| | |
09.02.2011 16:49 -
Ukazatel teploty vody
|
2372650
|
|
maxim
|
Město: Praha 9, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 36 |
|
|
Ahoj mam maly problem, mel jsem vyndanou palubku a asi jsem udelal neco spatne, mel jsem raficky venku a po nandani zpet rucicka teploty vody se prestala pohybovat a kam ji nastavim rucne tam zustane .... co s tim ?
Ahoj mam maly problem, mel jsem vyndanou palubku a asi jsem udelal neco spatne, mel jsem raficky venku a po nandani zpet rucicka teploty vody se prestala pohybovat a kam ji nastavim rucne tam zustane .... co s tim ?
|
|
09.02.2011 20:40 -
Re: Ukazatel teploty vody
|
2372690
|
|
TheOne
|
Město: Ostrava, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 373 |
|
|
asi nějaka nečístota kolem osky, smítko prachu.., zkus rozhybat, nebo malinkou ale opravdu malinkou kapku oleje a hýbat.. třeba to rozchodí nebo zkus i profuk pusou
asi nějaka nečístota kolem osky, smítko prachu.., zkus rozhybat, nebo malinkou ale opravdu malinkou kapku oleje a hýbat.. třeba to rozchodí nebo zkus i profuk pusou;-)
|
|
02.02.2020 08:11 -
|
3256993
|
|
jruze
|
|
|
Mám dotaz na odborníky : X7 2.2HDI do vystřelení airbagů (nehody-na L.Př. kolo) ve fungovalo jak má - po opravě auto topí velmi dobře,v diag vidím teplotu vody v motoru věrohodně , ale na ukazateli teploty na budíkách buď nic nebo se objeví jeden dílek při teplotě +- 65 stupňů při 75 stupních max dva dílky. (auto se nepřehřívá,nevyhazuje vodu,topí = vechno OK a na ten ukazatel)
Dá se toto zkalibrovat- opravit ? ve zn.servisu jen zběně konzultace o kalibraci snad veho v budíkách ale konkrétně o teplotě a její kalibraci nic (jen od stolu)
Mám dotaz na odborníky : X7 2.2HDI do vystřelení airbagů (nehody-na L.Př. kolo) ve fungovalo jak má - po opravě auto topí velmi dobře,v diag vidím teplotu vody v motoru věrohodně , ale na ukazateli teploty na budíkách buď nic nebo se objeví jeden dílek při teplotě +- 65 stupňů při 75 stupních max dva dílky. (auto se nepřehřívá,nevyhazuje vodu,topí = vechno OK a na ten ukazatel)
Dá se toto zkalibrovat- opravit ? ve zn.servisu jen zběně konzultace o kalibraci snad veho v budíkách ale konkrétně o teplotě a její kalibraci nic (jen od stolu)
|
|
02.02.2020 09:19 -
|
3257003
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
bud se ranou pohla rafika (v coz moc neverim) ,da se to vyzkouset diagnostikou
nebo je cidlo dvojite,nejsem si jisty jestli ma tenhle motor cidlo jen na komore termostatu nebo i jinde
bud se ranou pohla rafika (v coz moc neverim) ,da se to vyzkouset diagnostikou
nebo je cidlo dvojite,nejsem si jisty jestli ma tenhle motor cidlo jen na komore termostatu nebo i jinde
|
|
02.02.2020 09:26 -
|
3257015
|
|
Carlík
|
Město: Prostějov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 256 |
|
|
X7 ma bezvadne nic moc nerikajici digitalni kosticky. Zitra rano se muzu kouknout, jestli je tam co nastavovat.
X7 ma bezvadne nic moc nerikajici digitalni kosticky. Zitra rano se muzu kouknout, jestli je tam co nastavovat.
|
|
02.02.2020 09:29 -
|
3257017
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
jezis ja jsem debil...X7 to ma digi..mel jsem pred ocima C5R
nastavovat neni co,proc take kdyz to fungovalo
jezis ja jsem debil...X7 to ma digi..mel jsem pred ocima C5R
nastavovat neni co,proc take kdyz to fungovalo
|
|
02.02.2020 10:31 -
|
3257041
|
|
autodiag
|
|
|
ono by to tomu co ukazuje a co ctes odpovidalo...pri provozni cca 85-90 jsou uprostred
pokud mas v merenejch jen 75 tak vymen termostat
ono by to tomu co ukazuje a co ctes odpovidalo...pri provozni cca 85-90 jsou uprostred
pokud mas v merenejch jen 75 tak vymen termostat
|
|
| |
|
|