| | |
10.08.2015 10:34 -
Re: Přehřátí motoru
|
2849546
|
|
muppet
|
Město: Krnov, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Tak v servise na diagnostice zjistili, e je ten ventilátor patný, vyměnili za nový. Starý jsem si vzal abych se na to mrknul (kolega elektomechanik), při rozebrání a proměření uhlíky a vinutí OK, kabely taky OK, při zapojení na přímo se rozjel, po nasazení kabeláe u ale ne a kdy jsme vytáhli to relé a propojili tak jel, je tedy zrada v tom relé (půjde sehnat?) , já myslel e tam je jen na to dochlazení po stopnutí motoru , jak jsem tady někde vyčetl. Je to tak?
Tak v servise na diagnostice zjistili, e je ten ventilátor patný, vyměnili za nový. Starý jsem si vzal abych se na to mrknul (kolega elektomechanik), při rozebrání a proměření uhlíky a vinutí OK, kabely taky OK, při zapojení na přímo se rozjel, po nasazení kabeláe u ale ne a kdy jsme vytáhli to relé a propojili tak jel, je tedy zrada v tom relé (půjde sehnat?) , já myslel e tam je jen na to dochlazení po stopnutí motoru , jak jsem tady někde vyčetl. Je to tak?:nevim
|
|
10.08.2015 12:02 -
|
2849583
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Relatka na saharu mam. klidne se ozvy.
Relatka na saharu mam. klidne se ozvy.
|
|
10.08.2015 19:38 -
|
2849790
|
|
Klima8
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 24 |
|
|
omlouvám se nevím kde jsem četl jedničkovej 2.2hdi pardon u trojky nejsou odpory v chladičovce tam se to řídí jinak, ale nevím jak
omlouvám se nevím kde jsem četl jedničkovej 2.2hdi pardon u trojky nejsou odpory v chladičovce tam se to řídí jinak, ale nevím jak :nevim
|
|
11.08.2015 08:29 -
|
2849949
|
|
muppet
|
Město: Krnov, Auto: Citroën C5 III (X7) 1.6 HDi 16V 110k (80kW) | Počet příspěvků: 58 |
|
|
Tak relé je v pořádku, problém bude zřejmě v "ovládání" ventilátoru v tom zalitém nesmyslu u motorku, tímto je zřejmě neopravitelný, ale je k mání na náhr. díly.
Díky vem za rady a názory.
Tak relé je v pořádku, problém bude zřejmě v "ovládání" ventilátoru v tom zalitém nesmyslu u motorku, tímto je zřejmě neopravitelný, ale je k mání na náhr. díly. :nevim
Díky vem za rady a názory. :palec
|
|
| |
|
|