| | |
05.11.2015 21:03 -
Re: Olej ve vodě
|
2883194
|
|
Danipet
|
|
|
ahoj litr vody, dnes jsem to nasel, tece to okolo termostatu. Olej neubejva, spis to vypada, ze tam nekdo nalil buh vi co, zitra to vypustim popr. nafotim a dam sem je to hnedy, dnes mi to prislo jako prepalena nemrzka nebo neco nejaka prisada aby se videlo kde to tece
ahoj litr vody, dnes jsem to nasel, tece to okolo termostatu. Olej neubejva, spis to vypada, ze tam nekdo nalil buh vi co, zitra to vypustim popr. nafotim a dam sem je to hnedy, dnes mi to prislo jako prepalena nemrzka nebo neco nejaka prisada aby se videlo kde to tece:nevim
|
|
05.11.2015 21:11 -
|
2883202
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Spí to bude nějaký utěsňovač před prodejem. U naí X7 biturbo jsme měnili box termostatu kde je čidlo teploty chlad. kapaliny. Tama to teklo.
Spí to bude nějaký utěsňovač před prodejem. U naí X7 biturbo jsme měnili box termostatu kde je čidlo teploty chlad. kapaliny. Tama to teklo.
|
|
05.11.2015 21:22 -
|
2883206
|
|
Danipet
|
|
|
Luki c5, jsi kupoval cely, nebo jen to tesneni s okrouzkem??
Luki c5, jsi kupoval cely, nebo jen to tesneni s okrouzkem??
|
|
05.11.2015 21:22 -
|
2883207
|
|
Danipet
|
|
|
Vrazdil bych lidi i ty co delaj tydle sracky na utesneni!
Vrazdil bych lidi i ty co delaj tydle sracky na utesneni!
|
|
05.11.2015 21:27 -
|
2883210
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Někdy by tě ta sračka mohla zachránit, kdy jsi třeba na dovolený.
Koupil sis auto ojetý, tak počítej s tím, e bude taky trochu ojebaný. Nezná jeho historii, tak ti nezbyde nic jinýho, ne odhalovat a odstraňovat závady. To je normální. Musí počítat s tím, e kdy to někdo prodával, tak tomu generálku před prodejem nedělal, ale jen maskoval závady, který by mohly sníit cenu. Ale a je vechny vychytá, bude u mít pokoj. Pokud to není vyloeně past.
Někdy by tě ta sračka mohla zachránit, kdy jsi třeba na dovolený.
Koupil sis auto ojetý, tak počítej s tím, e bude taky trochu ojebaný. Nezná jeho historii, tak ti nezbyde nic jinýho, ne odhalovat a odstraňovat závady. To je normální. Musí počítat s tím, e kdy to někdo prodával, tak tomu generálku před prodejem nedělal, ale jen maskoval závady, který by mohly sníit cenu. Ale a je vechny vychytá, bude u mít pokoj. Pokud to není vyloeně past.
|
|
05.11.2015 21:28 -
|
2883211
|
|
Luki_C5
|
|
|
Davali jsme druhej cely co tu mame, pokud by si potreboval jeden motor tu asi jeste mam. Zjisti co a kde a kdyztak se ozvy. Jo ty cistice,utesnovace a podobne chemie to je peklo.
Davali jsme druhej cely co tu mame, pokud by si potreboval jeden motor tu asi jeste mam. Zjisti co a kde a kdyztak se ozvy. Jo ty cistice,utesnovace a podobne chemie to je peklo.
|
|
05.11.2015 21:33 -
|
2883212
|
|
Luki_C5
|
|
|
Vim moc dobře jak to chodí z dob kdy jsem delal v Kelly. Přijde bazarista e potřebuje přísadu do převodovky,jen a to přejede brány bazaru, Motor Doctor od Tec se prodával nejvíc. Utií to motor na dobu nezbytně nutnou na prodej. Jo je to dzunkle a past vedle pasti. V zimě utěsňovače chladiču sli na dračku. Přes léto lidi dolívaj vodu ale v zimě kdy ma dolívat fridex tak to radi koupí utěsňovač
Vim moc dobře jak to chodí z dob kdy jsem delal v Kelly. Přijde bazarista e potřebuje přísadu do převodovky,jen a to přejede brány bazaru, Motor Doctor od Tec se prodával nejvíc. Utií to motor na dobu nezbytně nutnou na prodej. Jo je to dzunkle a past vedle pasti. V zimě utěsňovače chladiču sli na dračku. Přes léto lidi dolívaj vodu ale v zimě kdy ma dolívat fridex tak to radi koupí utěsňovač :nevim
|
|
05.11.2015 22:00 -
|
2883219
|
|
Danipet
|
|
|
Me to tece na ty 11, kdyz mackam hadici vody, tak jdou bublinky a syci to.
