| | |
11.09.2012 15:44 -
Váha vzduchu - benzínové motory
|
2504648
|
|
děda
|
|
|
Hojky odborníci.Prosim Vás o radu.Kde se nachází váha vzduchu u 1.8 16V break r.v.2002.DěkujiA zvládnu ji sám vyčistit?
Hojky odborníci.Prosim Vás o radu.Kde se nachází váha vzduchu u 1.8 16V break r.v.2002.Děkuji:-)A zvládnu ji sám vyčistit?
|
|
11.09.2012 17:02 -
Re: Váha vzduchu - benzínové motory
|
2504673
|
|
jumep
|
|
|
vaha vzduchu sa tyka len a len dieselu, myslim ze uz sa tu o tom jednalo
u benzinu je podtlakovy senzor a s tym neni co robit, jedine ked blbne vymenit
vaha vzduchu sa tyka len a len dieselu, myslim ze uz sa tu o tom jednalo
u benzinu je podtlakovy senzor a s tym neni co robit, jedine ked blbne vymenit
|
|
11.09.2012 17:32 -
|
2504684
|
|
děda
|
|
|
OK.Dík moc
OK.Dík moc
|
|
31.03.2016 16:51 -
|
2935010
|
|
Citronek
|
Město: Havířov, Auto: Megane Grandtour 1.6 | Počet příspěvků: 384 |
|
|
Vstřiky, kat, lambdy vyměneny ale teď po diagnostice v servisu hlásí chybu podtlaku - preruseny kabel. Zkouseli jiny a stále stejna chyba, e pry kabelá u nebylo cas to u nich resit a vlastne kdyz jsem auto kupoval tak se mi v aute valel nahradni podtlakovy senzor, takze senzorem to asi nebude...
byva chyba v konektoru ? nebo jinde ?
Vstřiky, kat, lambdy vyměneny ale teď po diagnostice v servisu hlásí chybu podtlaku - preruseny kabel. Zkouseli jiny a stále stejna chyba, e pry kabelá :nevim u nebylo cas to u nich resit a vlastne kdyz jsem auto kupoval tak se mi v aute valel nahradni podtlakovy senzor, takze senzorem to asi nebude...
byva chyba v konektoru ? nebo jinde ?
|
|
31.03.2016 20:37 -
|
2935121
|
|
jumep
|
|
|
to je zvlasne, nepodsava to sanie niekde, ono to vie vyhodnotit ako chybu snimaca
alebo aku konkretnu chybu to dava?
to je zvlasne, nepodsava to sanie niekde, ono to vie vyhodnotit ako chybu snimaca
alebo aku konkretnu chybu to dava?
|
|
31.03.2016 21:49 -
|
2935178
|
|
Citronek
|
|
|
Přerueny vodic, cislo chyby nevím, pockam az se to zajede a skocim na diag...dost moné,ze mi antipollution vyskoci znova...
Přerueny vodic, cislo chyby nevím, pockam az se to zajede a skocim na diag...dost moné,ze mi antipollution vyskoci znova...
|
|
03.04.2016 23:20 -
|
2936224
|
|
Citronek
|
|
|
tak po 150km antipollution znova, mam celkem 3 podtlakove snimace (byvaly majitel s tim asi laboroval) zkousel jsem dat dalsi ale nejspise bude nutne vymazat chybu anych na to prisel ze ?
jinak auto na benzin ted chyta napoprve ( nevidany jev od koupi) po cca 2 minutach zacne motor jit nepravidelne ale mnohem lepe nez pred vymenou vstriku a katu a da se s tim okamzite rozjet coz predtim slo s obtizne...
na service citroen jsem se pokousel najit el. schema, kde ze ten kabel vlastne vede ale marne
jeste me napada, ze by v servise neudelali adaptaci v diag, muze to mit na to vliv ? baterku jsem dnes odpojil a nepomohlo...
tak po 150km antipollution znova, mam celkem 3 podtlakove snimace (byvaly majitel s tim asi laboroval) zkousel jsem dat dalsi ale nejspise bude nutne vymazat chybu anych na to prisel ze ?
