| | |
30.09.2011 21:16 -
Pripravok na aretaciu zotrvacniku - C5 1 - benzin
|
2416474
|
|
jumep
|
|
|
Nemate niekto rozmery daneho pripravku ktory je v prilohe?
jeho cislo je (-).0189.R. a je zo sady ktora sa da kupit za 175EUR, co sa mi kvoli jednemu motoru kupovat nechce.
Pouzite to je pri 2.0i a 1.8i (RFN a 6FZ motor) - mozno aj pri viacerych ...
tak podla dalsieho dokumentu by mala najmensia cast mat 9mm, velku viem odmerat ... snad sa postasti ... nakolko v citroene neboli ochotny mi to pozicat na obkreslenie (ani u nich na stole)
Nemate niekto rozmery daneho pripravku ktory je v prilohe?
jeho cislo je (-).0189.R. a je zo sady ktora sa da kupit za 175EUR, co sa mi kvoli jednemu motoru kupovat nechce.
Pouzite to je pri 2.0i a 1.8i (RFN a 6FZ motor) - mozno aj pri viacerych ...
tak podla dalsieho dokumentu by mala najmensia cast mat 9mm, velku viem odmerat ... snad sa postasti ... nakolko v citroene neboli ochotny mi to pozicat na obkreslenie (ani u nich na stole)
Přílohy: aretacny_pripravok_ew.pdf ( 71776b ) - e5ap27ac.jpg ( 15275b ) - |
|
01.10.2011 00:21 -
Re: Pripravok na aretaciu zotrvacniku - C5 1 - benzin
|
2416517
|
|
Darja
|
|
|
Jednou jsme aretovali vrtákem, protoe nějakej vůl přípravek ztratil
Jednou jsme aretovali vrtákem, protoe nějakej vůl přípravek ztratil :)
|
|
01.10.2011 00:23 -
|
2416519
|
|
jumep
|
|
|
tak pokial to je rovna tycka .. neni problem, ale toto je sialenost
tu je fotka tej sady .. aspon drobna predstava
.link.
este gates sada:
.link.
a este jedna sada kde to uz fakt krasne vidiet
.link.
zacinam rozmyslat ze vonkajsi rozmer nameram, vnutorny by mal byt 9 a obrazok ked poprepocitavam, mohol by som dostat nieco relevantne
tak pokial to je rovna tycka .. neni problem, ale toto je sialenost
tu je fotka tej sady .. aspon drobna predstava
http://www.lasertools.co.uk/items/pdf/Products/4330_instructions.pdf
este gates sada:
http://art.rexbo.net/gates/pdf/gat4825.pdf
a este jedna sada kde to uz fakt krasne vidiet
http://www.toolsandpowertools.co.uk/product/timing-kit-citroen-peugeot-1-8-2-0/
zacinam rozmyslat ze vonkajsi rozmer nameram, vnutorny by mal byt 9 a obrazok ked poprepocitavam, mohol by som dostat nieco relevantne :)
|
|
01.10.2011 08:56 -
|
2416536
|
|
jruze
|
|
|
narychlo-provizorní,ale funkční.Chce to prodlouit roub o půl cm(rezpektivně zbrousit tu podloku do meního průměru a na ní přivařit druhou)-takto funkční na zajitění,ale na povolení?? VNIŘNÍ JE 8cm ,DÉLKA 6,5cm , VELKÝ PRŮMĚR 2,96 - 3cm(je průměr neobrouené) , HORNÍ ZAJITĚNÍ 10 ROUB SKRZ KOLO MENÍ 6MM.
narychlo-provizorní,ale funkční.Chce to prodlouit roub o půl cm(rezpektivně zbrousit tu podloku do meního průměru a na ní přivařit druhou)-takto funkční na zajitění,ale na povolení?? VNIŘNÍ JE 8cm ,DÉLKA 6,5cm , VELKÝ PRŮMĚR 2,96 - 3cm(je průměr neobrouené) , HORNÍ ZAJITĚNÍ 10 ROUB SKRZ KOLO MENÍ 6MM.
Přílohy: Picture0007.jpg ( 69890b ) - Picture0008.jpg ( 64924b ) - Picture0009.jpg ( 63894b ) - |
|
01.10.2011 15:33 -
|
2416610
|
|
jumep
|
|
|
ak som na to pozeral a zopar zisteni ....
kkti ... musim, inak sa to vyjadrit neda
pripravok je jedno aka hruba je ta stredna cast, dolezita je najvacia a najmensia ...
ale, ma sa zaaretovat zotrvak a vacky, ak zaaretujem zotrvak, tak nemozem zaaretovat vacky lebo to je cele posunute o 90 stupnov
---
v prilohe su rozmery ak to niekto bude potrebovat si spravit, o5 - rozvody su dost hakliva vec na to aby sa do nej pustal hocikto, preto nebudem pisat navod ...
ak som na to pozeral a zopar zisteni ....
pripravok je jedno aka hruba je ta stredna cast, dolezita je najvacia a najmensia ...
ale, ma sa zaaretovat zotrvak a vacky, ak zaaretujem zotrvak, tak nemozem zaaretovat vacky lebo to je cele posunute o 90 stupnov
---
v prilohe su rozmery ak to niekto bude potrebovat si spravit, o5 - rozvody su dost hakliva vec na to aby sa do nej pustal hocikto, preto nebudem pisat navod ...
