| | |
23.03.2016 10:26 -
Re: Klínový řemen přísluenství
|
2931076
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Jak u jsem psal, benzínová Toyota Corolla.
Potkané to bylo, po opravě moc ne - ta zlámaná vahadla jsem nael leet pod vrchním víkem motoru, kdy jsem to jednou rozdělal - "opravář" jen na vačku dole (OHV motor) vrátil klínek a pro jistotu ozubené kolo jetě přibodoval svářečkou.
Psal jsem o tom hlavně proto, e mě překvapilo, e se to na tom motoru za jízdy nepoznalo.
Jak u jsem psal, benzínová Toyota Corolla.
Potkané to bylo, po opravě moc ne - ta zlámaná vahadla jsem nael leet pod vrchním víkem motoru, kdy jsem to jednou rozdělal - "opravář" jen na vačku dole (OHV motor) vrátil klínek a pro jistotu ozubené kolo jetě přibodoval svářečkou. :-d
Psal jsem o tom hlavně proto, e mě překvapilo, e se to na tom motoru za jízdy nepoznalo.
|
|
23.03.2016 10:40 -
|
2931079
|
|
jumep
|
|
|
tolko k sportovym filtrom a podobne .. ked nepoznas ze ti ide motor na polku ventilov tazko spoznas sportovy filter ...
kazdopadne si to asi netocil v spravnych tockach a tahu, kde to muselo zakonite byt lenivsie
tolko k sportovym filtrom a podobne .. ked nepoznas ze ti ide motor na polku ventilov tazko spoznas sportovy filter ...
kazdopadne si to asi netocil v spravnych tockach a tahu, kde to muselo zakonite byt lenivsie
|
|
23.03.2016 11:44 -
|
2931085
|
|
pavelmb
|
|
|
No jasně,e jdou na výměnu vechny,ono u je to jedno a je pravda,e kdyby byl nějaký načatý,tak by to byla zbytečná práce.
No jasně,e jdou na výměnu vechny,ono u je to jedno a je pravda,e kdyby byl nějaký načatý,tak by to byla zbytečná práce.
|
|
29.03.2016 17:01 -
|
2934230
|
|
pavelmb
|
|
|
Tak motor běí,jen to přestalo dobíjet a kdy jsme dali jiný alternátor tak po nastartování jde ručička doleva a začne se z něj kouřit a během 15-20 vteřin běhu se na něj nedá sáhnout.
Tak motor běí,jen to přestalo dobíjet a kdy jsme dali jiný alternátor tak po nastartování jde ručička doleva a začne se z něj kouřit a během 15-20 vteřin běhu se na něj nedá sáhnout.
|
|
29.03.2016 19:58 -
|
2934253
|
|
pavelmb
|
|
|
No pravě,e do té doby ne se to vechno namotalo a po výměně ne popraskaly ty vahadla to vechno lapalo jak má.Ten řemen byl zpuchřelý.A co kdy se bude hřát i ten dalí altík?
No pravě,e do té doby ne se to vechno namotalo a po výměně ne popraskaly ty vahadla to vechno lapalo jak má.Ten řemen byl zpuchřelý.A co kdy se bude hřát i ten dalí altík?
|
|
29.03.2016 20:53 -
|
2934270
|
|
pavelmb
|
|
|
Aku je dobrá a při odpojeném kabelu se taky hřeje.Tam není co patně zapojit.Jsou tam dva kabely a nepustí tě ty očka na nich.Kabel jsme nezkoueli.
Aku je dobrá a při odpojeném kabelu se taky hřeje.Tam není co patně zapojit.Jsou tam dva kabely a nepustí tě ty očka na nich.Kabel jsme nezkoueli.
|
|
29.03.2016 21:56 -
|
2934280
|
|
pavelmb
|
|
|
Jo jasně.Ono ani nic z elektriky rozděláno nebylo.
Jo jasně.Ono ani nic z elektriky rozděláno nebylo.
|
|
30.03.2016 14:06 -
|
2934340
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
mas tam nekde neco spatne elektricky
to ze se ti nemotal remen a potkalo se ti to byl jedenz naslednych dusledku
prvni ze se znicil alternator a druhej v navaznosti se ti pretrhl remen prislusenstvi
pokud se ti hreje baterie tak asi bude neco spatne..a to baterii jen tak nejakej odber nerozhazi
zmer odber a uvidis
mas tam nekde neco spatne elektricky
to ze se ti nemotal remen a potkalo se ti to byl jedenz naslednych dusledku
prvni ze se znicil alternator a druhej v navaznosti se ti pretrhl remen prislusenstvi
pokud se ti hreje baterie tak asi bude neco spatne..a to baterii jen tak nejakej odber nerozhazi
zmer odber a uvidis
|
|
30.03.2016 19:53 -
|
2934517
|
|
pavelmb
|
|
|
Tak auto je doma.Děkuji vem za rady.Jen jetě jedna asi maličkost.Občas pípne a problikne servis ale ádnou hláku to nepíe.
