| | |
31.10.2017 11:55 -
Re: Nestartuje / C5 II 1.6 Hdi
|
3105688
|
|
PeterLa
|
Město: amorín, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 25 |
|
|
...a vzduch s točením:
Otáčky motoru : 161 min-1
Měřená hodnota tlaku paliva : 0 barů
Měřená hodnota vstřikované dávky : 36.47 mg / zdvih
Měřená dodávka vzduchu : 0 mg / zdvih
Naprogramovaný průtok vzduchu : 502 mg / zdvih
Ovládání otevrení ventilu EGR : -0 %
Ovládání otevrení reprodukování polohy
ventilu EGR
: 0.00 %
Ovládání otevrení skrticí klapky EGR : -0 %
skrticí klapky EGR
: 0.78 %
Ovládání otevrení elmag. ventilu
turbodmychadla
: 80 %
Príkaz otevrení skrtící klapky ohrívace
dodatkového vzduchu (je-li poítomen)
: -0 %
Príkaz otevrení kopíruje polohu skrtící
klapky pro ohrev dodatkového vzduchu
(je-li poítomen)
Teplota chladicí kapaliny : 4 °C
Teplota paliva : 6 °C
teplota vzduchu průtokoměru : 18 °C
Teplota sberace vzduchu : 8 °C
atmosférický tlak : 1000 mbar
Naprogramovaná hodnota tlaku
turbodmychadla
: 1211.76 mbar
Změřený tlak turbodmychadla : 1024 mbar
1
ak z toho niekto niečo viete, poraďte mi prosím
...a vzduch s točením:
Otáčky motoru : 161 min-1
Měřená hodnota tlaku paliva : 0 barů
Měřená hodnota vstřikované dávky : 36.47 mg / zdvih
Měřená dodávka vzduchu : 0 mg / zdvih
Naprogramovaný průtok vzduchu : 502 mg / zdvih
Ovládání otevrení ventilu EGR : -0 %
ventilu EGR
: 0.00 %
Ovládání otevrení skrticí klapky EGR : -0 %
skrticí klapky EGR
Ovládání otevrení elmag. ventilu
turbodmychadla
: 80 %
Príkaz otevrení skrtící klapky ohrívace
dodatkového vzduchu (je-li poítomen)
: -0 %
Príkaz otevrení kopíruje polohu skrtící
klapky pro ohrev dodatkového vzduchu
(je-li poítomen)
Teplota chladicí kapaliny : 4 °C
Teplota paliva : 6 °C
teplota vzduchu průtokoměru : 18 °C
Teplota sberace vzduchu : 8 °C
atmosférický tlak : 1000 mbar
Naprogramovaná hodnota tlaku
turbodmychadla
: 1211.76 mbar
Změřený tlak turbodmychadla : 1024 mbar
1
ak z toho niekto niečo viete, poraďte mi prosím:-(
|
|
31.10.2017 12:57 -
|
3105732
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
podle me at se divam od te klavesnice jak se divam tak cerpadlo saje vzduch,cili jsi nekde neco udelal spatne
je potreba zalit filtr a do cerpadla dostat naftu...cicli jak uz jsem ti psal mezi filtr a cerpadlo balonek a napumpovat
otacky jsou myslim trochu nizke ale regulator na ne reaguje cili tam asi prolem nebude
podle me at se divam od te klavesnice jak se divam tak cerpadlo saje vzduch,cili jsi nekde neco udelal spatne
je potreba zalit filtr a do cerpadla dostat naftu...cicli jak uz jsem ti psal mezi filtr a cerpadlo balonek a napumpovat
otacky jsou myslim trochu nizke ale regulator na ne reaguje cili tam asi prolem nebude
|
|
31.10.2017 13:37 -
|
3105753
|
|
PeterLa
|
|
|
Ahoj, u neviem čo si mám o tom myslie. To čerpadlo tlačí do prepadu. Len prečo to nejde do trubiek, keď regulátor funguje?
Ahoj, u neviem čo si mám o tom myslie. To čerpadlo tlačí do prepadu. Len prečo to nejde do trubiek, keď regulátor funguje?
|
|
07.11.2017 15:09 -
|
3107404
|
|
PeterLa
|
|
|
Konečne to ide. Priznám sa, e nie som si celkom istý tým, či a ako som tomu pomohol. Jednoducho sme si u nevedeli da rady, tak sme povolil tú malú trubku čo ide z čerpadla do railu, potočili a...nič. astie v neastí bolo, e sme zabudli pritiahnu railovú stranu tej trubky. A keďe sme pristúpili v zúfalstve k radikálnym radám, tak sme to rozahovali a po čase čuduj sa svete, začalo vali naftu. Keď sme na to prili odkiaž to ide sme to pritiahli a na prvý up to chytilo. Take vyvstáva tu otázka: prečo sa to neodvzdunilo keď boli povolené trubky pri skrutkách? Ale hlavne, e to ide. Ďakujem vetkým za rady. Dúfam e aj toto niekomu pomôe.
