| | |
15.03.2016 14:40 -
Re: Prasklý klínový řemen C5 2,0hdi
|
2929145
|
|
jruze
|
|
|
Tak by mne zajímalo kdo smazal a proč mé přízpěvky v tomto vlákně to jako nebyly k věci nebo ?
Tak by mne zajímalo kdo smazal a proč mé přízpěvky v tomto vlákně to jako nebyly k věci nebo ?
|
|
15.03.2016 14:49 -
|
2929159
|
|
pavelmb
|
|
|
Tak to netuím ale rád bych znal tvůj názor.
Tak to netuím ale rád bych znal tvůj názor.
|
|
15.03.2016 15:29 -
|
2929190
|
|
pavelmb
|
|
|
Take asi bude lepí jiný motor.Holý ho můu mít za 3500kč
Take asi bude lepí jiný motor.Holý ho můu mít za 3500kč
|
|
15.03.2016 15:30 -
|
2929193
|
|
pavelmb
|
|
|
po výměně toho řemene to jetě neteklo.To a po ujetí těch 150ti km
po výměně toho řemene to jetě neteklo.To a po ujetí těch 150ti km
|
|
15.03.2016 16:52 -
|
2929230
|
|
pavelmb
|
|
|
A kolik jich tam je?Já mám jedno za 267,-.A je jisté,e nebudou nakopnuté ventily?
A kolik jich tam je?Já mám jedno za 267,-.A je jisté,e nebudou nakopnuté ventily?
|
|
15.03.2016 18:40 -
|
2929258
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
pavelmb napsal(a): Zdravím,minulý týden mi praskl klínový a po výměně ztrácel výkon ve vyích otáčkách.Po dvou dnech jedění ztratil výkon úplně a jede asi na jeden válec a pod autem se objevila docela velká olejová skvrna.Mohlo se stát,e by ten řemen prosekl nějakou hadici a zničil nenávratně motor?Díky za rady.Pavel
pavelmb napsal(a): take potkaný?
Pokud ti to jede a nemlátí a nemlátilo - to bys slyel .... tak to není potkaný, jen je to asi posunutý na rozvodech o pár zubů a NIC tomu asi není, jen udělat rozvody a je to OK. Pokud jde otočit motorem a nic tomu nebrání, pokud kdy si jel nebyly slyet ádné rány z motoru, tak jen udělej rozvody a nic jiného nerozdělávej... přetěsnit gufero na servočerpadle ....
Pokud ti to jede a nemlátí a nemlátilo - to bys slyel .... tak to není potkaný, jen je to asi posunutý na rozvodech o pár zubů a NIC tomu asi není, jen udělat rozvody a je to OK. Pokud jde otočit motorem a nic tomu nebrání, pokud kdy si jel nebyly slyet ádné rány z motoru, tak jen udělej rozvody a nic jiného nerozdělávej... přetěsnit gufero na servočerpadle ....
|
|
15.03.2016 19:35 -
Re: Klínový řemen přísluenství
|
2929288
|
|
jumep
|
|
|
odporucam dat to vackove kolecko dole
poznam cloveka co mu to spravilo nieco podobne a podobne dosiel domov, zaaretovat to kupodivu islo ale motor sa nedal nastartovat a ked sme dali kolecko vackove dole bolo uplne zle otocene (utrhnuty kolik)
rovnako s tym prisiel domov, len ze to slablo, rano uz nenastartoval
odporucam dat to vackove kolecko dole
poznam cloveka co mu to spravilo nieco podobne a podobne dosiel domov, zaaretovat to kupodivu islo ale motor sa nedal nastartovat a ked sme dali kolecko vackove dole bolo uplne zle otocene (utrhnuty kolik)
rovnako s tym prisiel domov, len ze to slablo, rano uz nenastartoval
|
|
15.03.2016 20:21 -
|
2929303
|
|
jumep
|
|
|
jemu ten remen tou cestou tolko krat skocil a tolko krat sa to cele pretocilo ze ked sa to rozhodilo tak to vypadalo ok
jemu ten remen tou cestou tolko krat skocil a tolko krat sa to cele pretocilo ze ked sa to rozhodilo tak to vypadalo ok
|
|
16.03.2016 12:07 -
|
2929356
|
|
pavelmb
|
|
|
Moc díky za rady v sobotu to rozebereme a pak se uvidí.Dám vědět.Jen by mě zajímalo,jestli je moné aby se (a u jakkoli) rozhodili rozvody a zároveň teklo servo (pravděpodobně těsnícím kroukem).A dá se to gufero někde koupit samostatně?
Moc díky za rady v sobotu to rozebereme a pak se uvidí.Dám vědět.Jen by mě zajímalo,jestli je moné aby se (a u jakkoli) rozhodili rozvody a zároveň teklo servo (pravděpodobně těsnícím kroukem).A dá se to gufero někde koupit samostatně?
|
|
16.03.2016 16:41 -
|
2929379
|
|
pavelmb
|
|
|
a neví náhodou ten rozměr a jestli je normální,e se ty dvě závady stanou najednou.
a neví náhodou ten rozměr a jestli je normální,e se ty dvě závady stanou najednou.
|
|
22.03.2016 09:22 -
|
2930654
|
|
pavelmb
|
|
|
Tak záhada vyřeena.Popraskala vahadla na třech válcích a olej vytekl ze serva.Koupil jsem hlavu i s vačkovým kolem a servo a zítra snad budu zase jezdit.
Tak záhada vyřeena.Popraskala vahadla na třech válcích a olej vytekl ze serva.Koupil jsem hlavu i s vačkovým kolem a servo a zítra snad budu zase jezdit.
|
|
23.03.2016 00:58 -
|
2930979
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Nevím, jak je na tom tenhle motor, ale měl jsem kdysi 12V motor, kde byla po nějaké příhodě s ustřieným klínkem na vačce zlomená 4 vahadla (na kadém válci jedno) a za jízdy se to vůbec nepoznalo - benzínová Corolla 1.3 12V z roku 1986.
U jsem jí tak koupil.
Nevím, jak je na tom tenhle motor, ale měl jsem kdysi 12V motor, kde byla po nějaké příhodě s ustřieným klínkem na vačce zlomená 4 vahadla (na kadém válci jedno) a za jízdy se to vůbec nepoznalo - benzínová Corolla 1.3 12V z roku 1986. :-d
U jsem jí tak koupil.
|
|
| |
|
|