| | |
15.12.2012 19:15 -
Re: Problémy se startováním - C5 I 2.0HDi
|
2530963
|
|
Mamlas
|
|
|
Prumerne cena opravy vychazi tak na 4500,- za kus zalezi co na tom vymeni a otestujou. Je pekny, ze tam je cena opravy 1500,- coz je pouze za praci a bez dph. Kdyz pripocitas material a testy tak je konecna cena nekde jinde. Ja jsem daval za opravu 2 vstrikovacu u Auto Rava neco kolem 11 tis., u obou slo moc nafty do prepadu.
Prumerne cena opravy vychazi tak na 4500,- za kus zalezi co na tom vymeni a otestujou. Je pekny, ze tam je cena opravy 1500,- coz je pouze za praci a bez dph. Kdyz pripocitas material a testy tak je konecna cena nekde jinde. Ja jsem daval za opravu 2 vstrikovacu u Auto Rava neco kolem 11 tis., u obou slo moc nafty do prepadu.
|
|
15.12.2012 21:23 -
|
2530994
|
|
jumep
|
|
|
mne to tu chalan robi za 160E, co je vrchna hranica ceny ..
mne to tu chalan robi za 160E, co je vrchna hranica ceny ..
|
|
28.09.2014 19:31 -
2.0hdi nestartuje za tepla
|
2737541
|
|
Vitan.
|
Město: Dobrovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Zdravím,
vlastním citroen c5 2.0 HDi 80Kw r.v. 2001 najeto má cca 240K Km.Pokud se toto téma uz zde probíralo, tak se moc omlouvám a stačí sem hodit jen link. Teď tedy k memu problému , kdyz startuju auto po ránu, nebo kdykoli po delí době , startuje trochu dyl ale v pohodě chytne, pokud jedu například 100km někde zastavím a například za 5 minut chci startovat, tak motor větinou startuju tak na 3x , větinou jakoby naskočí a hned chcipne, občas naskočí a začne se hrozne hádat jak kdyby el snad na dva válce. Dnes jsme jeli domu z výletu, zastavil jsem v restauraci na jídle a kdyz jsem přiel auto uz nenastartovalo vůbec, budu moc rad za kazdou radu, nechci jezdit do autor. servisu protoe tam by jen měnili díly dokud by na to nepřili jak to znám . Za chvilku pro auto pojedu, tak nápisu jestli nastartovalo kdyz vychladlo. Zatím díky a omlouvám se za diakritiku, ale píu na tabletu.
Zdravím,
vlastním citroen c5 2.0 HDi 80Kw r.v. 2001 najeto má cca 240K Km.Pokud se toto téma uz zde probíralo, tak se moc omlouvám a stačí sem hodit jen link. Teď tedy k memu problému , kdyz startuju auto po ránu, nebo kdykoli po delí době , startuje trochu dyl ale v pohodě chytne, pokud jedu například 100km někde zastavím a například za 5 minut chci startovat, tak motor větinou startuju tak na 3x , větinou jakoby naskočí a hned chcipne, občas naskočí a začne se hrozne hádat jak kdyby el snad na dva válce. Dnes jsme jeli domu z výletu, zastavil jsem v restauraci na jídle a kdyz jsem přiel auto uz nenastartovalo vůbec, budu moc rad za kazdou radu, nechci jezdit do autor. servisu protoe tam by jen měnili díly dokud by na to nepřili jak to znám . Za chvilku pro auto pojedu, tak nápisu jestli nastartovalo kdyz vychladlo. Zatím díky a omlouvám se za diakritiku, ale píu na tabletu.
|
|
28.09.2014 19:46 -
Re: 2.0hdi nestartuje za tepla
|
2737544
|
|
jruze
|
|
|
Vitan. napsal(a): Zdravím,
V prvé řadě je potřeba diag. a potom se dá něco řeit - můe to být vstřikama,snímačem tlaku paliva(nebo kontaktem na snímači),podávacím čerpadlem atd... Je po zapnutí zapalování slyet čerpadlo v nádri? Kolik poutí vstřiky do přepadů? jaké jsou korekce?Chybová hláka ?
V prvé řadě je potřeba diag. a potom se dá něco řeit;-) - můe to být vstřikama,snímačem tlaku paliva(nebo kontaktem na snímači),podávacím čerpadlem atd... Je po zapnutí zapalování slyet čerpadlo v nádri? Kolik poutí vstřiky do přepadů? jaké jsou korekce?Chybová hláka ?:nevim
|
|
28.09.2014 21:32 -
|
2737569
|
|
jumep
|
|
|
riesilo sa to a tiez sa vlakno vola nieco o startovani 2.0
takto narychlo si myslim ze to je bud regulator alebo cerpadlo v nadrzi
riesilo sa to a tiez sa vlakno vola nieco o startovani 2.0
takto narychlo si myslim ze to je bud regulator alebo cerpadlo v nadrzi
|
|
29.09.2014 10:04 -
|
2737709
|
|
Brzda
|
|
|
Měl jsem v podstatě stejný problém (mám 100kw) a bylo to přidřené loisko ve startéru. Repase startéru za cca 1000 korunek a ve OK.....
