| | |
07.03.2015 08:51 -
Re: Automatická převodovka AL4 - nouzový reim
|
2795272
|
|
Honza72
|
|
|
Ahoj chlapi, stal jsem se astným majitelem C5 a hned řeím problém s nefunkční automatickou převodovkou.
Dle vaich rad na diskuzi jsem určil závadu na hydrobloku. Poraďte mi prosím , kde se dá koupit sada na opravu hydrobloku tj. selenoidy a těsnění. Moc díky za rady.
Ahoj chlapi, stal jsem se astným majitelem C5 a hned řeím problém s nefunkční automatickou převodovkou.
Dle vaich rad na diskuzi jsem určil závadu na hydrobloku. Poraďte mi prosím , kde se dá koupit sada na opravu hydrobloku tj. selenoidy a těsnění. Moc díky za rady.:palec
|
|
07.03.2015 22:06 -
|
2795428
|
|
jumep
|
|
|
hlavne AL4 neni AM6
u AL4 (ak mas spravne profil skus najprv vymenit len 2 ventili ovladajuce menic - konkretne 2574 16)
hlavne AL4 neni AM6
u AL4 (ak mas spravne profil skus najprv vymenit len 2 ventili ovladajuce menic - konkretne 2574 16)
|
|
20.07.2015 10:15 -
|
2842844
|
|
lstp
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Zdar,
mám dotázek setkali jste se u někdo s tím , e by blblo čidlo rychlosti? Pokud ano kde ho najdu, jestli na převodovce, kde nějaké čidlo je, nebo si to bere rychlost odjinud? Já toti dle diag. jezdím tak 665 km/h při 2200 ot/min. Co o to, bylo by to fajn, ale tuím, e to bude blbnout jetě něco jiného. Jinak, ádné extra potíe to nedělá.
Dík
Zdar,
mám dotázek setkali jste se u někdo s tím , e by blblo čidlo rychlosti? Pokud ano kde ho najdu, jestli na převodovce, kde nějaké čidlo je, nebo si to bere rychlost odjinud? Já toti dle diag. jezdím tak 665 km/h při 2200 ot/min. Co o to, bylo by to fajn, ale tuím, e to bude blbnout jetě něco jiného. Jinak, ádné extra potíe to nedělá.
Dík
|
|
20.07.2015 13:47 -
|
2842881
|
|
jumep
|
|
|
rychlost by sa bere z ABS po CANe
rychlost by sa bere z ABS po CANe
|
|
21.07.2015 22:51 -
|
2843391
|
|
jruze
|
|
|
No a co třeba tempomat a pokud funguje - zapni v nějaké rychlosti (nějakou rychlost odhadne - 60 +- ) a kolik ti to ukazuje na tom displeji? to co tachometr? Nikdo v tom netrachal?
No a co třeba tempomat a pokud funguje - zapni v nějaké rychlosti (nějakou rychlost odhadne - 60 +- ) a kolik ti to ukazuje na tom displeji? to co tachometr?:-o Nikdo v tom netrachal?
|
|
22.07.2015 20:32 -
|
2843565
|
|
jumep
|
|
|
ten zaznam hodnot pri chybe je castokrat bludny, hlavne pri c5 1
ten zaznam hodnot pri chybe je castokrat bludny, hlavne pri c5 1
|
|
23.07.2015 01:24 -
|
2843645
|
|
jruze
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): Na displayi mu to nic neukáe... je to I.
Já jsem podobnej problém (vypadával mi tempomat s uloenou chybou nesmyslné obdrené rychlosti-655km/h) řeil na svým,myslel jsem,e to dělají 17" kola,ale od výměny brzdového spínače se neobjevil. Je to divný,e by zrovna tohle dělal brzdovej spínač...
No nevím asi jsem přepracovanej :
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX Počet příspěvků: 11
Začátečník Poslat soukromou zprávu
Zdar,
Nevím co má tedy za auto?
