| | |
15.09.2011 18:45 -
Chyba automatické převodovky
|
2414006
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
přesunutí
přesunutí
|
|
12.09.2011 15:54 -
Re: Automatické převodovky v C5
|
2412970
|
|
boza
|
Město: Slaný, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Exclusive Break | Počet příspěvků: 89 |
|
|
Ahoj,mám takový problem.Dnes při vyndavání rádia přestalo rádio hrát a automatická převodovka hlásí chybu.Na diag 0706!!!Nevíte někdo co s tím???
Ahoj,mám takový problem.Dnes při vyndavání rádia přestalo rádio hrát a automatická převodovka hlásí chybu.Na diag 0706!!!Nevíte někdo co s tím???
:nevim
|
|
12.09.2011 16:00 -
|
2412971
|
|
jumep
|
|
|
zajdi na diagostiku kde dostanes nieco rozumnejsie ako cislo chyby
zajdi na diagostiku kde dostanes nieco rozumnejsie ako cislo chyby
|
|
12.09.2011 16:03 -
|
2412972
|
|
boza
|
|
|
Já jenom,jestli nemáte někdo zkuenost,jestli můe být propojené rádio s převodovkou,pojistka,nebo tak?
Já jenom,jestli nemáte někdo zkuenost,jestli můe být propojené rádio s převodovkou,pojistka,nebo tak?
|
|
12.09.2011 16:13 -
|
2412973
|
|
tief
|
|
|
Ziadne prepojenie neexistuje, jedine co ma napada ze sa ti nejak podarilo vytrhnut nejaky kabel s volica rychlosti ? Pripadne si sa oprel o paku radenia a nieco v nej zlomil.
Teraz po malom hladani som nasiel: P0706 Check Shifter Signal, takze jak som pisal skontroluj ci si nevytrhol kabel s volica pripadne nieco nezlomil ...
Ziadne prepojenie neexistuje, jedine co ma napada ze sa ti nejak podarilo vytrhnut nejaky kabel s volica rychlosti ? Pripadne si sa oprel o paku radenia a nieco v nej zlomil.
Teraz po malom hladani som nasiel: P0706 Check Shifter Signal, takze jak som pisal skontroluj ci si nevytrhol kabel s volica pripadne nieco nezlomil ...
|
|
12.09.2011 16:28 -
|
2412977
|
|
jumep
|
|
|
by mohla byt aj poistka niekde v bsi ... alebo MF
by mohla byt aj poistka niekde v bsi ... alebo MF
|
|
12.09.2011 16:55 -
|
2412981
|
|
boza
|
|
|
A kde tu pojistku najdu?
A kde tu pojistku najdu?
|
|
12.09.2011 17:11 -
|
2412987
|
|
boza
|
|
|
Také je divný,e z P na D to přepne,ale neřadí a na mauální řazení to nejde.Po nastartování se rozbliká znak aut.př. a vyběhne hláka.Je moné,jak jsem vyndaval rádio,e jsem povytáhl habel od voliče?Vede to někudy za rádiem?Díky
Také je divný,e z P na D to přepne,ale neřadí a na mauální řazení to nejde.Po nastartování se rozbliká znak aut.př. a vyběhne hláka.Je moné,jak jsem vyndaval rádio,e jsem povytáhl habel od voliče?Vede to někudy za rádiem?Díky
:nevim
|
|
12.09.2011 18:10 -
|
2413007
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
boza napsal(a): Také je divný,e z P na D to přepne,ale neřadí a na mauální řazení to nejde.Po nastartování se rozbliká znak aut.př. a vyběhne hláka.Je moné,jak jsem vyndaval rádio,e jsem povytáhl habel od voliče?Vede to někudy za rádiem?Díky
rozdělej panel a tunel, uvidí sám.
Také je divný,e z P na D to přepne,ale neřadí a na mauální řazení to nejde.Po nastartování se rozbliká znak aut.př. a vyběhne hláka.Je moné,jak jsem vyndaval rádio,e jsem povytáhl habel od voliče?Vede to někudy za rádiem?Díky :nevim
rozdělej panel a tunel, uvidí sám.
|
|
12.09.2011 18:29 -
|
2413010
|
|
boza
|
|
|
Zkouel jsem pojistky,v pojist.skříni proud jde,ale do konektoru rádia u ne.
Zkouel jsem pojistky,v pojist.skříni proud jde,ale do konektoru rádia u ne.:-(
|
|
12.09.2011 20:08 -
|
2413038
|
|
boza
|
|
|
Nevíte náhodou,jestli nejsou spojeny kabely od aut.př. a rádia v nějakém konektoru?
