23.09.2015 22:04 -
Re: Engine Oil Pressure too low
|
2865941
|
|
jumep
|
|
|
tak to moc toho nevedel ....
toto co popisujes si nemyslim ze je problemom toho ...
tak to moc toho nevedel ....
toto co popisujes si nemyslim ze je problemom toho ...
|
|
23.09.2015 22:13 -
|
2865943
|
|
shagy
|
Město: Hlohovec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 4 |
|
|
on sa skôr venuje mechanickym veciam a na diagnostiku ma mladieho partaka. Vedel, nevedel, mne ako hovori auto ide bezproblémovo a uvidím čo to bude robi.
on sa skôr venuje mechanickym veciam a na diagnostiku ma mladieho partaka. Vedel, nevedel, mne ako hovori auto ide bezproblémovo a uvidím čo to bude robi.
|
|
25.10.2015 21:05 -
|
2877919
|
|
shagy
|
Město: Hlohovec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v X | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Tak nakoniec chybný snímač kžukového hriadeža.
Tak nakoniec chybný snímač kžukového hriadeža.
|
|
08.12.2015 18:39 -
|
2895653
|
|
Devilian
|
|
|
Tak zda sa, ze moja vymena naftaka za spolahlivy benzin nevysla Neviete, kde by som zohnal olejove cerpadlo
1001 C7(alebo RP 1001 G0) za menej ako 200 eur?
Tak zda sa, ze moja vymena naftaka za spolahlivy benzin nevysla :) Neviete, kde by som zohnal olejove cerpadlo
1001 C7(alebo RP 1001 G0) za menej ako 200 eur?
|
|
08.12.2015 20:39 -
|
2895723
|
|
jumep
|
|
|
bohuzial, asi len v citroene
bohuzial, asi len v citroene
|
|
14.12.2015 20:55 -
|
2897246
|
|
Devilian
|
|
|
Zacinam byt uz nahnevany. Vymenene olejove cerpadlo, tlak stale nizky. Merali tam tlak merakom, a naozaj na volnobeh nedosahoval ani meratelne hodnoty. Pre istotu tym merakom merali aj fabiu, tak ukazoval dobre, takze nie je pokazeny. Mechanik nevie, co ma dalej robit. Ja zacinam premyslat nad zosrotovanim. Vie mi niekto poradit, co okrem olejoveho cerpadla (v ktorom v novom nieco hrkalo, ale vraj to tak ma byt, vraj je tam nejaka gulicka ci co) a senzoru tlaku oleja to moze byt? Kazda rada mi pomoze...
Zacinam byt uz nahnevany. Vymenene olejove cerpadlo, tlak stale nizky. Merali tam tlak merakom, a naozaj na volnobeh nedosahoval ani meratelne hodnoty. Pre istotu tym merakom merali aj fabiu, tak ukazoval dobre, takze nie je pokazeny. Mechanik nevie, co ma dalej robit. Ja zacinam premyslat nad zosrotovanim. Vie mi niekto poradit, co okrem olejoveho cerpadla (v ktorom v novom nieco hrkalo, ale vraj to tak ma byt, vraj je tam nejaka gulicka ci co) a senzoru tlaku oleja to moze byt? Kazda rada mi pomoze...
|
|
15.12.2015 10:12 -
|
2897357
|
|
Devilian
|
|
|
Tak problem sa nasiel. Pri montazi drziaka na olejovy filter (cely ten kovovy diel) sa podarilo stratit jednu zaslepku asi na prepad oleja spat do olejovej vane. Neviete niekto ako to vyzera a kde to najdem?
Tak problem sa nasiel. Pri montazi drziaka na olejovy filter (cely ten kovovy diel) sa podarilo stratit jednu zaslepku asi na prepad oleja spat do olejovej vane. Neviete niekto ako to vyzera a kde to najdem?
|
|
| |