| | |
12.09.2011 21:34 -
Re: Automatické převodovky v C5
|
2413112
|
|
boza
|
Město: Slaný, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 89 |
|
|
Vechno funkční,a na radio a převodovku
Vechno funkční,a na radio a převodovku
|
|
12.09.2011 22:47 -
|
2413159
|
|
jruze
|
|
|
Poli mi vinko.Co tam má za BSI edé nebo černé?Zítra nebo pozítří jedu do Slaného tak bych se mohl na to kouknout,ale to vypadá na kostru,nebo napájení AP a comu z BSI.(nevím kdy a v kolik budu ve Slaným,ale potřebuji tam)Jsem zase rozířil chalupu musím to zastřeit aby mi tam nenaprelo a jeu do Slaného-kdy to stihnu tak mezi 12-15. v 16oo zase musím být doma.
Poli mi vinko.Co tam má za BSI edé nebo černé?Zítra nebo pozítří jedu do Slaného tak bych se mohl na to kouknout,ale to vypadá na kostru,nebo napájení AP a comu z BSI.(nevím kdy a v kolik budu ve Slaným,ale potřebuji tam)Jsem zase rozířil chalupu musím to zastřeit aby mi tam nenaprelo a jeu do Slaného-kdy to stihnu tak mezi 12-15. v 16oo zase musím být doma.
|
|
14.09.2011 07:06 -
|
2413563
|
|
boza
|
|
|
Tak nové zjitění,nejde podsvícení středového tunelu a počítače
Tak nové zjitění,nejde podsvícení středového tunelu a počítače:-o
|
|
20.09.2011 14:31 -
Re: Chyba automatické převodovky
|
2414769
|
|
boza
|
|
|
Vyřeeno,přeseknuté tři kabely v přístrojové desce.
Vyřeeno,přeseknuté tři kabely v přístrojové desce.:palec
|
|
21.09.2011 19:48 -
|
2415056
|
|
boza
|
|
|
Prý vybrace palubky,známej mechanik říkal e je to slabost C5,vedou někudy přes rám a vibracema se to přeruí.
Prý vybrace palubky,známej mechanik říkal e je to slabost C5,vedou někudy přes rám a vibracema se to přeruí.
|
|
21.09.2011 19:53 -
|
2415057
|
|
jumep
|
|
|
jediny oficialny prechod cez ram je hrubym hlavnym zvazkom vlavo ... inak je vsetko pouchytavane v palubovke atd.
dost by ma zaujimalo teda presne miesto toho ... ak to ma byt slabost ....
jediny oficialny prechod cez ram je hrubym hlavnym zvazkom vlavo ... inak je vsetko pouchytavane v palubovke atd.
dost by ma zaujimalo teda presne miesto toho ... ak to ma byt slabost ....
|
|
22.09.2011 22:35 -
|
2415222
|
|
boza
|
|
|
Přesně ten svazek.
Přesně ten svazek.
|
|
22.09.2011 22:37 -
|
2415224
|
|
jumep
|
|
|
ten zvazok je megahruby v sirokom gumennom ulozeni ... to chcem videt ako to tam moze prasknut .... a byt najditelne, nakolko tie kable su tam vulkanizovane a nejde to len tak rozobrat ... som to rozriezal a vypletal, viem o com hovorim .... by som fakt rad videl presne to miesto ....
ten zvazok je megahruby v sirokom gumennom ulozeni ... to chcem videt ako to tam moze prasknut .... a byt najditelne, nakolko tie kable su tam vulkanizovane a nejde to len tak rozobrat ... som to rozriezal a vypletal, viem o com hovorim .... by som fakt rad videl presne to miesto ....
|
|
22.09.2011 22:49 -
|
2415228
|
|
felix81
|
Město: Praha, Auto: C8 2.2 HDi 94kw | Počet příspěvků: 292 |
|
|
Jumepe moc se nedivím. Devět let staré auto, kabely a dráty rádi časem tvrdnou, křehnou a poté praskají. A nebo mohla nastat výrobní vada při výrobě vodičů která utekla bdělým ininýrům z citroenu. A jetě jedna monost, e přes ty vodiče lo více proudu ne na který jsou stavěný a rychleji stárli a prdli. K tomu vemu se samozřejmě mohou přidat i vibrace které ten exitující proces podpoří a urychlí. Ale jsem té překvapen e i v této moderní době něco takového v palubce můe nastat.