No nevím asi jsem přepracovanej :
Zdar,
Nevím co má tedy za auto?:-o
|
|
23.07.2015 22:02 -
|
2843797
|
|
Hanz 397
|
|
|
jruze napsal(a): No nevím asi jsem přepracovanej :
Zdar,
Nevím co má tedy za auto?
Srr sekl jsem se v příspěvcích-koukal jsem na ten první,kde má uivatel jedničku
Srr sekl jsem se v příspěvcích-koukal jsem na ten první,kde má uivatel jedničku ;-)
|
|
23.07.2015 23:33 -
|
2843807
|
|
jumep
|
|
|
bug systemu ... je tam takych ajajaj
bug systemu ... je tam takych ajajaj
|
|
24.07.2015 01:02 -
|
2843811
|
|
homisek
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V Exclusive Break | Počet příspěvků: 5 |
|
|
Ano, zobrazuje to takovéto hodnoty, ale v měřených parametrech diagnostiky ABS ESP. jinými slovy jedno nebo více čidel snínačů otáček kol je vadných..
Ano, zobrazuje to takovéto hodnoty, ale v měřených parametrech diagnostiky ABS ESP. jinými slovy jedno nebo více čidel snínačů otáček kol je vadných..
|
|
29.07.2015 17:28 -
|
2845852
|
|
lstp
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 14 |
|
|
Jen tak pro pořádek, nic se neděje, funguje tempomat, ale kdy si přečtu chyby, tak tam mám furt chyby typu, snímač natočení volantu nevěrohodný signál, tu rychlost v AP, a myslím, e jetě něco asi ASR píe, e nemá signál otáček motoru. Ten snímač natočení volantu je asi v pytli, páč, kdy s ním točím, tak z něj lezou hovadiny asi jako tady: .link. .
Jinak tam jsou furt nějaké chyby, dost často jsou to hovadiny, ale u mě to točí.
Mrknu jetě na snímače ABS, ale mám tuení, e u jsem na ně mrkal a bylo to OK.
Jen tak pro pořádek, nic se neděje, funguje tempomat, ale kdy si přečtu chyby, tak tam mám furt chyby typu, snímač natočení volantu nevěrohodný signál, tu rychlost v AP, a myslím, e jetě něco asi ASR píe, e nemá signál otáček motoru. Ten snímač natočení volantu je asi v pytli, páč, kdy s ním točím, tak z něj lezou hovadiny asi jako tady: https://www.youtube.com/watch?v=RK2Kx0lKoJg .
Jinak tam jsou furt nějaké chyby, dost často jsou to hovadiny, ale u mě to točí. :-)
Mrknu jetě na snímače ABS, ale mám tuení, e u jsem na ně mrkal a bylo to OK.
|
|
29.07.2015 20:07 -
|
2845881
|
|
Hanz 397
|
|
|
jruze napsal(a): Jen bych chtěl vědět jak se dá zjistit rychlost přes 600Km/h?
To je rychlost,který ani tvoje upravený biturbo nedosáhne a to tě se..e,viď ?
Ne,váně,jak psal Petr,je to nejspí bug-informace,se kterou si jednotka neví rady,tak jí interpretuje takhle...
To je rychlost,který ani tvoje upravený biturbo nedosáhne a to tě se..e,viď :-d ?
Ne,váně,jak psal Petr,je to nejspí bug-informace,se kterou si jednotka neví rady,tak jí interpretuje takhle...
|
|
29.07.2015 22:25 -
|
2845974
|
|
jumep
|
|
|
ak by si mal zly snimac uhlu, tak ti nejde polka auta a hlavne ESP
toto je pricina preco by nemali niektory ludia mat diagnostika, je to znova bug ktory ma strasne vela aut, tu chybu ti udava len v perovani ....
ak by si mal zly snimac uhlu, tak ti nejde polka auta a hlavne ESP
toto je pricina preco by nemali niektory ludia mat diagnostika, je to znova bug ktory ma strasne vela aut, tu chybu ti udava len v perovani ....
|
|
| |
|
|