| | |
28.01.2019 12:36 -
Re: Startování v nízkých teplotách - diesel
|
3204404
|
|
Snoopy08
|
Město: Čerčany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
Aresmlok napsal(a): U mě jedna dvě nefunkční havičky, pokles napětí na baterii o 0,5 Voltu a je vymalováno. Pomůe vícero havení před startem.
Více havení nemá vliv. to bylo první co jsem zkouel. Ale díky za radu.
Více havení nemá vliv. to bylo první co jsem zkouel. Ale díky za radu.
|
|
28.01.2019 13:25 -
|
3204418
|
|
Snoopy08
|
Město: Čerčany, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 26 |
|
|
autodiag napsal(a): ano tohle je presne to o cem jsem psal...egr zabali starter bordelem a kdyz se tomu nevenuje patricna udrzba starter se upece a neda potrebne otacky potrebne ke startu ..starter neni na 2.2 drahej
Díky za potvrzení mé úvahy. Zatím ho jen pořádně vyčistím. Uvidím zda bude změna. Za pár km jdu do servisu na olej, tak ho nechám vyčistit egr,klapku a projít netěsnosti okolo.....a kdy tak i vyměnit startér.
Díky za potvrzení mé úvahy. Zatím ho jen pořádně vyčistím. Uvidím zda bude změna. Za pár km jdu do servisu na olej, tak ho nechám vyčistit egr,klapku a projít netěsnosti okolo.....a kdy tak i vyměnit startér.
|
|
28.01.2019 14:55 -
|
3204425
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
zmena pokud ho zvenku ocistis obavam se nebude...jedine vyndat rozebrat vycistit, uhliky,komutator,civku atd a zkusit..je lepsi novy,ver mi..
zmena pokud ho zvenku ocistis obavam se nebude...jedine vyndat rozebrat vycistit, uhliky,komutator,civku atd a zkusit..je lepsi novy,ver mi..
|
|
29.01.2019 10:59 -
|
3204763
|
|
Snoopy08
|
|
|
autodiag napsal(a): na zhavice neni takova zima..pokud auto nastartuje na prvni dobrou z kopce a na druhou baterii take,zhavice mozna spatne budou ,ale duvod proc to nechytne je jinde
navic ty zhavice tam mozna budou navzdy
OK. Ne začnu něco zkouet, tak si zajedu k někomu na diagnostiku. Ale, problém je,e to pak celý den chytá jak hodinky.
OK. Ne začnu něco zkouet, tak si zajedu k někomu na diagnostiku. Ale, problém je,e to pak celý den chytá jak hodinky.
|
|
29.01.2019 11:04 -
|
3204770
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
protoze neni olej ani starter zatuhly,mozna i trochu padne nachta atd atd...ten starter bude pravdepodobne ta nejvetsi pricina
protoze neni olej ani starter zatuhly,mozna i trochu padne nachta atd atd...ten starter bude pravdepodobne ta nejvetsi pricina
|
|
29.01.2019 11:24 -
|
3204787
|
|
Snoopy08
|
|
|
autodiag napsal(a): protoze neni olej ani starter zatuhly,mozna i trochu padne nachta atd atd...ten starter bude pravdepodobne ta nejvetsi pricina
Věřím zkuenýmu. Jdu ho koupit. Maximálně budu mít jeden náhradní. Koupím ten silnějí od Bosche 1,7 Kw.
Věřím zkuenýmu. Jdu ho koupit. Maximálně budu mít jeden náhradní. Koupím ten silnějí od Bosche 1,7 Kw.
|
|
30.01.2019 07:13 -
|
3204900
|
|
Snoopy08
|
|
|
Zdravím. Startér včera vyměněn. Ráno -6 C. Dvakrát jsem nahavil. Na 4-té startování chytlo. Velká změna po 40-minutových startech. Za 14-dní jdu na výměnu oleje, tak nechám vyměnit i palivový filtr a vyčistit klapku s EGR-em. Jetě jeden dotaz k původci problému. Kapal mi olej ze sání na startér. Nevíte kde koupit ten těsnící krouek nebo pod čím ho hledat. viz foto. Nikde ho nemohu najít. Jetě jednou děkuji za cenné rady
Zdravím. Startér včera vyměněn. Ráno -6 C. Dvakrát jsem nahavil. Na 4-té startování chytlo. Velká změna po 40-minutových startech. Za 14-dní jdu na výměnu oleje, tak nechám vyměnit i palivový filtr a vyčistit klapku s EGR-em. Jetě jeden dotaz k původci problému. Kapal mi olej ze sání na startér. Nevíte kde koupit ten těsnící krouek nebo pod čím ho hledat. viz foto. Nikde ho nemohu najít. Jetě jednou děkuji za cenné rady :palec
Přílohy: IMG_20190128_164513.jpg ( 2332229b ) - IMG_20190128_164637.jpg ( 2087823b ) - |
|
30.01.2019 10:29 -
|
3204982
|
|
Snoopy08
|
|
|
Bobr53 napsal(a): Myslím e jsem ho v Citroenu koupil (č. 163594), anebo náhrada zde: .link.
Super. Sjedu se zeptat do autorizáku. Díky
Super. Sjedu se zeptat do autorizáku. Díky
|
|
31.01.2019 07:14 -
|
3205127
|
|
autodiag
|
|
|
kde tankujes ? ...muze padat nafta,nebo tect vstrikovace
kde tankujes ? ...muze padat nafta,nebo tect vstrikovace
|
|
31.01.2019 07:21 -
|
3205128
|
|
Snoopy08
|
|
|
autodiag napsal(a): kde tankujes ? ...muze padat nafta,nebo tect vstrikovace
OMV pouze. I kdyby padala nafta, tak bych to roztlačil na první dobrou?
OMV pouze. I kdyby padala nafta, tak bych to roztlačil na první dobrou?
|
|
31.01.2019 07:25 -
|
3205131
|
|
Snoopy08
|
|
|
Jo a jetě při vícero startech se pode mnou objeví loue. Ale smrdí to spí jak olej ne nafta. A nenael jsem kde to teče. Viml jsem si toho, kdy jsem přijel z práce. Jediný co mě napadá, kdy jsem měnil startér , tak jsem nael vypadlou hadičku z naftového filtru ze zpod,ale nenael jsem kam má vést.
Jo a jetě při vícero startech se pode mnou objeví loue. Ale smrdí to spí jak olej ne nafta. A nenael jsem kde to teče. Viml jsem si toho, kdy jsem přijel z práce. Jediný co mě napadá, kdy jsem měnil startér , tak jsem nael vypadlou hadičku z naftového filtru ze zpod,ale nenael jsem kam má vést.
|
|
| |
|
|