24.08.2011 15:41 -
Vynechává druhý válec, chyba řídící jednotky
|
2409272
|
|
MIRO
|
Město: Návsí, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Začal mi vynechávat druhý válec. Vstřiky zaměněny - závada pokračuje, lita rozdělovače vyyměněna- závada pokračuje. Prý je to řídící jednotka? Projevuje se to vdy po zahřátí motoru, zail to u někdo?
Začal mi vynechávat druhý válec. Vstřiky zaměněny - závada pokračuje, lita rozdělovače vyyměněna- závada pokračuje. Prý je to řídící jednotka? Projevuje se to vdy po zahřátí motoru, zail to u někdo?
|
|
24.08.2011 16:43 -
Re: Vynechává druhý válec, chyba řídící jednotky
|
2409276
|
|
C5stepan
|
|
|
Rozcestník, 1. strana, poslední řádek
:-))Rozcestník, 1. strana, poslední řádek:-))
|
|
19.09.2011 10:18 -
Re: Vynechává druhý válec, chyba řídící jednotky
|
2414624
|
|
MIRO
|
Město: Návsí, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X | Počet příspěvků: 2 |
|
|
Tak u je po vem, měsíc to bylo v servisu a nakonec vyměnili vstřikovač na druhém válci, který před tím vyčistili a tvrdili e je dobrý, protoe ho zaměnili s jiným a chyba byla stejná tudí doli k tomu e to bude řídící jednotka. Nakonec tedy výměna vstřikovače a celkem mě to vylo na necelých sedm tisíc a ten vadný díl mi ani nedali, prý smrděl....
Tak u je po vem, měsíc to bylo v servisu a nakonec vyměnili vstřikovač na druhém válci, který před tím vyčistili a tvrdili e je dobrý, protoe ho zaměnili s jiným a chyba byla stejná tudí doli k tomu e to bude řídící jednotka. Nakonec tedy výměna vstřikovače a celkem mě to vylo na necelých sedm tisíc a ten vadný díl mi ani nedali, prý smrděl....:-(
|
|
| |