| | |
02.06.2012 17:41 -
Problém s kroutícím momentem
|
2481767
|
|
Czepeta
|
|
|
Ahoj mám problém s mým neřádem na lexii mi to hlásí e je nesprávný údaj kroutícího momentu a omezení výkonu. Které čidlo by to mělo být? Nebo jestli je někde nějaký lus? Vypne mi to esp a asr pluspoté mi začne psát chybu i váha vzduchu nemáte nějakou zkuenost? Jo a jetě mi nejde přepnout z automatu na sekvenci. Předem díky.
Ahoj mám problém s mým neřádem na lexii mi to hlásí e je nesprávný údaj kroutícího momentu a omezení výkonu. Které čidlo by to mělo být? Nebo jestli je někde nějaký lus? Vypne mi to esp a asr pluspoté mi začne psát chybu i váha vzduchu nemáte nějakou zkuenost? Jo a jetě mi nejde přepnout z automatu na sekvenci. Předem díky.
|
|
03.06.2012 20:29 -
Re: Problém s kroutícím momentem
|
2482112
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Czepeta napsal(a): Ahoj mám problém s mým neřádem na lexii mi to hlásí e je nesprávný údaj kroutícího momentu a omezení výkonu. Které čidlo by to mělo být? Nebo jestli je někde nějaký lus? Vypne mi to esp a asr pluspoté mi začne psát chybu i váha vzduchu nemáte nějakou zkuenost? Jo a jetě mi nejde přepnout z automatu na sekvenci. Předem díky.
ja teda nic nechápu, budu muset asi přestat chlastat, před chvilkou jsem četl, e má tetu Lexii a u chce strejdu radu. Fakt jsem si se zaradoval, e troku pomůe nám s radami a ono to asi tak nebude, má Lexii a terazky se učí, nebo se pletu
ja teda nic nechápu, budu muset asi přestat chlastat, před chvilkou jsem četl, e má tetu Lexii a u chce strejdu radu. Fakt jsem si se zaradoval, e troku pomůe nám s radami a ono to asi tak nebude, má Lexii a terazky se učí, nebo se pletu :-((((
|
|
03.06.2012 20:44 -
|
2482133
|
|
jumep
|
|
|
druha vec je, chyby v motore nie su?
druha vec je, chyby v motore nie su?
|
|
03.06.2012 21:07 -
|
2482159
|
|
Hanz 397
|
|
|
najk napsal(a): ja teda nic nechápu, budu muset asi přestat chlastat, před chvilkou jsem četl, e má tetu Lexii a u chce strejdu radu. Fakt jsem si se zaradoval, e troku pomůe nám s radami a ono to asi tak nebude, má Lexii a terazky se učí, nebo se pletu
Taky jsem se divil,ale pak na druhou stranu-taky jsem si jí pořídil a učím se s ní,jene mě(nevím,jak czepetu) diagnostika,troku jiná,iví... A naučit se s tím musí,pokud jí chce pouívat.
v motoru má váhu vzduchu(co?,kdy?...)
Taky jsem se divil,ale pak na druhou stranu-taky jsem si jí pořídil a učím se s ní,jene mě(nevím,jak czepetu) diagnostika,troku jiná,iví... :nevim A naučit se s tím musí,pokud jí chce pouívat.
|
|
03.06.2012 21:19 -
|
2482176
|
|
jumep
|
|
|
potom je samozrejme ze chyba pochadza z motora, a tato hlaska vybehne vzdy ked je motor v nudzaku, takze vyriesit motor a neriesit nieco co s tym nesuvisi
ps. ja ked som si tu diagnostiku kupil tak som nesiel na forum s otazkou mam diagnostiku, co dalej?
potom je samozrejme ze chyba pochadza z motora, a tato hlaska vybehne vzdy ked je motor v nudzaku, takze vyriesit motor a neriesit nieco co s tym nesuvisi
ps. ja ked som si tu diagnostiku kupil tak som nesiel na forum s otazkou mam diagnostiku, co dalej?
|
|
03.06.2012 21:27 -
|
2482184
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
Hanz 397 napsal(a): Taky jsem se divil,ale pak na druhou stranu-taky jsem si jí pořídil a učím se s ní,jene mě(nevím,jak czepetu) diagnostika,troku jiná,iví... A naučit se s tím musí,pokud jí chce pouívat.
