11.12.2017 22:24 -
Re: Zápach v kabině od výfukových plynů
|
3117098
|
|
jumep
|
|
|
nie, to co tam dava on je na 1.6
toto je nieco ine
pristup k tomu nekomentujem
nie, to co tam dava on je na 1.6
toto je nieco ine
pristup k tomu nekomentujem
|
|
18.12.2017 16:15 -
|
3118462
|
|
Petrhej
|
|
|
Zdravím.
Tak příčina je hadice z EGRu, je to ta č. 18, seenu pouze u Citroenu, e?
Díky moc!
Zdravím.
Tak příčina je hadice z EGRu, je to ta č. 18, seenu pouze u Citroenu, e?
Díky moc!
Přílohy: EGR.pdf ( 129988b ) - |
|
07.02.2019 13:01 -
|
3206485
|
|
Dali
|
Město: Levice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 11 |
|
|
V poslednej dobe mám tie problém so smradom v kabíne, je to ale len tesne po natartovaní. A je jedno či mám zapnutý vnútorný okruh alebo nie. Čítal som, e to môe by problém s prunou spojkou výfuku. Dá sa okrem smradu aj nejako zvukom odhadnú unikanie ? Vraj to má vplyv aj na spotrebu lebo snímače dostávajú iné údaje akoby mali. Čo mám takú malú BT diagnostiku s mobilom, tak tá mi ukazuje spotrebu (aktual/priemer) o 1-2 litra vyiu ako palubák. A iaž je reálna. Mám to odmerané aj cez tankovanie. Palubák 5,3-5,5 a reálna je cca 6,5/100km.
Po otvorení kapoty aj mierne poču také "odfukovanie" ako keby mal remeň na sebe nejakú rozstrpakanú čas a tá v krátkych intervaloch o niečo búchala. Remeň bol ale menení tak niečo vye polroka a tak isto aj rozvody pred rokom.
Ako ste rieili výmenu toho pruného dielcu ? dočítal som sa tu, e lacnejie je odreza a navari nový. Na AK ho majú aj s katalizátorom ale stojí 400-500E a to je trochu mrte
V poslednej dobe mám tie problém so smradom v kabíne, je to ale len tesne po natartovaní. A je jedno či mám zapnutý vnútorný okruh alebo nie. Čítal som, e to môe by problém s prunou spojkou výfuku. Dá sa okrem smradu aj nejako zvukom odhadnú unikanie ? Vraj to má vplyv aj na spotrebu lebo snímače dostávajú iné údaje akoby mali. Čo mám takú malú BT diagnostiku s mobilom, tak tá mi ukazuje spotrebu (aktual/priemer) o 1-2 litra vyiu ako palubák. A iaž je reálna. Mám to odmerané aj cez tankovanie. Palubák 5,3-5,5 a reálna je cca 6,5/100km.
Po otvorení kapoty aj mierne poču také "odfukovanie" ako keby mal remeň na sebe nejakú rozstrpakanú čas a tá v krátkych intervaloch o niečo búchala. Remeň bol ale menení tak niečo vye polroka a tak isto aj rozvody pred rokom.
Ako ste rieili výmenu toho pruného dielcu ? dočítal som sa tu, e lacnejie je odreza a navari nový. Na AK ho majú aj s katalizátorom ale stojí 400-500E a to je trochu mrte
|
|
07.02.2019 18:19 -
|
3206527
|
|
jruze
|
|
|
Nestálo by za to si zkontrolovat odkud to fouká ? Můe to být ve spoji předkatalizátoru,EGR ventilu atd... - několikrát jsem řeil netěsnost právě v těchto místech
Nestálo by za to si zkontrolovat odkud to fouká ? Můe to být ve spoji předkatalizátoru,EGR ventilu atd... - několikrát jsem řeil netěsnost právě v těchto místech;-)
|
|
| |