| | |
27.04.2011 19:02 -
patné startování za tepla
|
2386813
|
|
DominikH
|
Město: Most, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 16 |
|
|
Zdravím, jsem tu první den, samozřejmě jsem vyuil funcke HLEDAT, ale nenael jsem nic, co by mi pomohlo. Respektivě se to přiblíilo mému problému. Pokud se to tu u řeilo, tak se moc omlouvám. Stačí mě jen nasměrovat na téma a toto klidně smazat, nechci spamovat.
A teď k problému. Včera jsem se stal astným majitelem C5. Ji v dětství jsme měli Citroeny typu BX, XM. Dnes jsem se "zamiloval" do C5ky, ale přijde mi, e si ije svým ivotem. Asi se ji stýská po majiteli, nebo nevím. Jde mi o to, e patně startuje a to jen za tepla. Ano, nael jsem tu toho mnoho, ale kdy jsem volal předchozímu majiteli, řekl mi, e to děla immo. Můj úkol byl tedy vystoupit, zamknout, odemknout a nastartovat. Kupodivu po několika pokusech nastartovat a telefonátu majiteli, to fungovalo a naskočilo krásně na poprvé. No ale to mě tedy bavit nebude, pořád skákat ven a dovnitř. Nevíte, co by za tím mohlo stát?
S autem jsem u domluvený na kompletní prohlídku v Citroen servisu, ovem a přítí týden. Dohodli jsem se na kompletní kontrole auta, plus diagnostika. Doufám, e ve bude v pořádku, nerad bych se stal obětí koupě nějakého "vraku". Co se týče auta jako auta, motoru, hydrauliky atd. ve mi přijde tak, jak má. Skoro jako nové. Motor čistý, tichý, vcelku výkonný. Karoserie bez krábance. Nevypadá, e by bylo bourané, celkem to sedí s originálními díly, rouby, lakem. Ale dneska u se nedá věřit ničemu. Mám tam pár otázek pro servis, co mi přijde, e není 100%tní, tak uvidíme.
Trochu jsem se rozepsal, omlouvám se, ale jsem z ní prostě nadený, tak doufám, e mi to vydí co nejdéle! Děkuji moc za vechny názory, rady a tipy.
Zdravím, jsem tu první den, samozřejmě jsem vyuil funcke HLEDAT, ale nenael jsem nic, co by mi pomohlo. Respektivě se to přiblíilo mému problému. Pokud se to tu u řeilo, tak se moc omlouvám. Stačí mě jen nasměrovat na téma a toto klidně smazat, nechci spamovat.
A teď k problému. Včera jsem se stal astným majitelem C5. Ji v dětství jsme měli Citroeny typu BX, XM. Dnes jsem se "zamiloval" do C5ky, ale přijde mi, e si ije svým ivotem. Asi se ji stýská po majiteli, nebo nevím. Jde mi o to, e patně startuje a to jen za tepla. Ano, nael jsem tu toho mnoho, ale kdy jsem volal předchozímu majiteli, řekl mi, e to děla immo. Můj úkol byl tedy vystoupit, zamknout, odemknout a nastartovat. Kupodivu po několika pokusech nastartovat a telefonátu majiteli, to fungovalo a naskočilo krásně na poprvé. No ale to mě tedy bavit nebude, pořád skákat ven a dovnitř. Nevíte, co by za tím mohlo stát?
S autem jsem u domluvený na kompletní prohlídku v Citroen servisu, ovem a přítí týden. Dohodli jsem se na kompletní kontrole auta, plus diagnostika. Doufám, e ve bude v pořádku, nerad bych se stal obětí koupě nějakého "vraku". Co se týče auta jako auta, motoru, hydrauliky atd. ve mi přijde tak, jak má. Skoro jako nové. Motor čistý, tichý, vcelku výkonný. Karoserie bez krábance. Nevypadá, e by bylo bourané, celkem to sedí s originálními díly, rouby, lakem. Ale dneska u se nedá věřit ničemu. Mám tam pár otázek pro servis, co mi přijde, e není 100%tní, tak uvidíme.
Trochu jsem se rozepsal, omlouvám se, ale jsem z ní prostě nadený, tak doufám, e mi to vydí co nejdéle! Děkuji moc za vechny názory, rady a tipy. :-)
|
|
27.04.2011 21:54 -
Re: patné startování za tepla
|
2386981
|
|
jruze
|
|
|
Lepí dělat diagnostiku před koupí ne po týdnu aby jsi se nepromněnil ze astného majitele na neastného.Větina aut je na prodej buď kdy začnou zlobit(před velkou investicí) a nebo řádně upravené (téměř nejeté)A pokud jsi odkázán jen na servis a nedokáe si sám moc opravit tak můe
Lepí dělat diagnostiku před koupí ne po týdnu aby jsi se nepromněnil ze astného majitele na neastného.Větina aut je na prodej buď kdy začnou zlobit(před velkou investicí) a nebo řádně upravené (téměř nejeté)A pokud jsi odkázán jen na servis a nedokáe si sám moc opravit tak můe :-((((
|
|
27.04.2011 22:04 -
|
2386985
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
anebo přijeď na sraz, tam ti to kolektivně projedeme, zhodnotíme a protáhneme min. dvěma diagnostikami
anebo přijeď na sraz, tam ti to kolektivně projedeme, zhodnotíme a protáhneme min. dvěma diagnostikami :-D ;-)
|
|
27.04.2011 22:19 -
|
2386994
|
|
DominikH
|
|
|
jruze: To jsem samozřejmě chtěl, ale ta monost nebyla Uvidíme, co s tím, ale jak řikám, na pohled, jízda atd. vůbec nebyla zlá. Ale těko říct, co auto skrývá.
