| | |
12.03.2016 12:31 -
Re: Chyba automatické převodovky
|
2927959
|
|
krocan
|
Město: Fryčovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 216 |
|
|
tohle mi řekl mechanik po diagnostice - údajně mu to vypsalo tuto chybu. mně k tomu nevzali
tohle mi řekl mechanik po diagnostice - údajně mu to vypsalo tuto chybu. mně k tomu nevzali
|
|
12.03.2016 12:34 -
|
2927961
|
|
jumep
|
|
|
AL4 ma dost problemov s ventilmi, takze kludne to mohlo napisat
AL4 ma dost problemov s ventilmi, takze kludne to mohlo napisat
|
|
12.03.2016 13:10 -
|
2927964
|
|
Vitaeidel
|
Město: Tachov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 79 |
|
|
Tak jsem se konečně dostal k tomu, abych načetl ty chyby. Na převodovce jsou tam 4. Pro jistotu jsem to vyfotil, myslím si, e vám to řekne víc, ne kdybych to tu popisoval.
Jinak těch závad je tam víc, vechny jsem nafotil, kdyby bylo třeba něco přidat, není problém.
Díky za rady
Tak jsem se konečně dostal k tomu, abych načetl ty chyby. Na převodovce jsou tam 4. Pro jistotu jsem to vyfotil, myslím si, e vám to řekne víc, ne kdybych to tu popisoval.
Jinak těch závad je tam víc, vechny jsem nafotil, kdyby bylo třeba něco přidat, není problém.
Díky za rady :)
Přílohy: AM6 1.jpg ( 219001b ) - AM 6 1 AM6 2.jpg ( 203866b ) - AM 6 2 AM6 3.jpg ( 225352b ) - AM 6 3 AM6 4.jpg ( 224157b ) - AM 6 4 |
|
12.03.2016 13:21 -
|
2927989
|
|
jumep
|
|
|
tak toto sko vypada ako nejaky elektronicky zazrak ... problem spojenia motor prevodovka, tympadom sa hodila do nudzoveho rezimu kde ide v mechanickom rezime - zaraden 3 prevodovy stupen
tazko povedat co to sposobilo, ale vychadza to nie z prevodovky ale motorovej jednotky
tak toto sko vypada ako nejaky elektronicky zazrak ... problem spojenia motor prevodovka, tympadom sa hodila do nudzoveho rezimu kde ide v mechanickom rezime - zaraden 3 prevodovy stupen
tazko povedat co to sposobilo, ale vychadza to nie z prevodovky ale motorovej jednotky
|
|
12.03.2016 13:34 -
|
2928003
|
|
Vitaeidel
|
Město: Tachov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 79 |
|
|
Teď jsem si vybavil, e to v tu chvíli, kdy to začalo dělat problémy, hodilo na displeji 1x hláku "Chyba motoru" Take teď babo raď
Mohla by s tím mít spojitost tato chyba viz foto?
Teď jsem si vybavil, e to v tu chvíli, kdy to začalo dělat problémy, hodilo na displeji 1x hláku "Chyba motoru" Take teď babo raď :)
Mohla by s tím mít spojitost tato chyba viz foto?
Přílohy: chyba.jpg ( 195731b ) - |
|
12.03.2016 13:43 -
|
2928016
|
|
jumep
|
|
|
ano, toto vypada ze ti spadla can siet, lebo toto je zasa chybajuci udaj z abs jednotky
ano, toto vypada ze ti spadla can siet, lebo toto je zasa chybajuci udaj z abs jednotky
|
|
12.03.2016 22:36 -
|
2928249
|
|
Vitaeidel
|
|
|
jruze napsal(a): Opakují se ti pořád - nízké napětí,chybějící signál(to se můe stát podpětím) - take to co jsem psal dříve v mém přízpěvku - jestlie motor nemá výkon,jestlie motorovka nedostává údaje = první shodí AP - přidám jetě napájení ABS.(konektory,kostry)
Nepochyboval jsem o tom, e ví, co píe. Jen bych tě chtěl poádat o radu, kde a s čím tedy začít a jak pokračovat. Jaké konektory mám zkontrolovat, co mám prověřit atd. Předem díky.
Nepochyboval jsem o tom, e ví, co píe. :palec Jen bych tě chtěl poádat o radu, kde a s čím tedy začít a jak pokračovat. Jaké konektory mám zkontrolovat, co mám prověřit atd. Předem díky.
|
|
13.03.2016 20:23 -
|
2928567
|
|
Hanz 397
|
|
|
Jestli se ti to objevuje častěj a nahodile,zkusil bych změřit dobíjení...
Jestli to nepřebíjí. Sice je tam vude kolem 14ti V,ale nedávno jsem to tu řeil na P307 a nikde v ádný jednotce nebylo víc,jak 14V a přitom to dokázalo udělat i 18ti V pičku...
Jestli se ti to objevuje častěj a nahodile,zkusil bych změřit dobíjení...
Jestli to nepřebíjí. Sice je tam vude kolem 14ti V,ale nedávno jsem to tu řeil na P307 a nikde v ádný jednotce nebylo víc,jak 14V a přitom to dokázalo udělat i 18ti V pičku...
|
|
14.03.2016 11:58 -
|
2928755
|
|
Vitaeidel
|
|
|
Díky za rady, musím sehnat nějakého ikovného autoelektrikáře, aby se mi na to mrknul. Sám si troufám max na konektory u baterie
Díky za rady, musím sehnat nějakého ikovného autoelektrikáře, aby se mi na to mrknul. Sám si troufám max na konektory u baterie :-))
|
|
| |
|
|