Me to tece na ty 11, kdyz mackam hadici vody, tak jdou bublinky a syci to.
Přílohy: 12207555_1108575152493799_1622891891_o.jpg ( 128272b ) - |
|
05.11.2015 22:09 -
|
2883225
|
|
Luki_C5
|
|
|
Zase taková prkotina za 300,- ale práca bude hrozná
Zase taková prkotina za 300,- ale práca bude hrozná :-(
|
|
07.11.2015 08:45 -
|
2883744
|
|
Danipet
|
|
|
predpokladam, ze to maji na zavit, prace to hrozna bude. Nedelal jste to nekdo??
predpokladam, ze to maji na zavit, prace to hrozna bude. Nedelal jste to nekdo??
|
|
14.11.2015 07:55 -
|
2886520
|
|
Danipet
|
|
|
Ahoj chlapy, tak trubka je vymenena, byl to porod strasnej, proplachl jsem to sna 100l vody a vypada to dobre, auto netlakuje voda a olej neubejva a naopak, uff, diky bohu, ze to byla jen takova kravina, konecne si vychutnavam jizdu a silu biturba. Diky chlapy za rady.
Ahoj chlapy, tak trubka je vymenena, byl to porod strasnej, proplachl jsem to sna 100l vody a vypada to dobre, auto netlakuje voda a olej neubejva a naopak, uff, diky bohu, ze to byla jen takova kravina, konecne si vychutnavam jizdu a silu biturba. Diky chlapy za rady.
|
|
14.11.2015 22:33 -
|
2886895
|
|
Danipet
|
|
|
Ahoj Jardo, nemenil, protoze, to jsem sundavat nemusel mas dobrej pristup kdyz sundas termostat filtr box, tak jsi u ni, diky bohu, jinak je jasny, ze bych je vymenil a muj nazor je takovej, ze se o to prave nekdo snazil vymenit alespon jednu, ta co je u ty trubky a snazil se ji natocit trucho a proto rupla, protoze byla zdeformovana docela. Jinak jsem rad, protoze je to fakt mazel zachovalej.
Ahoj Jardo, nemenil, protoze, to jsem sundavat nemusel mas dobrej pristup kdyz sundas termostat filtr box, tak jsi u ni, diky bohu, jinak je jasny, ze bych je vymenil a muj nazor je takovej, ze se o to prave nekdo snazil vymenit alespon jednu, ta co je u ty trubky a snazil se ji natocit trucho a proto rupla, protoze byla zdeformovana docela. Jinak jsem rad, protoze je to fakt mazel zachovalej.
|
|
14.11.2015 22:35 -
|
2886896
|
|
Danipet
|
|
|
pristi tyden jde na rozvody.
pristi tyden jde na rozvody.
|
|
30.01.2019 17:39 -
|
3205055
|
|
cimbal
|
Město: Jihlava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Ahoj, mám dotaz, odeel mi výměník na automatické převodovce tak, e mám převodový olej v chladiči a motoru (ve formě husté, nahnědlé mastné kae). Nevíte, čím to teď v zimě naředit/rozpustit, aby to lo pořádně propláchnout (nerad bych naleptal motor, případně hadice)? Zkouela se horká voda, ale to je nanic... díky za jakýkoliv tip.
Ahoj, mám dotaz, odeel mi výměník na automatické převodovce tak, e mám převodový olej v chladiči a motoru (ve formě husté, nahnědlé mastné kae). Nevíte, čím to teď v zimě naředit/rozpustit, aby to lo pořádně propláchnout (nerad bych naleptal motor, případně hadice)? Zkouela se horká voda, ale to je nanic... díky za jakýkoliv tip.
|
|
30.01.2019 18:40 -
|
3205062
|
|
jruze
|
|
|
cimbal napsal(a): Ahoj, mám dotaz, odeel mi výměník na automatické převodovce tak, e mám převodový olej v chladiči a motoru (ve formě husté, nahnědlé mastné kae). Nevíte, čím to teď v zimě naředit/rozpustit, aby to lo pořádně propláchnout (nerad bych naleptal motor, případně hadice)? Zkouela se horká voda, ale to je nanic... díky za jakýkoliv tip.
