17.11.2013 11:25 -
bzučení motoru po vypnutí
|
2638957
|
|
citrón02
|
Město: Přerov, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) Tourer | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Po vypnutí motoru a vytaení klíče mi v motoru jetě něco bzučí po dobu cca 1-2 min. a to i tehdy, pokud ujedu třeba jen 2 km-neví někdo, co by to mohlo být, nebo - setkal se někdo s tímto bručením? Je to takové jemné bzučení. Kdy je zavřená kapota, tak to venku ani není skoro slyet. Pokud ji otevřu,slyím jemné bručení, jako rotaci nějakého motorku-děkuji za odpověď.
Po vypnutí motoru a vytaení klíče mi v motoru jetě něco bzučí po dobu cca 1-2 min. a to i tehdy, pokud ujedu třeba jen 2 km-neví někdo, co by to mohlo být, nebo - setkal se někdo s tímto bručením? Je to takové jemné bzučení. Kdy je zavřená kapota, tak to venku ani není skoro slyet. Pokud ji otevřu,slyím jemné bručení, jako rotaci nějakého motorku-děkuji za odpověď.
|
|
17.11.2013 11:46 -
Re: bzučení motoru po vypnutí
|
2638962
|
|
jumep
|
|
|
to co tak dlho vrci je membrana ventilu kde uteka podtlak, je to uplne normalne
to co tak dlho vrci je membrana ventilu kde uteka podtlak, je to uplne normalne
|
|
17.11.2013 19:57 -
Re: bzučení motoru po vypnutí
|
2639067
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
toto mi robi tiez, vrci hrci dviha sa klesa, piska , proste taky transformer, zije svoj zivot
ked je blba baterka asi je s tym kopa srandy, ci nie
toto mi robi tiez, vrci hrci dviha sa klesa, piska , proste taky transformer, zije svoj zivot
ked je blba baterka asi je s tym kopa srandy, ci nie :-))))
|
|
| |