| | |
02.03.2013 17:06 -
Kolísavé otáčky, zdechající motor a cukání / C5 III diesel
|
2553022
|
|
Renca24
|
Město: Valaské Meziříčí, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 13 |
|
|
Ahoj,
prosím, potřebuju radu, jak jinak, e Pokud budete vědět Mám dalí problém, tak zkouím se obrátit na Vás, třeba jste to u řeili a v diskuzi jsem svůj problém nikde nenala Začaly mi kolísat občas otáčky na volnoběhu a u se mi stalo, e motor prostě zdechnul - nastartuju potom bez problémů. A druhý dotaz, auto cuká při otáčkách kolem 2 tisíc a palivovým filtrem to není, ten jsme měnili, nemáte s těmito problémy zkuenost? Dííííííííky moc
Ahoj,
prosím, potřebuju radu, jak jinak, e :) Pokud budete vědět :) Mám dalí problém, tak zkouím se obrátit na Vás, třeba jste to u řeili a v diskuzi jsem svůj problém nikde nenala:( Začaly mi kolísat občas otáčky na volnoběhu a u se mi stalo, e motor prostě zdechnul - nastartuju potom bez problémů. A druhý dotaz, auto cuká při otáčkách kolem 2 tisíc a palivovým filtrem to není, ten jsme měnili, nemáte s těmito problémy zkuenost? Dííííííííky moc :)
|
|
02.03.2013 21:10 -
Re: Kolísavé otáčky, zdechající motor a cukání / C5 III diesel
|
2553087
|
|
jumep
|
|
|
mozes s tym prejst do antipollution fault,
kazdopadne bez diagnostiky to nepotvrdim, ale myslim si ze je nacaty regulator tlaku (okolo 130EUR predava citroen)
neni su za filtrom vidiet bubliny?
mozes s tym prejst do antipollution fault,
kazdopadne bez diagnostiky to nepotvrdim, ale myslim si ze je nacaty regulator tlaku (okolo 130EUR predava citroen)
neni su za filtrom vidiet bubliny?
|
|
02.03.2013 21:41 -
|
2553102
|
|
DOUFAK
|
|
|
Co takhle kvalitka nafty,která v naich končinách v ČR dost a dost kulhá a pokulhává.patná nafta dokáe moooc pozlobit.
Co takhle kvalitka nafty,která v naich končinách v ČR dost a dost kulhá a pokulhává.patná nafta dokáe moooc pozlobit.:nevim
|
|
02.03.2013 22:14 -
|
2553109
|
|
Renca24
|
Město: Valaské Meziříčí, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 13 |
|
|
takový dotaz: kde je regulátor tlaku? Je fakt, e na diagnostiku se chystáme. Na filtr se mrknu zítra a uvidíme. Naftu bereme jen na Benzina, a to jsem si myslela, e to je docela kvalita Tak nevím... Chjo, jsem z toho na větvi
takový dotaz: kde je regulátor tlaku? :-d Je fakt, e na diagnostiku se chystáme. Na filtr se mrknu zítra a uvidíme. Naftu bereme jen na Benzina, a to jsem si myslela, e to je docela kvalita :-( Tak nevím... Chjo, jsem z toho na větvi :-((((
|
|
02.03.2013 22:17 -
|
2553115
|
|
jumep
|
|
|
na cerpadle, na tom nic neuvidis
na cerpadle, na tom nic neuvidis
|
|
02.03.2013 22:22 -
|
2553117
|
|
Hanz 397
|
|
|
Předpokládám,e tam jsou piezo vstřiky? Motor za jízdy z ničeho nic zakube,pak to udělá jetě několikrát a pak třeba zdechne? Moná bych se zaměřil na ně-změřit odpor... někdo určo bude vědět,kolik má být.