jinak auto na benzin ted chyta napoprve ( nevidany jev od koupi) po cca 2 minutach zacne motor jit nepravidelne ale mnohem lepe nez pred vymenou vstriku a katu a da se s tim okamzite rozjet coz predtim slo s obtizne...
na service citroen jsem se pokousel najit el. schema, kde ze ten kabel vlastne vede ale marne :-(
jeste me napada, ze by v servise neudelali adaptaci v diag, muze to mit na to vliv ? baterku jsem dnes odpojil a nepomohlo...
|
|
03.04.2016 23:35 -
|
2936237
|
|
jumep
|
|
|
podla mna bude niekde podstavat vzduch sanie a preto tomu hrabe
najcestejsie to bolo na pripojke EGR trubky
podla mna bude niekde podstavat vzduch sanie a preto tomu hrabe
|
|
03.04.2016 23:49 -
|
2936242
|
|
Citronek
|
|
|
jumep napsal(a): podla mna bude niekde podstavat vzduch sanie a preto tomu hrabe
nekdy pozoruji takove podfuknuti od motoru, jak to popsat, je to takove kdyz misto boxu vzduchoveho filtru se dalo prime sani nejaky hribek a sem tam to tak nekdy zaprdi, zrovna kdyz je to studenejsi ...
pripojce EGR trubky ? no service.citroen nejak blbne, nezmame vozidlo pise, fotka toho mista pripojky by nebyla ?
nekdy pozoruji takove podfuknuti od motoru, jak to popsat, je to takove kdyz misto boxu vzduchoveho filtru se dalo prime sani nejaky hribek a sem tam to tak nekdy zaprdi, zrovna kdyz je to studenejsi ...
pripojce EGR trubky ? no service.citroen nejak blbne, nezmame vozidlo pise, fotka toho mista pripojky by nebyla ? ;-)
|
|
04.04.2016 10:29 -
|
2936279
|
|
jumep
|
|
|
je to zvnutra nasavacieho kolektora, da sa to vidiet az po odmontovani, mas tu len nakres
3 na obrazku je ta trubka co ide z EGR, ked sa to dava dole tak rozpojis sponu 5, poodpajas kable a privod benzinu a povolis sroby z hlavy - potom treba vymenit tesnenia
je to zvnutra nasavacieho kolektora, da sa to vidiet az po odmontovani, mas tu len nakres
3 na obrazku je ta trubka co ide z EGR, ked sa to dava dole tak rozpojis sponu 5, poodpajas kable a privod benzinu a povolis sroby z hlavy - potom treba vymenit tesnenia
Přílohy: 00011129.jpg ( 64695b ) - |
|
18.07.2022 12:24 -
|
3344135
|
|
Rariha
|
Město: Beneov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 11 |
|
|
Zdravím přítomné, mám dotaz: kde najdu podtlakový senzor u C5 2.0i 16V, r.2003? A dalí - někde jsem zahlédl zmínku o AGR (opravdu AGR!) ventilu. Zlobí mě auto, e se mu nechce vůbez zrychlovat, po dosaení např 110 km nereaguje na selápnutý pedál plynu a nezrychlí... Můe to být díky výe zmíněným dílům? Předem díky za rady.
Zdravím přítomné, mám dotaz: kde najdu podtlakový senzor u C5 2.0i 16V, r.2003? A dalí - někde jsem zahlédl zmínku o AGR (opravdu AGR!) ventilu. Zlobí mě auto, e se mu nechce vůbez zrychlovat, po dosaení např 110 km nereaguje na selápnutý pedál plynu a nezrychlí... Můe to být díky výe zmíněným dílům? Předem díky za rady.
|
|
19.07.2022 00:07 -
|
3344179
|
|
Bobr53
|
|
|
Pokud motor nevytočí na nií převodový stupeň (dvojka, trojka) přes 3000 otáček, tak jsi v nouzovém reimu. Tady pak je třeba pouít Diagbox.
Pokud motor nevytočí na nií převodový stupeň (dvojka, trojka) přes 3000 otáček, tak jsi v nouzovém reimu. Tady pak je třeba pouít Diagbox.
|
|
| |
|
|