Konečne to ide. Priznám sa, e nie som si celkom istý tým, či a ako som tomu pomohol. Jednoducho sme si u nevedeli da rady, tak sme povolil tú malú trubku čo ide z čerpadla do railu, potočili a...nič. astie v neastí bolo, e sme zabudli pritiahnu railovú stranu tej trubky. A keďe sme pristúpili v zúfalstve k radikálnym radám, tak sme to rozahovali a po čase čuduj sa svete, začalo vali naftu. Keď sme na to prili odkiaž to ide sme to pritiahli a na prvý up to chytilo. Take vyvstáva tu otázka: prečo sa to neodvzdunilo keď boli povolené trubky pri skrutkách? Ale hlavne, e to ide. Ďakujem vetkým za rady. Dúfam e aj toto niekomu pomôe.
|
|
07.11.2017 16:37 -
|
3107417
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
protoze nectes co se ti tu pise..kapalina narozdil od vzduchu neni stlacitelna
pokud je vse zavzdusnene a nenatlacis naftu do verpadla rucne ,jak jsem ti psal tak to cerpadlo nenasaje protoze vzduch stlacitelny je a cerpadlo proste tak velky podtlak aby doslo k nasani nafty neudela
zavzdusnene jsi mel sani ne vytlak/rail
protoze nectes co se ti tu pise..kapalina narozdil od vzduchu neni stlacitelna
pokud je vse zavzdusnene a nenatlacis naftu do verpadla rucne ,jak jsem ti psal tak to cerpadlo nenasaje protoze vzduch stlacitelny je a cerpadlo proste tak velky podtlak aby doslo k nasani nafty neudela
zavzdusnene jsi mel sani ne vytlak/rail ;)
|
|
31.10.2018 19:24 -
|
3188556
|
|
abart
|
Město: Lodenice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 58 |
|
|
jumep napsal(a): kamarat s diagnostikou sa moc nevyzna, ta druha chyba je trefa do cierneho, vymen ten snimac otacok
nachadza sa pri remenici, bola tam zmena a su ich 2 druhy, podla roku co mas uvedeny tam patri toto
.link. (vyrobcu si vyber)
Ahoj, chystám se taky vyměnit snímač otáček (ztráta signálu otáčkoměru), jak velká je to rozdělávka? Musí řemenice dolů nebo se tam dostanu?
Jde mi o to, jestli to zvládnu na zemi, nebo je potřeba na zvedák, protoe je to větí rozdělávka.........
Ahoj, chystám se taky vyměnit snímač otáček (ztráta signálu otáčkoměru), jak velká je to rozdělávka? Musí řemenice dolů nebo se tam dostanu?
Jde mi o to, jestli to zvládnu na zemi, nebo je potřeba na zvedák, protoe je to větí rozdělávka.........
|
|
31.10.2018 20:08 -
|
3188583
|
|
jumep
|
|
|
jeden srobik a konektor, vytiahnut a zapojit, ziadna zlozita vec, staci dat dole koleso
jeden srobik a konektor, vytiahnut a zapojit, ziadna zlozita vec, staci dat dole koleso
|
|
27.08.2019 00:52 -
Re: Nestartuje / C5 I 2.2hdi 98kW
|
3235231
|
|
bosiz1
|
Město: Praha 9, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
Ahoj, jak sloité je vyměnit čidlo na klice? Je třeba dát dolů řemenici? Za jízdy to chcíplo a nejede - bylo to po prudkém deti - u mi jednou takhle chcíplo, ale pak lo nastartovat, ale teď nic. Na diag se nic neukázalo
Díky
Ahoj, jak sloité je vyměnit čidlo na klice? Je třeba dát dolů řemenici? Za jízdy to chcíplo a nejede - bylo to po prudkém deti - u mi jednou takhle chcíplo, ale pak lo nastartovat, ale teď nic. Na diag se nic neukázalo
Díky
|
|
27.08.2019 21:08 -
|
3235419
|
|
autodiag
|
|
|
to ze neni v pameti zavad zadna chyba neznamena za tam zadna chyba neni
to ze neni v pameti zavad zadna chyba neznamena za tam zadna chyba neni
|
|
09.09.2019 16:51 -
|
3238195
|
|
bosiz1
|
Město: Praha 9, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 20 |
|
|
autodiag napsal(a): to ze neni v pameti zavad zadna chyba neznamena za tam zadna chyba neni
Ahoj, nakonec jsme nali jednu podstatnou závadu - někdo nasadil obráceněn napínák rozvodu a ten si skočil. U je nastavený a prý auto přede jako kotě, ale nelze ho nastartovat klíčkem, jen na roztlačení, nebo pokud se mu foukne ether. Zároveň byli spálené prý vechny 4 havičky, ty jsou taky vyměněné. A silentbloky na motoru. Kde by mohl být zakopaný pes, e to starterem nenastartuje? Vím, e mi řeknete o diagnostice, ale aspoň, co bych zatím mohl zkontrolovat. Baterka je nová, starter bez vůlí.
