| | |
06.08.2021 21:42 -
Re: nestartuje/ C5 II breac 1.6HDI 2006
|
3318314
|
|
dic
|
|
|
Díky, jestli to dobře chápu, označení BSM např. jako to moje /L06-00/ je jen základní a buď se to trefí, nebo ne.
Kdy ne, diagnostika s tím nic nezmůe. Co potom znamená dalí a dalí BSM? Vechny vrakáče v ČR nikde nic, navíc kadý ohledně té identity říká něco jiného. Take jsi měl zřejmě velké těstía Co moc přeju. Já zatím jen koukám do jízdních řádů.
Díky, jestli to dobře chápu, označení BSM např. jako to moje /L06-00/ je jen základní a buď se to trefí, nebo ne.
Kdy ne, diagnostika s tím nic nezmůe. Co potom znamená dalí a dalí BSM? Vechny vrakáče v ČR nikde nic, navíc kadý ohledně té identity říká něco jiného. Take jsi měl zřejmě velké těstí:paleca Co moc přeju. Já zatím jen koukám do jízdních řádů.:-d
|
|
07.08.2021 04:03 -
Re: nestartuje/ C5 II breac 1.6HDI 2006
|
3318316
|
|
jruze
|
|
|
No měnil jsem BSM mockrát a vdy bez problému ( u C5 II u C4 pikas a X7 to u tak jednoduché být nemusí)
No měnil jsem BSM mockrát a vdy bez problému ( u C5 II u C4 pikas a X7 to u tak jednoduché být nemusí)
|
|
13.08.2021 22:05 -
Re: Nestartuje / C5 II 1.6 Hdi
|
3318946
|
|
dic
|
|
|
Přátelé, tak jsem zahodil jízdní řády a konečně nastartoval! Byla to celkem krkolomná cesta, sehnat BSM s totonýmy čísly. Napřed vrakáče s půl kilovým zlatem kolem krku a s "pohledem skrz".Těch pár sluných, co alespoň odpověděli na e-mail, nebo SMS /okruh nakonec byla celá ČR/ bych spočítal na jedné ruce. Potom mi napadlo otevřít si bazo a dát si tu práci inzerát za inzerátem, hledat v nich a vypisovat monosti. Těch bylo nakonec jen10.
Na druhý pokus úspěch!!! Take sháníte-li něco na C5 I, II, tak hledejte "Rakovník"! Bezkonkureční ceny, asi taky i pro to, e ten člověk spíe se těch věcí potřebuje zbavit, nepodniká v tom. Určitě se domluvíte. Věřím tomu.
Take vem cé pětkařkám a cé pětkařům nejen pohodové starty, ale hlavně dojezdy! Ahoj, Dic.
Přátelé, tak jsem zahodil jízdní řády a konečně nastartoval! Byla to celkem krkolomná cesta, sehnat BSM s totonýmy čísly. Napřed vrakáče s půl kilovým zlatem kolem krku a s "pohledem skrz".Těch pár sluných, co alespoň odpověděli na e-mail, nebo SMS /okruh nakonec byla celá ČR/ bych spočítal na jedné ruce. Potom mi napadlo otevřít si bazo a dát si tu práci inzerát za inzerátem, hledat v nich a vypisovat monosti. Těch bylo nakonec jen10.
Na druhý pokus úspěch!!!:palec Take sháníte-li něco na C5 I, II, tak hledejte "Rakovník"! Bezkonkureční ceny, asi taky i pro to, e ten člověk spíe se těch věcí potřebuje zbavit, nepodniká v tom. Určitě se domluvíte. Věřím tomu.
Take vem cé pětkařkám :-) a cé pětkařům :-) nejen pohodové starty, ale hlavně dojezdy! Ahoj, Dic.
|
|
02.09.2022 12:56 -
C 5 breac II 1.6hdi 2006 problém startování
|
3346419
|
|
dic
|
|
|
Váení, neporadil by někdo z vás moný důvod praskání 20./lutá/ pojistky v mot. prostoru? /Druhá od okraje L. blatníku, údajně pro ovládání motoru/.
Buď vůbec nejde nastartovat, /hluchota/ to kdy je vypálená, s novou jen zaskočení pastorku starteru /cvakání/, ale někdy se i zadaří start. To max.3-4x, potom to samé.
Díky moc za příp. radu.
Váení, neporadil by někdo z vás moný důvod praskání 20./lutá/ pojistky v mot. prostoru? /Druhá od okraje L. blatníku, údajně pro ovládání motoru/.
Buď vůbec nejde nastartovat, /hluchota/ to kdy je vypálená, s novou jen zaskočení pastorku starteru /cvakání/, ale někdy se i zadaří start. To max.3-4x, potom to samé.
Díky moc za příp. radu.:-)
|
|
| |
|
|