myslel jsem tím, hlavně to, e diag neopraví auto, ale je to to podpůrný prostředek, hodně souvislosti s tím souvisí, take mechanika a celková znalost motoru a funkcí, Honzo a ty si jestli se nemýlím automechanik
myslel jsem tím, hlavně to, e diag neopraví auto, ale je to to podpůrný prostředek, hodně souvislosti s tím souvisí, take mechanika a celková znalost motoru a funkcí, Honzo a ty si jestli se nemýlím automechanik ;-)
|
|
03.06.2012 22:00 -
|
2482202
|
|
Hanz 397
|
|
|
Svůj dalí příspěvek jsem dal sem .link. ,abych neprasil vlákno a Honza to pak nemusel mazat
Svůj dalí příspěvek jsem dal sem http://www.c5club.cz/diskuze/vseobecna-ne-technicka-diskuze/2371318-offline-chat-netechnicka-nezavazna-i-nevazana-diskuze/46/#bottom ,abych neprasil vlákno a Honza to pak nemusel mazat:-)
|
|
06.06.2012 15:55 -
|
2482823
|
|
Czepeta
|
|
|
V lexii mi to hlásí pouho pouze nepotvrzení kroutivého momentu motoru jinak jsou to vesměs ptákoviny které jsou Jen k rádiu a k přístrojovce jediné co to vyhodí je pouze jediné hláení a motor mi jel v 90% normálně dál ale spíe mi jde o to kde hledat problém jestli je v kabelái nebo v čidle a pokud by byl někdo ochotný říci kde je. Dělám v autorizovce Rt a tam se taky hledají zapeklitosti ale mám monost komunikovat s více lidmi kteří to někdy řeili. Proto se ptám zde někoho kdo má c5 déle ne já. Neznám toto vozidlo jetě jsem se v něm nějak neoural zatím jen v základech. Nemám dostatek času abych si jí rozebral na měsíc a hledal co kde je. Bohuel mě iví i ve volnu. Na hodnoty jsem koukal ale při ohřátém motoru mi na sekundu přestane hlásit moment ale stále to jede zatím jen jednou omezilo výkon, váha vzduchu ok teplota vody a oleje ok napětí na aku ok moment jde po výpadku normálně stačí jen opět nastartovat a závada je pryč na jakou dobu. Předem díky. Pokud si ze mě chcete dál utahovat tak děkuji. Kolik z vás si udělá srandu ze sebe samých?
V lexii mi to hlásí pouho pouze nepotvrzení kroutivého momentu motoru jinak jsou to vesměs ptákoviny které jsou Jen k rádiu a k přístrojovce jediné co to vyhodí je pouze jediné hláení a motor mi jel v 90% normálně dál ale spíe mi jde o to kde hledat problém jestli je v kabelái nebo v čidle a pokud by byl někdo ochotný říci kde je. Dělám v autorizovce Rt a tam se taky hledají zapeklitosti ale mám monost komunikovat s více lidmi kteří to někdy řeili. Proto se ptám zde někoho kdo má c5 déle ne já. Neznám toto vozidlo jetě jsem se v něm nějak neoural zatím jen v základech. Nemám dostatek času abych si jí rozebral na měsíc a hledal co kde je. Bohuel mě iví i ve volnu. Na hodnoty jsem koukal ale při ohřátém motoru mi na sekundu přestane hlásit moment ale stále to jede zatím jen jednou omezilo výkon, váha vzduchu ok teplota vody a oleje ok napětí na aku ok moment jde po výpadku normálně stačí jen opět nastartovat a závada je pryč na jakou dobu. Předem díky. Pokud si ze mě chcete dál utahovat tak děkuji. Kolik z vás si udělá srandu ze sebe samých?
|
|
06.06.2012 22:29 -
|
2482855
|
|
Czepeta
|
|
|
Tak dnes u naposled sem přidávám pár slov konečně je ve ok stačilo pouze nakalibrovat opět převodovku a je to ok. Tak dlouho jsem hledal dle hodnot a jednu jedinou jsem přehlédl a bohatě to stačilo take konečně auto bez problémů. Díky
Tak dnes u naposled sem přidávám pár slov konečně je ve ok stačilo pouze nakalibrovat opět převodovku a je to ok. Tak dlouho jsem hledal dle hodnot a jednu jedinou jsem přehlédl a bohatě to stačilo take konečně auto bez problémů. Díky
|
|
| |
|
|