Předpokládám,e tam jsou piezo vstřiky? Motor za jízdy z ničeho nic zakube,pak to udělá jetě několikrát a pak třeba zdechne? Moná bych se zaměřil na ně-změřit odpor... někdo určo bude vědět,kolik má být.
|
|
02.03.2013 22:26 -
|
2553122
|
|
jumep
|
|
|
mal som tu auto ktoremu kolisali otacky tiez, na diag lietal tlak paliva, vymenili sme regulator a odvtedy sa clovek neozval, budem mu muset zavolat, lebo som sam zvedavy
mal som tu auto ktoremu kolisali otacky tiez, na diag lietal tlak paliva, vymenili sme regulator a odvtedy sa clovek neozval, budem mu muset zavolat, lebo som sam zvedavy
|
|
02.03.2013 22:43 -
|
2553125
|
|
Renca24
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): Předpokládám,e tam jsou piezo vstřiky? Motor za jízdy z ničeho nic zakube,pak to udělá jetě několikrát a pak třeba zdechne? Moná bych se zaměřil na ně-změřit odpor... někdo určo bude vědět,kolik má být.
Asi tak: jedeme, vyřadíme na volnoběh a zdechne to občas (teda zatím jen 2x) a jak máme nastartované a motor je jetě chladný, tak to kolísá. Cuká to při jízdě kolem těch 2 tisíc, jak je to pod dva nebo nad, tak v pohodě, tak nevím
Asi tak: jedeme, vyřadíme na volnoběh a zdechne to občas (teda zatím jen 2x) a jak máme nastartované a motor je jetě chladný, tak to kolísá. Cuká to při jízdě kolem těch 2 tisíc, jak je to pod dva nebo nad, tak v pohodě, tak nevím :(
|
|
02.03.2013 22:45 -
|
2553126
|
|
Renca24
|
|
|
jumep napsal(a): mal som tu auto ktoremu kolisali otacky tiez, na diag lietal tlak paliva, vymenili sme regulator a odvtedy sa clovek neozval, budem mu muset zavolat, lebo som sam zvedavy b
Musím se objednat na diagnostiku, a mi borec řekne, co tam je či není A jak tam nic nebude, tak nevím teda no Kadopádně závěry napíu zde Ale asi je to častá porucha. Přitom citro nemá tolik najeto (130 tisíc) a opravdu dáváme kvalitní olej a snad i naftu
mal som tu auto ktoremu kolisali otacky tiez, na diag lietal tlak paliva, vymenili sme regulator a odvtedy sa clovek neozval, budem mu muset zavolat, lebo som sam zvedavy b
Musím se objednat na diagnostiku, a mi borec řekne, co tam je či není :( A jak tam nic nebude, tak nevím teda no :( Kadopádně závěry napíu zde :-) Ale asi je to častá porucha. Přitom citro nemá tolik najeto (130 tisíc) a opravdu dáváme kvalitní olej a snad i naftu :)
|
|
02.03.2013 22:46 -
|
2553129
|
|
jumep
|
|
|
presne toto to robilo ako popisujes, akurat jemu to nikdy neskapalo
presne toto to robilo ako popisujes, akurat jemu to nikdy neskapalo
|
|
02.03.2013 22:55 -
|
2553134
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Renčo. Vdy to má k jumepovi 140km. Tak tam zajeď.
Renčo. Vdy to má k jumepovi 140km. Tak tam zajeď.
|
|
02.03.2013 23:00 -
|
2553136
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jetě nelámej hůl. Tyhle motory jsou docela dráky a jestli ho někdo nezprasečil, tak se odstraní závada a bude si lebedit.
Ale musí sebou hodit. Předseda bude celej duben nedostupnej.
Jetě nelámej hůl. Tyhle motory jsou docela dráky a jestli ho někdo nezprasečil, tak se odstraní závada a bude si lebedit.
Ale musí sebou hodit. Předseda bude celej duben nedostupnej. :-)
|
|
02.03.2013 23:15 -
|
2553137
|
|
Renca24
|
|
|
Mikra napsal(a): Jetě nelámej hůl. Tyhle motory jsou docela dráky a jestli ho někdo nezprasečil, tak se odstraní závada a bude si lebedit. Ale musí sebou hodit. Předseda bude celej duben nedostupnej.
