Krásný den přátelé tak u jsem tady, v servise to hodil na diag, jedinou chybu nebo závadu jakou nala diag bylo patné havení(jedna svíčka) Jinak palivový filtr byl úplně černý-výměna a jetě mi tam chyběl krouek silemblok v krytu motoru-doplněn, auto se zdá v pořádku Zajel jsem jetě na benzinu a tam koupil a nalil do nádre čistící kapalinu na tryskydiesel a kvalitní aditivum. Auto má odpich a lape jak má, uvidíme jak mu to vydrí
VIF je OK ale čistící prostředek na vstřiky??? Citroen výslovně zakazuje jakékoli čističe hrozí pokození vstřikovačů!!
VIF je OK ale čistící prostředek na vstřiky??? Citroen výslovně zakazuje jakékoli čističe hrozí pokození vstřikovačů!! ;-)
15.01.2016 16:31 -
Re: Zhasínání motoru / C5 III 2.0 HDi
VIF je OK ale čistící prostředek na vstřiky??? Citroen výslovně zakazuje jakékoli čističe hrozí pokození vstřikovačů!!
Některý automobilky doporučujou čistící aditivum Keropur od BASF (myslím,e ho dodává i Citroen),ale nemůu ho nikde sehnat za "rozumnou" cenu. Pouze v autorizákách a tam za něj chtějí úplný nesmysl...
Některý automobilky doporučujou čistící aditivum Keropur od BASF (myslím,e ho dodává i Citroen),ale nemůu ho nikde sehnat za "rozumnou" cenu. Pouze v autorizákách a tam za něj chtějí úplný nesmysl...
15.01.2016 16:42 -
Re: Zhasínání motoru / C5 III 2.0 HDi
Ve vech pr.postupech to výslovně zakazují ale zeptám se ti jestli nezapomenu (mám tam dost objednáno a i vstřiky od nich tak to svedu na ně )
Ve vech pr.postupech to výslovně zakazují ale zeptám se ti jestli nezapomenu (mám tam dost objednáno a i vstřiky od nich tak to svedu na ně :-)))))