10.10.2011 21:33 -
Citroen C5 - snimac plniaceho tlaku
|
2418245
|
|
lance0XC
|
Město: Vranov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 1 |
|
|
Zaslal: Po 10.10.2011 05:18 Predmet: Citroen C5 - snimac plniaceho tlaku
Zdravim
mam nasledovny proBlem s v motom 2.2 HDI v C5ke
pri jazde nad 130 km sa mi rozsvieti kontrolka esp a po nej Chyba motora (na diag - snimac plniaceho tlaku - prilis velky signal) a klesne vykon. po vypnuti motora a znova nastartovani je vsetko ok chyba motora nesvieti ale zavada ostane v pamati motor ide normalne. Vedel by ma niekto nasmerovat kam hladat problem ? Hadicky som prezeral vyzeraju regulacia ok podtlakove ventily ok , prejst to znova ? Co moze sposobovat tento problem. Dakujem za nejake rady
Zaslal: Po 10.10.2011 05:18 Predmet: Citroen C5 - snimac plniaceho tlaku
Zdravim
mam nasledovny proBlem s v motom 2.2 HDI v C5ke
pri jazde nad 130 km sa mi rozsvieti kontrolka esp a po nej Chyba motora (na diag - snimac plniaceho tlaku - prilis velky signal) a klesne vykon. po vypnuti motora a znova nastartovani je vsetko ok chyba motora nesvieti ale zavada ostane v pamati motor ide normalne. Vedel by ma niekto nasmerovat kam hladat problem ? Hadicky som prezeral vyzeraju regulacia ok podtlakove ventily ok , prejst to znova ? Co moze sposobovat tento problem. Dakujem za nejake rady
|
|
10.10.2011 21:36 -
Re: Citroen C5 - snimac plniaceho tlaku
|
2418246
|
|
jumep
|
|
|
hladaj lepsie nabuduce:
tu najdes odpoved:
.link.
konkretne to bude najskor nejaka podtlakova hadicka
hladaj lepsie nabuduce:
tu najdes odpoved:
http://www.c5club.cz/diskuze/motor-prevodovka-vyfukovy-system/166539-antipollution-system-faulty-dieselove-motory/
konkretne to bude najskor nejaka podtlakova hadicka
|
|
| |