najk: No to by taky nebylo patné, jsem zvědav na diagnostiku u nás, Auto Hrubý, Vysoká Pec.
jruze: To jsem samozřejmě chtěl, ale ta monost nebyla :( Uvidíme, co s tím, ale jak řikám, na pohled, jízda atd. vůbec nebyla zlá. Ale těko říct, co auto skrývá.
najk: No to by taky nebylo patné, jsem zvědav na diagnostiku u nás, Auto Hrubý, Vysoká Pec.
|
|
27.04.2011 22:20 -
|
2386999
|
|
jumep
|
|
|
uz som to par krat pisal, castokrat ofic servis su viacmenej vyhodene peniaze do vzduchu za diagnostiku ...
uz som to par krat pisal, castokrat ofic servis su viacmenej vyhodene peniaze do vzduchu za diagnostiku ...
|
|
27.04.2011 22:26 -
|
2387003
|
|
jumep
|
|
|
nasa specialna taxa je - ja nechcem nic, ak nieco chces dat daj ... je to na tebe
nasa specialna taxa je - ja nechcem nic, ak nieco chces dat daj ... je to na tebe :)
|
|
28.04.2011 17:28 -
|
2387177
|
|
DominikH
|
|
|
No já u jsem domluvený na diagnostice a celkové prohlídce. Nechám to prohlédnout u nich, mám to za nějaké pětikilo. To je jako cesta na sraz a zpět, ale kdy bude sraz nějak blíe, určitě se zastavím, a se na to chlapi můete mrknout, to by bylo určitě dobré Díky moc
No já u jsem domluvený na diagnostice a celkové prohlídce. Nechám to prohlédnout u nich, mám to za nějaké pětikilo. To je jako cesta na sraz a zpět, ale kdy bude sraz nějak blíe, určitě se zastavím, a se na to chlapi můete mrknout, to by bylo určitě dobré :) Díky moc
|
|
08.03.2013 19:08 -
C5 spousteni motoru
|
2554966
|
|
jambura3
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Zdravím ,potreboval bych vysvetlit jednu zahadu,mam C5 2.0hdi r.v.2005,prijedu domu tak na 20.minut a zaboha uz auto nenatocim.Asi tak po hodince naskoci jakoby se nechumelilo...Zustava mi rozum stat,napada nekoho kam se juknout nebo poklepat? Diky za napady.
Zdravím ,potreboval bych vysvetlit jednu zahadu,mam C5 2.0hdi r.v.2005,prijedu domu tak na 20.minut a zaboha uz auto nenatocim.Asi tak po hodince naskoci jakoby se nechumelilo...Zustava mi rozum stat,napada nekoho kam se juknout nebo poklepat? Diky za napady.
|
|
08.03.2013 20:08 -
Re: C5 spousteni motoru
|
2554983
|
|
jambura3
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 18 |
|
|
Toci jako blazen ale beze snahy,ani necoudne,nedela to pokazdy,zkratka prijedu a za 15-20.min.to nenaskoci,jenom toci naprazdno,a pak po nejaky dobe chytne ne skrtnuti...
Toci jako blazen ale beze snahy,ani necoudne,nedela to pokazdy,zkratka prijedu a za 15-20.min.to nenaskoci,jenom toci naprazdno,a pak po nejaky dobe chytne ne skrtnuti...
|
|
08.03.2013 23:20 -
Re: C5 spousteni motoru
|
2555053
|
|
jumep
|
|
|
na 90% regulator tlaku
...
na 90% regulator tlaku
...
|
|
13.07.2023 14:32 -
patné teplé starty
|
3364213
|
|
umi21
|
|
|
Dobrý den, chtěl by se zeptat jestli nemá někdo zkuenost s tím e C 5 (2,0 HDI-100KW) za tepla patně staruje. Dlouho točí a větinou chytne a na druhý pokus. Za jízdy při prudí akceleraci skočí nouzový reim, po cca třech startech nesvítí ádná chyba a auto jede normálně. Díky za radu.
Dobrý den, chtěl by se zeptat jestli nemá někdo zkuenost s tím e C 5 (2,0 HDI-100KW) za tepla patně staruje. Dlouho točí a větinou chytne a na druhý pokus. Za jízdy při prudí akceleraci skočí nouzový reim, po cca třech startech nesvítí ádná chyba a auto jede normálně. Díky za radu.
|
|
25.01.2024 11:29 -
|
3373873
|
|
umi21
|
|
|