Horká voda s jarem a nechat ohřát - dolejvat vodu tak aby tyto sr..ky přetejkali , několikrát vyměnit vodu v chladiči. Mám to zasebou a dostával jsem to z okruhu hodně dlouho.
Co automat přeil ? - já takto koupil a odeel i automat protoe asi jezdili na málo oleje v AP (olej tekl jen do chlazení- do AP ne )
Horká voda s jarem a nechat ohřát - dolejvat vodu tak aby tyto sr..ky přetejkali , několikrát vyměnit vodu v chladiči. Mám to zasebou a dostával jsem to z okruhu hodně dlouho.
Co automat přeil ? - já takto koupil a odeel i automat protoe asi jezdili na málo oleje v AP (olej tekl jen do chlazení- do AP ne )
|
|
30.01.2019 21:09 -
|
3205106
|
|
cimbal
|
Město: Jihlava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Automat zatím jde, bohuel výměník odeel chvíli po výměně oleje v AP (cca 2500km) a týden po výměně motorového . Jetě mě napadl prací práek - u jsem dal trochu s tím svinčíkem do skleničky s vodou, jar taky zkusím (bude moná etrnějí k motoru?), nechám do rána a porovnám. Moc děkuji za tip.
Automat zatím jde, bohuel výměník odeel chvíli po výměně oleje v AP (cca 2500km) a týden po výměně motorového :-(. Jetě mě napadl prací práek - u jsem dal trochu s tím svinčíkem do skleničky s vodou, jar taky zkusím (bude moná etrnějí k motoru?), nechám do rána a porovnám. Moc děkuji za tip.
|
|
30.08.2022 07:07 -
Olej ve vodě
|
3346269
|
|
michal
|
Město: Olomouc, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 249 |
|
|
Zdravím,
včera jsem si kontroloval vodu a zjistil jsem e je hnědá víc foto v příloze. Je moné e je stará, tak takhle změnila barvu nebo to spíe bude patné těsnění pod hlavou? Stava se u motoru 2.0HDi 120kW RHH, e by těsnění začalo propoutět? Nejsem si vědom přehřátí motoru, teda aspoň jsem nikdy nebyl podle budíku na maximálně hodnotě. Přijde mi e cítím s chladící kapaliny spáleninu ale to si nejsem jist. Děkuji
Zdravím,
včera jsem si kontroloval vodu a zjistil jsem e je hnědá víc foto v příloze. Je moné e je stará, tak takhle změnila barvu nebo to spíe bude patné těsnění pod hlavou? Stava se u motoru 2.0HDi 120kW RHH, e by těsnění začalo propoutět? Nejsem si vědom přehřátí motoru, teda aspoň jsem nikdy nebyl podle budíku na maximálně hodnotě. Přijde mi e cítím s chladící kapaliny spáleninu ale to si nejsem jist. Děkuji
Přílohy: WhatsApp Image 2022-08-29 at 19.28.24.jpeg ( 173458b ) - Chladící kapalina |
|
30.08.2022 07:30 -
|
3346278
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
Řekl bych, e v minulosti dolo k nevhodnému smíchání různých kapalin a takhle se to vysráelo. Pořádně propláchnout systém a pak nalít novou podle chuti ... Na přítomnost spalin v chl. kapalině se dá udělat test.
Řekl bych, e v minulosti dolo k nevhodnému smíchání různých kapalin a takhle se to vysráelo. Pořádně propláchnout systém a pak nalít novou podle chuti ... Na přítomnost spalin v chl. kapalině se dá udělat test.
|
|
30.08.2022 07:33 -
|
3346280
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
dle fota je to ja pise Milan,smichani chladicich kapalin..vylejt,proplach ,nalit co patri
olej ve vode vypada jinak
dle fota je to ja pise Milan,smichani chladicich kapalin..vylejt,proplach ,nalit co patri
olej ve vode vypada jinak
|
|
| |
|
|