkovým´´servisům,kde stejně umí prd a jen vyměňují,dokud se to nepovede
|
|
02.07.2015 13:13 -
|
2836830
|
|
Geff
|
Město: Rumburk, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 37 |
|
|
Ahoj, mám na Vás vechny prosbu o rady. Mám C5 2,2 Tourer 125KW. Jedu domu zařadím 4 ,pustím spojku, zachrastilo to a motor chcíp. Zkouím točit a nic. Diagnostika lexia 0 závad. Kontrola vstřiků- kalibrace jednoho jinak ok. Dáno zpět a auto nechytne. Čerpadlo prej tlačí a má správný tlak. Nestalo se někomu něco podobného? Nutné prosí o rady.
Ahoj, mám na Vás vechny prosbu o rady. Mám C5 2,2 Tourer 125KW. Jedu domu zařadím 4 ,pustím spojku, zachrastilo to a motor chcíp. Zkouím točit a nic. Diagnostika lexia 0 závad. Kontrola vstřiků- kalibrace jednoho jinak ok. Dáno zpět a auto nechytne. Čerpadlo prej tlačí a má správný tlak. Nestalo se někomu něco podobného? Nutné prosí o rady. :-((((:-((((:-((((:-((((
|
|
02.07.2015 17:59 -
|
2836853
|
|
jumep
|
|
|
rozvody?
synchronizacia kluka - vacka ok?
rozvody?
|
|
02.07.2015 19:47 -
|
2836886
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Mno napadlo me ukroucena vacka na cerpadlo jak to byva u RHR ale pokud ma tlak tak to neni ono. Jak rika Petr. Synchronizace v merenych parametrech ti rika co ?
Mno napadlo me ukroucena vacka na cerpadlo jak to byva u RHR ale pokud ma tlak tak to neni ono. Jak rika Petr. Synchronizace v merenych parametrech ti rika co ?
|
|
02.07.2015 21:51 -
|
2836900
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
zkus odpojit vacku(snimac),melo by to chytnout
kdyz ne koukni na EGR nebo klapku
bez auta se spatne radi
mimochodem pokud by vycka zlobila tak na diag se nabonzuje
zkus odpojit vacku(snimac),melo by to chytnout
kdyz ne koukni na EGR nebo klapku
bez auta se spatne radi
mimochodem pokud by vycka zlobila tak na diag se nabonzuje
|
|
03.07.2015 00:09 -
|
2836911
|
|
mrJekill
|
|
|
Tak to straně moc rád o biturbu slyím
Tak to straně moc rád o biturbu slyím :-((((
|
|
03.07.2015 13:32 -
|
2836952
|
|
Geff
|
Město: Rumburk, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 37 |
|
|
jumep napsal(a): rozvody?
Rozvody dělány před 2 roky najet cca 20000
Rozvody dělány před 2 roky najet cca 20000
|
|
03.07.2015 20:27 -
|
2836984
|
|
jumep
|
|
|
z 90% je to o schopnostiach servisaka, ostatne je smolny kus alebo zanedbane auto
z 90% je to o schopnostiach servisaka, ostatne je smolny kus alebo zanedbane auto
|
|
07.07.2015 10:59 -
|
2838225
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Teda taky si nedokáu představit uhoněné biturbo - kdy tomu pravidelně mění olej. Dostat olej nad běnou provozní teplotu znamená letět po německé dálnici jak blázen - alespoň 180 km/h a ne jen chviličku, atd...
Je to dobrej motor tak potřebuje taky dobrej servis - kdy nebude servisovat estiválcový bávo tak se vysype taky.
Teda taky si nedokáu představit uhoněné biturbo - kdy tomu pravidelně mění olej. Dostat olej nad běnou provozní teplotu znamená letět po německé dálnici jak blázen - alespoň 180 km/h a ne jen chviličku, atd...
Je to dobrej motor tak potřebuje taky dobrej servis - kdy nebude servisovat estiválcový bávo tak se vysype taky.
|
|
| |
|
|