| | |
10.01.2015 12:38 -
Re: Cukání, kubání při rozjezdu
|
2773337
|
|
banan1987
|
Město: Brezno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 84 |
|
|
to je jedno ake zasahy.. ide o to ze som to pisal k teme kde viaceri pisu podobne zistene problemy... ja som len napisal ze mne to robi to iste a egr to nebude... to ze je nieco upravene to je moja osobna vec.. ked to bude mat suvis s upravami tak si to viem vyriesit...
to je jedno ake zasahy.. ide o to ze som to pisal k teme kde viaceri pisu podobne zistene problemy... ja som len napisal ze mne to robi to iste a egr to nebude... to ze je nieco upravene to je moja osobna vec.. ked to bude mat suvis s upravami tak si to viem vyriesit...
|
|
10.01.2015 12:54 -
|
2773347
|
|
jumep
|
|
|
ako vies ze to prave nema suvis s upravami ... preto som sa pytal co este
dvojhmota ti nesposobi zavahanie motora ... ta bude rachotat, vibrovat atd.
ako vies ze to prave nema suvis s upravami ... preto som sa pytal co este
dvojhmota ti nesposobi zavahanie motora ... ta bude rachotat, vibrovat atd.
|
|
10.01.2015 13:01 -
|
2773348
|
|
banan1987
|
Město: Brezno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 84 |
|
|
lebo to viaceri popisuju a asi nemaju ziadne upravy...
lebo to viaceri popisuju a asi nemaju ziadne upravy...
|
|
10.01.2015 14:15 -
|
2773360
|
|
chef
|
Město: Trim, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 15 |
|
|
robo napsal(a): A co keby si so studenym motorom pridaval plyn jemnejsie aj vtedy to vypadne? Ja mam tiez manual a praveze si pochvalujem jak motor pekne ide. A 1800 az 2000 su moje najoblubenejsie otacky
Ne, kdyz pridam jemne plyn tak to nedela..
Ne, kdyz pridam jemne plyn tak to nedela..
|
|
23.01.2015 20:48 -
|
2778371
|
|
MiKas004
|
Město: Nevím, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v Exclusive | Počet příspěvků: 32 |
|
|
sanchez napsal(a): Zdravím,
auto mi z ničeho nic začalo při rozjezdech jakoby poskakovat dopředu, něco jako kdybych chtěl bodhrábnout, ale přitom se rozjidím zvolna. Ostatní rychlosti v pořádku a nezdá se mi, e by spojka prokluzovala. Co to můe být?
Ahoj, měl jsem stejný problém. Vyměnil jsem komplet spojku a bylo to stejné.
Pak jsem vyměnil oba pravé silentbloky, horní celý a spodní se jen přelisoval vnitřek a je po problému.
Díly za pár stovek objednej v Hulíně.
Ahoj, měl jsem stejný problém. Vyměnil jsem komplet spojku a bylo to stejné.
Pak jsem vyměnil oba pravé silentbloky, horní celý a spodní se jen přelisoval vnitřek a je po problému.
Díly za pár stovek objednej v Hulíně.
|
|
28.01.2015 18:50 -
|
2779921
|
|
valenciaCF
|
Město: Opava, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 6 |
|
|
Ahoj, měl jsem problém se kubáním a po pár dnech u nelo nastartovat. V servise mi vyčistili EGR a auto lapalo jako normálně. Servisák mi řekl, e neví jak dlouho to vydrí, prý to můe najet 100 tisíc ale klidně taky 100km. Teď se mi občas cukání znovu ozývá. Je lepí vyměnit EGR nebo ho nechat deaktivovat?
Ahoj, měl jsem problém se kubáním a po pár dnech u nelo nastartovat. V servise mi vyčistili EGR a auto lapalo jako normálně. Servisák mi řekl, e neví jak dlouho to vydrí, prý to můe najet 100 tisíc ale klidně taky 100km. Teď se mi občas cukání znovu ozývá. Je lepí vyměnit EGR nebo ho nechat deaktivovat?
|
|
28.01.2015 20:30 -
|
2779935
|
|
jumep
|
|
|
vymenit
vymenit
|
|
29.01.2015 08:12 -
|
2779956
|
|
jruze
|
|
|
Dá se naučit na nulovou dráhu pohybu(elektronika potom nic nepozná a nic nehlásí),ale novej je novej a taky to stojí víc kaček.
Dá se naučit na nulovou dráhu pohybu(elektronika potom nic nepozná a nic nehlásí),ale novej je novej a taky to stojí víc kaček.;-)
|
|
11.05.2016 15:16 -
|
2950382
|
|
asokart
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Ahoj, můete mi někdo prosím poradit, jak se odvzduní hydraulika? Problém je v tom, e ráno ksdy se rozjídím, tak auto cuká, a po chvilce, kdy u je v chodu, tak při rozjezdu třeba z křiovatky je to u v pohodě. Někdo mi říkal, e je třeba odvzdunit tu soustavu, ale nevím, jak na to. Děkuji za odpověď.