Nevíte náhodou,jestli nejsou spojeny kabely od aut.př. a rádia v nějakém konektoru?
|
|
12.09.2011 20:55 -
|
2413079
|
|
jumep
|
|
|
mas tam 5 poistkovych skriniek
2 v aute, BSI a lista nad BSI - vedla diagnostickej zasuvky
2 v motorovom priestore pod plastom electronic, jednu vidis ked das dole dekel a druha je s megapoistkami pod touto
1 - moze a nemusi byt pod baterkou
F4 v motorovom priestore je ok?
relay 3 protection switch unit - automatic gearbox electrohydraulic block - engine coolant level switch - wash liquid level sensor - injection ECU - automatic transmission control unit
MF4 a MF5 su poistky pre vnutro auta
a takisto F11 na BSI - Engine management ECU - automatic transmission control unit - selector lever position switch - switching module below steering wheel (COM 2000)
a moj velky typ F12 - automatic transmission programme selector - rear RH sidelamp - RH front sidelamp - number plate lamp - number plate right-hand lamp - ashtray lamp - front cigar lighter - radio
cize si skontroluj este raz tuto F12 poistku v aute
edit: tak ta F12 bude najskor na podsvietenie len, najskor
este na radio je v popise F20, skus si to vsetko este kompletne prekontrolovat, tak ze vytiahnes, skontrolujes, zasunes
mas tam 5 poistkovych skriniek
2 v aute, BSI a lista nad BSI - vedla diagnostickej zasuvky
2 v motorovom priestore pod plastom electronic, jednu vidis ked das dole dekel a druha je s megapoistkami pod touto
1 - moze a nemusi byt pod baterkou
F4 v motorovom priestore je ok?
relay 3 protection switch unit - automatic gearbox electrohydraulic block - engine coolant level switch - wash liquid level sensor - injection ECU - automatic transmission control unit
MF4 a MF5 su poistky pre vnutro auta
a takisto F11 na BSI - Engine management ECU - automatic transmission control unit - selector lever position switch - switching module below steering wheel (COM 2000)
a moj velky typ F12 - automatic transmission programme selector - rear RH sidelamp - RH front sidelamp - number plate lamp - number plate right-hand lamp - ashtray lamp - front cigar lighter - radio
cize si skontroluj este raz tuto F12 poistku v aute
edit: tak ta F12 bude najskor na podsvietenie len, najskor
este na radio je v popise F20, skus si to vsetko este kompletne prekontrolovat, tak ze vytiahnes, skontrolujes, zasunes
|
|
12.09.2011 21:13 -
|
2413088
|
|
boza
|
|
|
Pojistky pod palubovkou jsou ok,proud tam jde,ale do radia na iso konektor u ne.V motoru na pojistky jsem koukal,podle návodu z manuálu pro automatickou převodovku a taky je ok.Přijde mi divný,e by byla jedna pojistka na převodovku a rádio a e na pojistkách proud je a v ISO konektoru ne!
Pojistky pod palubovkou jsou ok,proud tam jde,ale do radia na iso konektor u ne.V motoru na pojistky jsem koukal,podle návodu z manuálu pro automatickou převodovku a taky je ok.:nevimPřijde mi divný,e by byla jedna pojistka na převodovku a rádio a e na pojistkách proud je a v ISO konektoru ne!
|
|
12.09.2011 21:21 -
|
2413094
|
|
jumep
|
|
|
do radia ide len trvalych +12, inak je spinane VANom a kabel ide priamo na BSI a ostatne casti do konektorov dveri
takze je mozne ze si nieco nacal v BSI ... tu tazko teraz radit ...
do radia ide len trvalych +12, inak je spinane VANom a kabel ide priamo na BSI a ostatne casti do konektorov dveri
takze je mozne ze si nieco nacal v BSI ... tu tazko teraz radit ...
|
|
12.09.2011 21:24 -
|
2413095
|
|
boza
|
|
|
Ale to by diagnostika nala,ne?
Ale to by diagnostika nala,ne?
|
|
12.09.2011 21:26 -
|
2413097
|
|
jumep
|
|
|
nie, diagnostika nema ako odhalit nacatu BSI, aku diagnostiku si pouzil?
nie, diagnostika nema ako odhalit nacatu BSI, aku diagnostiku si pouzil?
|
|
12.09.2011 21:28 -
|
2413100
|
|
boza
|
|
|
Byl jsem u automechanika,ten pouívá Auto Diag,úplně stejnou,jako pouívá Citroen na Kladně.Jak poznat načaté BSI?
Byl jsem u automechanika,ten pouívá Auto Diag,úplně stejnou,jako pouívá Citroen na Kladně.Jak poznat načaté BSI?
|
|
12.09.2011 21:29 -
|
2413101
|
|
jumep
|
|
|
cize LEXIU? preco ti potom dal len chybovy kod?
cize LEXIU? preco ti potom dal len chybovy kod?
|
|
12.09.2011 21:31 -
|
2413102
|
|
boza
|
|
|
A co by mi měl jetě dát?P0706 Check Shifter Signal-to vyběhlo na diagnostice
A co by mi měl jetě dát?P0706 Check Shifter Signal-to vyběhlo na diagnostice
|
|
12.09.2011 21:33 -
|
2413105
|
|
jumep
|
|
|
lexia ma k chybovemu kodu aj popis ...
otazka je, vsetko ostatne v aute ti ide? uplne vsetko vratane svetiel, pohasinania atd.?
lexia ma k chybovemu kodu aj popis ...
otazka je, vsetko ostatne v aute ti ide? uplne vsetko vratane svetiel, pohasinania atd.?
|
|
| |
|
|