Ahoj, nakonec jsme nali jednu podstatnou závadu - někdo nasadil obráceněn napínák rozvodu a ten si skočil. U je nastavený a prý auto přede jako kotě, ale nelze ho nastartovat klíčkem, jen na roztlačení, nebo pokud se mu foukne ether. Zároveň byli spálené prý vechny 4 havičky, ty jsou taky vyměněné. A silentbloky na motoru. Kde by mohl být zakopaný pes, e to starterem nenastartuje? Vím, e mi řeknete o diagnostice, ale aspoň, co bych zatím mohl zkontrolovat. Baterka je nová, starter bez vůlí. :nevim
|
|
09.09.2019 18:51 -
|
3238289
|
|
autodiag
|
|
|
pokud si skocil,hlava dolu
pokud si skocil,hlava dolu ;)
|
|
10.09.2019 14:17 -
|
3238570
|
|
bosiz1
|
|
|
jruze napsal(a): To ale vypadá na patně nastavené rozvody (vačky)
Rozvody jsou dělané na aretace vačky a setrváku, ale to by neběelo ani na ether a roztlačení si myslím. Tedy apoň ne hladce. Na ether to chytne a dál u běí normálně na naftu, na roztlačení taky na naftu.
Rozvody jsou dělané na aretace vačky a setrváku, ale to by neběelo ani na ether a roztlačení si myslím. Tedy apoň ne hladce. Na ether to chytne a dál u běí normálně na naftu, na roztlačení taky na naftu.
|
|
10.09.2019 18:07 -
|
3238582
|
|
bosiz1
|
|
|
autodiag napsal(a): vacky jsou 2 a ventilu 16
Tohle vím, ale na vačkách je řetěz správně a rozvodová řemenice je taky správně. A kdyby byla patně nastavená vačka, tak by motor normálně při roztlačení chtil a jel bez problémů?
Tohle vím, ale na vačkách je řetěz správně a rozvodová řemenice je taky správně. A kdyby byla patně nastavená vačka, tak by motor normálně při roztlačení chtil a jel bez problémů?
|
|
10.09.2019 21:32 -
|
3238617
|
|
jruze
|
|
|
bosiz1 napsal(a): Tohle vím, ale na vačkách je řetěz správně a rozvodová řemenice je taky správně. A kdyby byla patně nastavená vačka, tak by motor normálně při roztlačení chtil a jel bez problémů?
klidně by mohl záleí jak a kam je posunutý a otázka je co je ,,normálně"
Také jsem byl svědkem e v jednom servisu po nastavení rozvodů chytla 1.6 ,,obráceně" (udělali z něj levotočivej motor)- neběela ale chytla.
klidně by mohl záleí jak a kam je posunutý a otázka je co je ,,normálně";-)
Také jsem byl svědkem e v jednom servisu po nastavení rozvodů chytla 1.6 ,,obráceně" (udělali z něj levotočivej motor)- neběela ale chytla.
|
|
11.09.2019 10:34 -
|
3238691
|
|
bosiz1
|
|
|
jruze napsal(a): klidně by mohl záleí jak a kam je posunutý a otázka je co je ,,normálně"
Ale tohle normálně jede, jako dřív. nejene chytne, ale dokud ho nevypnu, nebo mi to někde nechcípne, mohu jezdit
Ale tohle normálně jede, jako dřív. nejene chytne, ale dokud ho nevypnu, nebo mi to někde nechcípne, mohu jezdit
|
|
| |
|
|