Ahoj, můete mi někdo prosím poradit, jak se odvzduní hydraulika? Problém je v tom, e ráno ksdy se rozjídím, tak auto cuká, a po chvilce, kdy u je v chodu, tak při rozjezdu třeba z křiovatky je to u v pohodě. Někdo mi říkal, e je třeba odvzdunit tu soustavu, ale nevím, jak na to. Děkuji za odpověď.
|
|
11.05.2016 15:56 -
|
2950388
|
|
jumep
|
|
|
co ma spolocne cukanie s hydraulikou?
co ma spolocne cukanie s hydraulikou?
|
|
11.05.2016 17:16 -
|
2950451
|
|
asokart
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 4 |
|
|
To nevím. Prostě jen při rozjídění na 1 ráno mi auto cuká, jako by tam neel benzín, nebo se ucpávala tryska, a jeden člověk mi říkal, e pravděpodobně bude zavzduněná hydraulika, proto se ptám. To cukání hned pok při dalí pokračující jízdě prostě u není.
To nevím. Prostě jen při rozjídění na 1 ráno mi auto cuká, jako by tam neel benzín, nebo se ucpávala tryska, a jeden člověk mi říkal, e pravděpodobně bude zavzduněná hydraulika, proto se ptám. To cukání hned pok při dalí pokračující jízdě prostě u není.
|
|
11.05.2016 17:28 -
|
2950462
|
|
jumep
|
|
|
hydraulika coho?
to je absolutne nic nedavajuce zmysel
to cukanie je zalezitost motora a pises ze studeneho, cize hodne zle dohladatelne, ale aspon zakladne veci spravit
- vycistit klapku a sanie
- vymenit sviecky
- spravit adaptaciu
a ked nic tak potom hladat chybu motora
hydraulika coho?
to je absolutne nic nedavajuce zmysel
to cukanie je zalezitost motora a pises ze studeneho, cize hodne zle dohladatelne, ale aspon zakladne veci spravit
- vycistit klapku a sanie
- vymenit sviecky
- spravit adaptaciu
a ked nic tak potom hladat chybu motora
|
|
11.05.2016 19:09 -
|
2950474
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
asokart napsal(a): To nevím. Prostě jen při rozjídění na 1 ráno mi auto cuká, jako by tam neel benzín, nebo se ucpávala tryska, a jeden člověk mi říkal, e pravděpodobně bude zavzduněná hydraulika, proto se ptám. To cukání hned pok při dalí pokračující jízdě prostě u není.
rekl bych ze zavzdusnenej bude nejspis ten kdo ti to rekl a pokud je to tvuj servisak utikej
rekl bych ze zavzdusnenej bude nejspis ten kdo ti to rekl a pokud je to tvuj servisak utikej
|
|
11.05.2016 22:16 -
|
2950527
|
|
Hanz 397
|
|
|
asokart napsal(a): To nevím. Prostě jen při rozjídění na 1 ráno mi auto cuká, jako by tam neel benzín, nebo se ucpávala tryska, a jeden člověk mi říkal, e pravděpodobně bude zavzduněná hydraulika, proto se ptám. To cukání hned pok při dalí pokračující jízdě prostě u není.
Můe to dělat přestavovač časování sacích ventilů-pokozenej,opotřebovanej,zaneenej a v neposlední řadě pouitej nesprávnej olej...
Můe to dělat přestavovač časování sacích ventilů-pokozenej,opotřebovanej,zaneenej a v neposlední řadě pouitej nesprávnej olej...
|
|
11.05.2016 22:20 -
|
2950529
|
|
jumep
|
|
|
ako to ma napadlo ze tym moze byt myslene, ale to by skor blaznilo aj za tepla a diag by to vyhodila myslim - tu mame zakladne zle podane informacie
ako to ma napadlo ze tym moze byt myslene, ale to by skor blaznilo aj za tepla a diag by to vyhodila myslim - tu mame zakladne zle podane informacie
|
|
11.05.2016 22:30 -
|
2950537
|
|
Hanz 397
|
|
|
jumep napsal(a): ako to ma napadlo ze tym moze byt myslene, ale to by skor blaznilo aj za tepla a diag by to vyhodila myslim - tu mame zakladne zle podane informacie
To je pravda,ten popis je dost chaotickej,ale pokud jsem to pochopil správně,hodně ptravděpodobně to bude ten ventil.
Na Citroenu jsem to řeil u párkrát. Pozná se to nejlíp tak,e kdy vymění olej,tak to dost často na chvíli přestane...A v paměti závad to nebude,pokud funguje a jen po delím stání mu trvá,ne se natlačí olejem.
Jetě tam bývá zpětný ventil (obyč kulička s pruinkou),který právě tomuhle má zabraňovat,ale nikde jsem ho tam nenael,tak nevím,jestli ho na tenhle motor montovali.
To je pravda,ten popis je dost chaotickej,ale pokud jsem to pochopil správně,hodně ptravděpodobně to bude ten ventil.
Na Citroenu jsem to řeil u párkrát. Pozná se to nejlíp tak,e kdy vymění olej,tak to dost často na chvíli přestane...A v paměti závad to nebude,pokud funguje a jen po delím stání mu trvá,ne se natlačí olejem.
Jetě tam bývá zpětný ventil (obyč kulička s pruinkou),který právě tomuhle má zabraňovat,ale nikde jsem ho tam nenael,tak nevím,jestli ho na tenhle motor montovali.
|
|
| |
|
|