Přílohy: aretacny_pripravok_ew_vacka_sanie.pdf ( 1377907b ) - aretacny_pripravok_ew_zotrvak.pdf ( 1381196b ) - Aretacia zotrvacniku |
|
01.10.2011 21:00 -
|
2416654
|
|
jruze
|
|
|
No mně vylo do vaček 10.roub zbrouenej na 6. a do setrváku ta podloka nepatrně zbrouená a 10. imbus zbrouenej na 9. - ten střední rozměr podle mne plní účel jen aby se ten roub na té délce neohýbal. a co se týče aretace setrvák-vačky tak to mně také nevycházelo,ale na řemenici je tečka a ta vychází na aretační bod , který je pod řemenicí(nechápu to) proto jsem ti psal označ na rozv. dekl a řemenici před povolením.(starí provedení mělo díru v řemenici do aretace v bloku(podobně jako 1.6 HDI).Vyhodit svíčky aby to bylo volné a je na to takovej přípravek
No mně vylo do vaček 10.roub zbrouenej na 6. a do setrváku ta podloka nepatrně zbrouená a 10. imbus zbrouenej na 9. - ten střední rozměr podle mne plní účel jen aby se ten roub na té délce neohýbal. a co se týče aretace setrvák-vačky tak to mně také nevycházelo,ale na řemenici je tečka a ta vychází na aretační bod , který je pod řemenicí(nechápu to) proto jsem ti psal označ na rozv. dekl a řemenici před povolením.(starí provedení mělo díru v řemenici do aretace v bloku(podobně jako 1.6 HDI).Vyhodit svíčky aby to bylo volné a je na to takovej přípravek
Přílohy: rozvody 2L benzin.doc ( 191488b ) - |
|
01.10.2011 21:04 -
|
2416656
|
|
jumep
|
|
|
ja mam staru remenicu z dierou a ta sa tam da krasne zaaretovat, akurat sa vlastne neda dat dole stred remenice, ale to vadit nebude ... ale dost by ma zaujimalo ako to soudruzi myslia ked mam dat dole niekdedy tu remenicu
bud vymenit zotrvak alebo prestavit vacky ... to uz riesit nejdem ... zajtra si pojdem vyrobit pripravky a potestujem to
6stka tycka tam nevosla, 5tka imbus ano
ja mam staru remenicu z dierou a ta sa tam da krasne zaaretovat, akurat sa vlastne neda dat dole stred remenice, ale to vadit nebude ... ale dost by ma zaujimalo ako to soudruzi myslia ked mam dat dole niekdedy tu remenicu
bud vymenit zotrvak alebo prestavit vacky ... to uz riesit nejdem ... zajtra si pojdem vyrobit pripravky a potestujem to
6stka tycka tam nevosla, 5tka imbus ano
|
|
01.10.2011 21:32 -
|
2416676
|
|
jruze
|
|
|
Tak to má v pohodě-já měl novou řemenici bez díry-setrvák neodpovídá zajitění.Vačky jsem zajistil a klika hlavolam.U jiného motoru si můe kdy je nejhůř odpočítat zuby na řemenu,ale tady kdy se ti kolečko na klice točí volně?? a na zajitění pod řemenicí nevidí
Tak to má v pohodě-já měl novou řemenici bez díry-setrvák neodpovídá zajitění.Vačky jsem zajistil a klika hlavolam.U jiného motoru si můe kdy je nejhůř odpočítat zuby na řemenu,ale tady kdy se ti kolečko na klice točí volně?? a na zajitění pod řemenicí nevidí :-((((
|
|
01.10.2011 21:34 -
|
2416677
|
|
jumep
|
|
|
jj .. ako fakt by ma zaujimal ten postup co sa s tym ma spravit
lenze soudruzi v citroene sa o tom nechcu bavit ... este sa skusim popytat inde, ale chalani mi tiez hovorili ze sa s takym trapili ...
no jo ... benzin .... nieco co francuzom nevonia
jj .. ako fakt by ma zaujimal ten postup co sa s tym ma spravit
lenze soudruzi v citroene sa o tom nechcu bavit ... este sa skusim popytat inde, ale chalani mi tiez hovorili ze sa s takym trapili ...
no jo ... benzin .... nieco co francuzom nevonia :)
|
|
24.06.2015 16:13 -
|
2834210
|
|
Lajči
|
Město: Michalovce, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 58 |
|
|
jumep napsal(a): ak som na to pozeral a zopar zisteni ....
Mysli e tie pripravky budu pasovat na X7?
---
Mysli e to bude pasova na X7? 2,0 benzin 16v
Mysli e to bude pasova na X7? 2,0 benzin 16v
|
|
24.06.2015 16:19 -
|
2834214
|
|
jumep
|
|
|
zotrvakovy sedi, akurat ten 9mm rozmer je mensi, je to 8,xx (co som si spravil tak som uz neutekal na sustruh ale len zbrusil nahrubo na bruske, pasuje mi tam a neriesim viac)
vackove su od faceliftu len 5,5 koliky (pouzivam tam vrtaky)
zotrvakovy sedi, akurat ten 9mm rozmer je mensi, je to 8,xx (co som si spravil tak som uz neutekal na sustruh ale len zbrusil nahrubo na bruske, pasuje mi tam a neriesim viac)
vackove su od faceliftu len 5,5 koliky (pouzivam tam vrtaky)
|
|
| |
|
|