Tak auto je doma.Děkuji vem za rady.Jen jetě jedna asi maličkost.Občas pípne a problikne servis ale ádnou hláku to nepíe.
|
|
19.11.2016 23:26 -
|
3013902
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Tak včera měněn klínový řemen po 50 tis. km, po celém obvodu mezi dráky praskliny, vůbec jsem nechápal, jak mohl jetě plnit svojí funkci a nepřetrhnout se , myslel jsem, e vydrí daleko víc, jetě e jsem ho koupil s olejem a filtry, vypadal na to, e by u ani zimu nedal, tím jenom chci upozornit vechny ostatní, aby s kontrolou a případnou výměnou neotáleli jako já, mohlo by se to vymstít.
Tak včera měněn klínový řemen po 50 tis. km, po celém obvodu mezi dráky praskliny, vůbec jsem nechápal, jak mohl jetě plnit svojí funkci a nepřetrhnout se :-o, myslel jsem, e vydrí daleko víc, jetě e jsem ho koupil s olejem a filtry, vypadal na to, e by u ani zimu nedal, tím jenom chci upozornit vechny ostatní, aby s kontrolou a případnou výměnou neotáleli jako já, mohlo by se to vymstít. ;-)
|
|
19.11.2016 23:41 -
|
3013915
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Jo, tos mi měl napsat loni v létě
.link.
obrázky:
.link. .link.
A jen abych doplnil informaci v odkazovaném příspěvku - po výměně řemene za nový (Gates) se napínací kladka uklidnila a ve bez problémů a bez výměny kladek slouí nadále. Meyle řemen u nikdy více.
Jo, tos mi měl napsat loni v létě :-d
http://www.c5club.cz/diskuze/single/2835552-re-pri-jizde-chcipne-motor-c5-ii-1-6-hdi/
obrázky:
http://www.c5club.cz/download.php?fileid=2835553&z=yes http://www.c5club.cz/download.php?fileid=2835554&z=yes
A jen abych doplnil informaci v odkazovaném příspěvku - po výměně řemene za nový (Gates) se napínací kladka uklidnila a ve bez problémů a bez výměny kladek slouí nadále. Meyle řemen u nikdy více.
|
|
19.11.2016 23:50 -
|
3013922
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Já ho zatím rezervanej neměl, ale ty praskliny skoro stejné, koukám, e tys měl 4 dráky , já mám 6.
Zlatý starý totalitní kodovky, sundal jsi ze enský punčocháče, zavázal a jelo se dál.
Já ho zatím rezervanej neměl, ale ty praskliny skoro stejné, koukám, e tys měl 4 dráky :-)), já mám 6. :-d
Zlatý starý totalitní kodovky, sundal jsi ze enský punčocháče, zavázal a jelo se dál. :-))))
|
|
22.11.2016 00:34 -
|
3014388
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
Nazdar kluci, nemozem nahodit drazkovy remen. Mam ho 1705mm dlhy. Co pozeram autodielygafa maju tam 1705 az 1710. Napinaciu kladku mam novu a je este stale zaaretovana v polohe najviac uvolnena. Snazim sa tlacit do nej ale viac uz uvolnit nejde.Takze nejaky tip?
Nazdar kluci, nemozem nahodit drazkovy remen. Mam ho 1705mm dlhy. Co pozeram autodielygafa maju tam 1705 az 1710. Napinaciu kladku mam novu a je este stale zaaretovana v polohe najviac uvolnena. Snazim sa tlacit do nej ale viac uz uvolnit nejde.Takze nejaky tip?
|
|
22.11.2016 14:39 -
|
3014554
|
|
jumep
|
|
|
zaaretovana urcite neni v polohe najviac odtiahnuta, vytiahni aretaciu a pojde ti este viac napnut
zaaretovana urcite neni v polohe najviac odtiahnuta, vytiahni aretaciu a pojde ti este viac napnut
|
|
| |
|
|