02.05.2013 16:54 -
Výměna celé náplně automatické převodovky
|
2574574
|
|
rendys74
|
Město: Karviná, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 8 |
|
|
Ve více vláknech tady na foru jsem četl,e se dá v automatu olej vyměnit pouze částečně. Na netu jsem nael kousek od Brna firmu,která olej vymění kompletně celý.Navíc převodovku propláchne a vyčistí. Ale není to zrovna levné. Na mého citroue 6900Kč.Věci znalí,co vy na to? Tady je odkaz: www.zp-automatic.cz
Ve více vláknech tady na foru jsem četl,e se dá v automatu olej vyměnit pouze částečně. Na netu jsem nael kousek od Brna firmu,která olej vymění kompletně celý.Navíc převodovku propláchne a vyčistí. Ale není to zrovna levné. Na mého citroue 6900Kč.Věci znalí,co vy na to? Tady je odkaz: www.zp-automatic.cz
|
|
02.05.2013 19:11 -
Re: Výměna celé náplně automatické převodovky
|
2574615
|
|
rendys74
|
Město: Karviná, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 8 |
|
|
No právě. Auto mám měsíc.Dovoz z Holandska.Kupoval jsem to na čistopisu a před koupí jsem absolvoval prohlídku v Citroenu Uherské Hraditě. Serviska u toho sice nebyla,ale technik mi v databázi o tom autě vyhledal kde co,ale o výměně oleje ani zmínka. Take bych tuto očistnou kůru+výměnu oleje autu dopřál. Věřím,e mi to převodovka vrátí spolehlivostí.Mimochodem,nael jsem dalí firmu v Kojetíně. Jmenují se Kaps automatic. Vypadá to,e se to servisování automatů u nás,začíná rozrůstat.Díky bohu za to. A automatem na věčné časy a nikdy jinak.
No právě. Auto mám měsíc.Dovoz z Holandska.Kupoval jsem to na čistopisu a před koupí jsem absolvoval prohlídku v Citroenu Uherské Hraditě. Serviska u toho sice nebyla,ale technik mi v databázi o tom autě vyhledal kde co,ale o výměně oleje ani zmínka. Take bych tuto očistnou kůru+výměnu oleje autu dopřál. Věřím,e mi to převodovka vrátí spolehlivostí.Mimochodem,nael jsem dalí firmu v Kojetíně. Jmenují se Kaps automatic. Vypadá to,e se to servisování automatů u nás,začíná rozrůstat.Díky bohu za to. A automatem na věčné časy a nikdy jinak.:-))))
|
|
| |