Jumepe moc se nedivím. Devět let staré auto, kabely a dráty rádi časem tvrdnou, křehnou a poté praskají. A nebo mohla nastat výrobní vada při výrobě vodičů která utekla bdělým ininýrům z citroenu. A jetě jedna monost, e přes ty vodiče lo více proudu ne na který jsou stavěný a rychleji stárli a prdli. K tomu vemu se samozřejmě mohou přidat i vibrace které ten exitující proces podpoří a urychlí. Ale jsem té překvapen e i v této moderní době něco takového v palubce můe nastat. :-)
|
|
10.03.2016 10:40 -
|
2927351
|
|
Vitaeidel
|
Město: Tachov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 79 |
|
|
Ahoj, dnes se mi stala zvlátní věc. Vracel jsem se se psem od veterináře a ve městě, v jízdě do kopce mi to najednou píplo a hláka "chyba převodovky" Nicméně domů jsem dojel (cca 1 km), ale převodovka jakoby neřadila a vechny kontrolky na ukazateli převodovky svítily. Přijel jsem před barák a začal jsem zkouet. Při zařazeni D nebo R hrozné rány. Auto se rozjelo, jelo ale jakoby na jednu rychlost. Tak jsem to zaparkoval, odnesl psa domů a vyrazil do servisu. Sedanu do auta a auto jako by se nic nestalo. Jede krásně, řadí krásně... Do servisu jsem dojel úplně normálně a bez problému, ale měli dovolenou. Nevíte někdo, co to mohlo být? Byl bych nerad, aby mě to někde nechalo. Díky za rady.
Ahoj, dnes se mi stala zvlátní věc. Vracel jsem se se psem od veterináře a ve městě, v jízdě do kopce mi to najednou píplo a hláka "chyba převodovky" Nicméně domů jsem dojel (cca 1 km), ale převodovka jakoby neřadila a vechny kontrolky na ukazateli převodovky svítily. Přijel jsem před barák a začal jsem zkouet. Při zařazeni D nebo R hrozné rány. Auto se rozjelo, jelo ale jakoby na jednu rychlost. Tak jsem to zaparkoval, odnesl psa domů a vyrazil do servisu. Sedanu do auta a auto jako by se nic nestalo. Jede krásně, řadí krásně... Do servisu jsem dojel úplně normálně a bez problému, ale měli dovolenou. Nevíte někdo, co to mohlo být? Byl bych nerad, aby mě to někde nechalo. Díky za rady.
|
|
10.03.2016 10:54 -
|
2927354
|
|
jumep
|
|
|
prevodovka padla do nudzoveho rezimu
treba nacitat co sa stalo
prevodovka padla do nudzoveho rezimu
treba nacitat co sa stalo
|
|
10.03.2016 19:33 -
|
2927495
|
|
jruze
|
|
|
Vitaeidel napsal(a): Ahoj, dnes se mi stala zvlátní věc. Vracel jsem se se psem od veterináře a ve městě, v jízdě do kopce mi to najednou píplo a hláka "chyba převodovky" Nicméně domů jsem dojel (cca 1 km), ale převodovka jakoby neřadila a vechny kontrolky na ukazateli převodovky svítily. Přijel jsem před barák a začal jsem zkouet. Při zařazeni D nebo R hrozné rány. Auto se rozjelo, jelo ale jakoby na jednu rychlost. Tak jsem to zaparkoval, odnesl psa domů a vyrazil do servisu. Sedanu do auta a auto jako by se nic nestalo. Jede krásně, řadí krásně... Do servisu jsem dojel úplně normálně a bez problému, ale měli dovolenou. Nevíte někdo, co to mohlo být? Byl bych nerad, aby mě to někde nechalo. Díky za rady.
V jakém stavu má aku? kostry? konektory,pokles napětí,prodřený kablíky - nemusí to souviset s AP.Diag by mohla napovědět víc.Jinak kdy se ti cokoli podobného stane můe pomoci zhasnout a znovu nastartovat - pokud je to nějaká anomálie tak naběhnou funkce do normálního stavu - pokud je to opravdu chyba tak jí to vyhodí opět a nebude to fungovat.
