18.02.2015 13:23 -
Re: Výrazný hluk - hučení od předních kol
|
2788244
|
|
pista
|
Město: Slepčany, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 270 |
|
|
matej napsal(a): Zdravým . Mám mení technický alebo mono psichologický problém. Vlastním C5 HDI 100KW euro.3 bez fap. u dlhodobo registrujem hluk od motora, niečo ako hluk tunning filtru lebu výfuku, je to slabie ale je to tam. Najlepie počut pri akcelerácii. Nikto okrem mňa si to nikdy nevimol iba ja mám ten pocit e niekde niečo nieje v poriadku , v predolo bydlisku som cestou z práce prekonával prevýenie nadmorskej výky z 700 metrov nad morom na1600 m.n.m Pripisoval som to tomu, som z auta vystupoval mierne ohučaný po práci. teraz v novom bydlisku to isté akurát iedne horské túri sa nekonajú a aj na rovnej ceste si to vímam u som vetko skontroloval, výfuk komplet OK , uloenie motora nové, dva silembloky načaté preventívne vymenené za org. , plasti a pod prkotiny v poriadku , sanie a iné časti v poriadku, motor ide ako má spotreba akcelerácia v poriadku. podobný zvuk spôsobovala na inom aute pokodená hadica od turba, tu je to vetko OK. Zároven aj prevodovka loiská na nápravách pneu OK. Niekdo niečo podobné u rieil? Niekdo v okolí HC z diagnostikou , mono vstrekovanie ? mono ERG ventil ? ,neviem tápam . Do citroenu u nikdy som raz so xantiou bol , iba ak na kúpu dielov.
Jediné neobviklé je e kontrolka motora a po niekolkých sekundách po tarte zhasne , u iných aut ihned , tu to trvá cca 2 sek. Ďakujem za rady.
cauko!Skús ete pozriet okolo vzduchového filtra,odtial lúbi vydávat rozne zvuky! Zhasnutie kontrolky motora po 2 sec. a viac je normálne u mna to je tie A s diagnostikou bi ti pomohol Jumep,je z Pietan,tam to má kúsok z HC aj ja som teraz tam
cauko!Skús ete pozriet okolo vzduchového filtra,odtial lúbi vydávat rozne zvuky!:-)) Zhasnutie kontrolky motora po 2 sec. a viac je normálne u mna to je tie :palec A s diagnostikou bi ti pomohol Jumep,je z Pietan,tam to má kúsok z HC aj ja som teraz tam:-d
|
|
05.04.2021 18:06 -
Re: Výrazný hluk - hučení od předních kol
|
3305541
|
|
tommy.bos
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Zdravím, měl bych dotaz, ale v první řadě se omlouvám, e odpovídám na tak starou diskuzi...
Jestli to chápu správně, tak hluk od kol se řeí pomocí odhlučnění podběhů? Myslím tím toto: .link.
Pokud se to tímto řeí, pak mě zajímá zdali to pomáha???
Zdravím, měl bych dotaz, ale v první řadě se omlouvám, e odpovídám na tak starou diskuzi...
Jestli to chápu správně, tak hluk od kol se řeí pomocí odhlučnění podběhů? Myslím tím toto: https://#
Pokud se to tímto řeí, pak mě zajímá zdali to pomáha???
|
|
| |