Tak je to dotáhlé z Belgie z exekucí, take snad to nebude nijak moc pokazené U to máme rok a začalo to tohle dělat Ale bohuel ojetina je ojetina. Třeba svými dotazy a zjitěními někomu taky pomůu, kdo to řeí Nerada bych poslala auto ze srázu, kdy stálo celé úspory
Jetě nelámej hůl. Tyhle motory jsou docela dráky a jestli ho někdo nezprasečil, tak se odstraní závada a bude si lebedit. Ale musí sebou hodit. Předseda bude celej duben nedostupnej. :-)
Tak je to dotáhlé z Belgie z exekucí, take snad to nebude nijak moc pokazené :( U to máme rok a začalo to tohle dělat :( Ale bohuel ojetina je ojetina. Třeba svými dotazy a zjitěními někomu taky pomůu, kdo to řeí :) Nerada bych poslala auto ze srázu, kdy stálo celé úspory :D
|
|
03.03.2013 01:32 -
|
2553144
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
Moná je to blbost, u jsem to tu i někde psal k podobné diskusi.. mladé tohle dělal EGR ventil (ovem na benzínu), při studeným motoru na volnoběh kolísání otáček a semtam, kdyř člověk chtěl podřadit před křiovatkou, vylápl spojku, tak to chcíplo... vyčistil se a byl klid
Moná je to blbost, u jsem to tu i někde psal k podobné diskusi.. mladé tohle dělal EGR ventil (ovem na benzínu), při studeným motoru na volnoběh kolísání otáček a semtam, kdyř člověk chtěl podřadit před křiovatkou, vylápl spojku, tak to chcíplo... vyčistil se a byl klid :nevim
|
|
03.03.2013 08:55 -
|
2553160
|
|
Renca24
|
|
|
U váry EGR ventil to dělal taky - ale na Jumperu. Kdy s námi jel, tak prý mu to dělalo jinak. Kadopádně to snad rozlutí diagnostika
U váry EGR ventil to dělal taky - ale na Jumperu. Kdy s námi jel, tak prý mu to dělalo jinak. Kadopádně to snad rozlutí diagnostika ;-)
|
|
03.03.2013 11:57 -
|
2553188
|
|
jumep
|
|
|
tak som mu volal, ze odkedy sme to spravili to chodi ok, aj kolisanie otacok sa nedeje aj auto ide ako ma a tiez mal okolo 130t km na tom, cize si myslim ze to aj tu bude regulator, ale ako som hovoril, bez diagnostiky to potvrdit nejde
tak som mu volal, ze odkedy sme to spravili to chodi ok, aj kolisanie otacok sa nedeje aj auto ide ako ma a tiez mal okolo 130t km na tom, cize si myslim ze to aj tu bude regulator, ale ako som hovoril, bez diagnostiky to potvrdit nejde
|
|
03.03.2013 13:05 -
|
2553202
|
|
Hanz 397
|
|
|
4jumep: A pak,e ty regulátory neodcházeji(mrtvá C4 grand...)
4jumep: A pak,e ty regulátory neodcházeji(mrtvá C4 grand...) :-)
|
|
03.03.2013 16:21 -
|
2553243
|
|
Renca24
|
|
|
jumep napsal(a): tak som mu volal, ze odkedy sme to spravili to chodi ok, aj kolisanie otacok sa nedeje aj auto ide ako ma a tiez mal okolo 130t km na tom, cize si myslim ze to aj tu bude regulator, ale ako som hovoril, bez diagnostiky to potvrdit nejde
Tak to si mě potěil Tak to určitě přijedeme a snad nám to taky tuto chybu ukáe Jetě jednou mockrát děkuji!!!!
Tak to si mě potěil :palec Tak to určitě přijedeme a snad nám to taky tuto chybu ukáe :-) Jetě jednou mockrát děkuji!!!!
|
|
| |
|
|