V jakém stavu má aku? kostry? konektory,pokles napětí,prodřený kablíky - nemusí to souviset s AP.Diag by mohla napovědět víc.Jinak kdy se ti cokoli podobného stane můe pomoci zhasnout a znovu nastartovat - pokud je to nějaká anomálie tak naběhnou funkce do normálního stavu - pokud je to opravdu chyba tak jí to vyhodí opět a nebude to fungovat.;-)
|
|
10.03.2016 22:14 -
|
2927567
|
|
Vitaeidel
|
Město: Tachov, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 79 |
|
|
Aku je nově kupovaná v létě, kostru a kablíky nevím, ale stalo se to poprvé. Servisman má bohuel dovolenou, tak mi to ani nemá kdo načíst. Jinak s tim nastartováním jsem to udělal jako kdysi u Xsary Picasso. 5x jsem nastartoval a zhasnul motor a pak u to bylo zase OK. Ale při těch 5 nastartování mi to tu chybu hlásilo pokadé. Od té doby se to chová zase normálně. Snad zítra někoho seenu, kdo by to nečetl.
Aku je nově kupovaná v létě, kostru a kablíky nevím, ale stalo se to poprvé. Servisman má bohuel dovolenou, tak mi to ani nemá kdo načíst. Jinak s tim nastartováním jsem to udělal jako kdysi u Xsary Picasso. 5x jsem nastartoval a zhasnul motor a pak u to bylo zase OK. Ale při těch 5 nastartování mi to tu chybu hlásilo pokadé. Od té doby se to chová zase normálně. Snad zítra někoho seenu, kdo by to nečetl.
|
|
11.03.2016 14:09 -
|
2927684
|
|
Tridac
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 183 |
|
|
Vitaeidel napsal(a): Aku je nově kupovaná v létě, kostru a kablíky nevím, ale stalo se to poprvé. Servisman má bohuel dovolenou, tak mi to ani nemá kdo načíst. Jinak s tim nastartováním jsem to udělal jako kdysi u Xsary Picasso. 5x jsem nastartoval a zhasnul motor a pak u to bylo zase OK. Ale při těch 5 nastartování mi to tu chybu hlásilo pokadé. Od té doby se to chová zase normálně. Snad zítra někoho seenu, kdo by to nečetl.
V této zimě mi to udělalo třikrát to samé. Je paradoxní, vdy studené, vdy na stejném místě v kopci, vdy při stejné rychlosti. Stačí zastavit, zhasnout, nastartovat a po rozjetí to zmizí. Ale proč to dělá nevím. Na diagnostice není vidět chyba, i kdy to hlásí chyba převodovky, není nic v záznamu. Jedinné co nevím, je stáří oleje, kilometrově i věkově, musím nechat vyměnit, uvidíme.
V této zimě mi to udělalo třikrát to samé. Je paradoxní, vdy studené, vdy na stejném místě v kopci, vdy při stejné rychlosti. Stačí zastavit, zhasnout, nastartovat a po rozjetí to zmizí. Ale proč to dělá nevím. Na diagnostice není vidět chyba, i kdy to hlásí chyba převodovky, není nic v záznamu. Jedinné co nevím, je stáří oleje, kilometrově i věkově, musím nechat vyměnit, uvidíme.
|
|
11.03.2016 16:17 -
|
2927725
|
|
jumep
|
|
|
on ma inu prevodovku, toto sa neda porovnavat
on ma inu prevodovku, toto sa neda porovnavat
|
|
12.03.2016 07:59 -
|
2927887
|
|
krocan
|
Město: Fryčovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 216 |
|
|
Chtěl bych se zeptat na chybu " zaseknutý elektromagnetický ventil ", auto na křiovatce po přidání plynu, mírně vyběhlo do otáček, pak se rozjelo a jelo úplně normálně. Chybová hláka smazána a auto jede bez problému. Mechanik krčí rameny.
Chtěl bych se zeptat na chybu " zaseknutý elektromagnetický ventil ", auto na křiovatce po přidání plynu, mírně vyběhlo do otáček, pak se rozjelo a jelo úplně normálně. Chybová hláka smazána a auto jede bez problému. Mechanik krčí rameny.
|
|
| |
|
|