Měl jsem v podstatě stejný problém (mám 100kw) a bylo to přidřené loisko ve startéru. Repase startéru za cca 1000 korunek a ve OK.....
|
|
02.12.2018 13:14 -
|
3194449
|
|
Honza80kw
|
Město: Petřvald, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 120 |
|
|
Ahoj klubáci, přily mrazíky a opět problém. Letos výměna startéru, necelý rok stará baterie a po noci, kdy je teplota od -2°C ní, startuji na 3x. Kontrolka havení zhasne po 1 vteřině. Někde zajedu, motor se zahřeje a je po problému. Hledal jsem tady v hodně vláknech, ale nenael jsem nic podobného. V létě jsem byl v Havířově u Jirky Římanka na diagnostice a problémy ádné. havicí svíčky jsem měnil 2 roky zpět. Dá se to na diagnostice zjistit, jestli jsou patné ? Dělá mi to kadou zimu a to mě tve. Jinak čerpadlo slyím jak naftu tahá. Díky za rady, já jsem bezradný. Palivo tankuji 90% na Benzině.
Ahoj klubáci, přily mrazíky a opět problém. Letos výměna startéru, necelý rok stará baterie a po noci, kdy je teplota od -2°C ní, startuji na 3x. Kontrolka havení zhasne po 1 vteřině. Někde zajedu, motor se zahřeje a je po problému. Hledal jsem tady v hodně vláknech, ale nenael jsem nic podobného. V létě jsem byl v Havířově u Jirky Římanka na diagnostice a problémy ádné. havicí svíčky jsem měnil 2 roky zpět. Dá se to na diagnostice zjistit, jestli jsou patné ? Dělá mi to kadou zimu a to mě tve. Jinak čerpadlo slyím jak naftu tahá. Díky za rady, já jsem bezradný. Palivo tankuji 90% na Benzině.
|
|
02.12.2018 13:52 -
|
3194465
|
|
jruze
|
|
|
Honza80kw napsal(a): Ahoj klubáci, přily mrazíky a opět problém. Letos výměna startéru, necelý rok stará baterie a po noci, kdy je teplota od -2°C ní, startuji na 3x. Kontrolka havení zhasne po 1 vteřině. Někde zajedu, motor se zahřeje a je po problému. Hledal jsem tady v hodně vláknech, ale nenael jsem nic podobného. V létě jsem byl v Havířově u Jirky Římanka na diagnostice a problémy ádné. havicí svíčky jsem měnil 2 roky zpět. Dá se to na diagnostice zjistit, jestli jsou patné ? Dělá mi to kadou zimu a to mě tve. Jinak čerpadlo slyím jak naftu tahá. Díky za rady, já jsem bezradný. Palivo tankuji 90% na Benzině.
Chybu havení diagnostika umí nahlásit, umí i ukázat jak rychle stoupá tlak paliva, neumí ukázet kolik poutí-jde do přepadů nafty u jednotlivích vstřiků a v jakém stavu jsou.(případně jaké má motor tlaky ve válcích)
Chybu havení diagnostika umí nahlásit, umí i ukázat jak rychle stoupá tlak paliva, neumí ukázet kolik poutí-jde do přepadů nafty u jednotlivích vstřiků a v jakém stavu jsou.(případně jaké má motor tlaky ve válcích)
|
|
02.12.2018 22:12 -
|
3194517
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
Zkus ráno pořádně napumpovat balonkem naftu a pak teprve startovat, jestli to bude jiné ..
Zkus ráno pořádně napumpovat balonkem naftu a pak teprve startovat, jestli to bude jiné ..
|
|
02.12.2018 22:48 -
|
3194519
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
No pokud je to RHZ tak tam opravdu není, ale on nepíe o jaký model se jedná ...
No pokud je to RHZ tak tam opravdu není, ale on nepíe o jaký model se jedná ...
|
|
03.12.2018 08:45 -
|
3194535
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
diagnostiku,tlak v railu a potom spekulovat...
nebo muzes menit vse co te napadne a zalezi jak rychle v te loterii vyhrajes...
diagnostiku,tlak v railu a potom spekulovat...
nebo muzes menit vse co te napadne a zalezi jak rychle v te loterii vyhrajes...
|
|
05.12.2018 07:12 -
|
3194880
|
|
Honza80kw
|
Město: Petřvald, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 120 |
|
|
Chlapi, je to RHZ motor
Chlapi, je to RHZ motor :-(
|
|
17.12.2018 22:14 -
|
3197209
|
|
Honza80kw
|
|
|
Ahoj, včera dorazil vagr s diagnostikou. Jediná chyba, kterou napsala viz. foto. Říkal mi a zkusím vyčistit nějaký ventil, teď si nevzpomenu na název, je to vedle palivového filtru po levé straně. Nevím jestli to mám zkusit nebo co jiného by jste mi doporučili. Projíděl diagnostikou ve a nic tam patného není Snad neodchází čerpadlo 🤔 Díky za rady
Ahoj, včera dorazil vagr s diagnostikou. Jediná chyba, kterou napsala viz. foto. Říkal mi a zkusím vyčistit nějaký ventil, teď si nevzpomenu na název, je to vedle palivového filtru po levé straně. Nevím jestli to mám zkusit nebo co jiného by jste mi doporučili. Projíděl diagnostikou ve a nic tam patného není Snad neodchází čerpadlo 🤔 Díky za rady
Přílohy: IMG_20181216_153313.jpg ( 3058777b ) - |
|
| |
|
|